bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Rådgiver

Texten nedan är maskinöversatt från tysk originaltext.

 

Interessante fakta om bilradioer og moniceivere

  • Årsager til installation af separate bilradioer eller moniceivere

  • Forskellen mellem bilradioer og moniceivere

  • Udvælgelseskriterier for radioer og moniceivere - hvilket udstyr passer dig?

  • Praktisk tip: udfør opdateringer

  • FAQ - ofte stillede spørgsmål


 

Årsager til installation af separate bilradioer eller moniceivere

Enhver, der blæser gennem prislisterne, før de køber en ny bil, vil blive overvejet, når det gælder tillægsgebyrer for lydanlæg fra fabrikken. Det behøver ikke at være avancerede systemer, der er installeret i køretøjet. Selv enkle radioer gør en stor forskel. Et alternativ er at bestille bilen uden radio. En række producenter leverer derefter radioudstyr, hvilket normalt betyder, atAussparungen für Radio und Lautsprecher vorhanden sindog du kan "opgradere" i henhold til dine egne ideer.

Bilradioer og moniceivers er lige så interessante forgebraucht erworbene Fahrzeugeder er udstyret med eller med temmelig gamle lydsystemer. På fest verbauten Audiosystemendet er næsten umuligt at bruge en separat forforstærkeradgang til at styre dine egne forstærkere og efterfølgende kasser. Her giver selv-eftermontering endnu et plus.

NæsteAutolautsprechern, som du finder i et stort udvalg, kan du vælge mellem en række bilradioer og moniciver i vores online shop.

Forskellen mellem bilradioer og moniceivere

Bilradioer erRundfunkempfängerder er udstyret med de sædvanlige terrestriske frekvensbånd, i det mindste med mellem- og ultrakort bølge (VHF). De fleste moderne modeller er medDVD- beziehungsweise CD-Laufwerken,Standard-Schnittstellen wie USB und Aux-In sowie Anschlüssen für Fernbedienungenmonteret. Som sikkerhed plus har mange bilradioer ogsåFreisprecheinrichtungenbaseret på Bluetooth-standarden. Til dels også DAB-Autoradiostilbydes. Forkortelsen DAB står for Digital Audio Broadcasting. Radioer med DAB-modtagelse overbeviser med en god lydkvalitet uden støj og anden støj.

Det kunstige ord Moniceiver er sammensat af udtrykkene "monitor" og "modtager". Det angiver enAutoradio mit Bildschirmeller berøringsskærmsvisning. Dette muliggør forskellige ekstra funktioner, f.eksNutzung von Navigationssystemen. Er moniceiver med en DVD-Playerudstyret, er det muligt at se film på skærmen.
Til installation af en bilradio, aStandard-Schacht nødvendigt i bilen. De standardiserede dimensioner er 180 millimeter i bredden og 50 millimeter i højden. Mindste dybde for installationsakslen er 160 mm. Til større bilradioer og moniceivere kræves en såkaldt dobbelt DIN-åbning med en installationshøjde på 100 millimeter. Disse dimensioner er blevet specificeret i DIN ISO 7736 siden 1984.  

Udvælgelseskriterier for radioer og moniceivere - hvilket udstyr passer dig?

Spørgsmålet om hvilken radio eller hvilken moniceiver der passer til dig, afhænger af forskellige faktorer og dine krav til enhederne.

Ønsker du hovedsageligt at lytte til radioen i bilen eller spille musik fra lydbærere? DetDateiformat den ønskede optagelse spiller en rolle, fordi ikke alle enheder kan spille hvert format. Det er derfor nødvendigt på forhånd at afklare, om radioen skal kunne afspille MP4 eller MP3, f.eks. På dette tidspunkt er det undertiden vigtigt at vide, hvilkeSchnittstellen bilradioen eller moniceiver. Ud over Bluetooth og en USB-forbindelse til et USB-kabel eller en USB-stick, kan dette for eksempel være HDMI, Cinch, forskellige SD-kortspalter eller jack-indgange og -udgange samt NFC (Near Field Communication). Et aux-stik viser sig at være praktisk til MP3-afspillere, iPods og andreexterne Audiogeräte anzuschließen.

Angivelsen af maximalen Musikleistungpå en bilradio eller en moniceiver giver information om den maksimale output for de fire forstærkerkanaler. Bemærk: Musikydelsen er en ikke-standard performance specifikation. Standardstørrelsen erNennleistung. Hvis du vil opgradere lydsystemet i bilen yderligere, kan du med nogle modellerseparate Leistungs-Endstufenforbinde. Dette gøres via forforstærkerudgange, der giver plads til en eller flere sådanne udvidelser.

AppRadio-Funktionensåsom "Apple CarPlay" eller "Android Auto" kan gøre forskellige funktioner i forbindelse med smartphonen mulig, for eksempel en stemmestyring. Fernsteuerungen, Freisprecheinrichtungenvia Bluetooth ogRückfahrkameras For moniceivers er kørsel mere behagelig, og endda enkle faktorer kan være relevante, når du vælger den rigtige enhed. For nogle er f.eksFarbe der Tastenbeleuchtung repræsenterer et vigtigt aspekt.

Praktisk tip: Glem ikke opdateringer

Det er vigtigt at holde softwaren til eksterne enheder som iPods eller separate MP3-afspillere opdateret. Dette gælder også operativsystemerne på tilsluttelige smartphones. Dette sikrer, at enhederne fungerer korrekt, og at de er tilsluttet via Bluetooth eller USB.

 

  

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvilke sikkerhedsinstruktioner skal overholdes med bilradioer?

Den efterfølgende installation af en bilradio er normalt meget enkel„Plug and Play“-Behandle. Du skal dog bruge egnede værktøjer for at være i stand til at åbne og lukke snaplåse på installationsspalter i bilen og radioerne uden for skader. Hvis du er usikker, skal du kontakte en specialist.

Indbyggede låse til at se videoer under kørsel er baseret på en frivillig forpligtelse fra producenterne. I princippet er tilsidesættelse af blokeringsfunktionen ikke strafbar. Imidlertid kan deres manipulation føre til, at køretøjets udstyr blev klassificeret som forkert. I henhold til vejtrafikbestemmelserne er der i et sådant tilfælde en bøde og et punkt i Flensburg.

Hvilke mangler kan opstå?

Frafald af lyd og billede er ofte forårsagetmangelhafte Kontakte oder unzureichende Befestigungaf enheder. Nogle bilradioer eller moniceivers afspiller muligvis ikke data med kopibeskyttelse. Betjeningsvejledningen indeholder detaljerede oplysningerwelche Datenträger abspielbar sind, og oplysninger om kompatibilitet med andre eksterne medier og filer. På grund afKorrosion øget kontaktmodstand kan forekomme ved kontakterne, hvilket kan føre til fejl.
Kortslutninger på ukorrekt dirigerede, flossede kabler kan muligvis ødelægge hele enheden.