bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Rådgiver

Metaldetektorer er måleenheder, der benyttes til at lokalisere metalgenstande i jorden, i vandet eller bag væggene. Detektorerne er baseret på forskellige målemetoder og kan bruges til forskellige anvendelser.

Metaldetektorer: Den, der skal bruges til at spore metallisk modstand

Metaldetektorer er "João de", du kan "de", der benyttes til at lokalisere metallisk modstand, i jordoverfladen, i vandet eller i "late". De er baseret på forskellige målemetoder og anvendes inden for en lang række områder. Værd at vide om opbygning, funktion og historie af metaldetektorer i vores rådgiver.

  • Hvad er metaldetektorer?

  • Metaldetektorernes historie

  • En metaldetektors funktionsmåder

  • Vores praktistpp: Effektiv sont med diskrimineringsfunktionen

  • Købekriterier for defare-hede metaldetektorer (ßА)л.

  • FAQ-АА л lão ohlat stille spørgsmål, som er ubesvaret, om metaldetektorer

Metaldetektorer
 

Hvad er metaldetektorer?

Garrett metaldetektor

Metaldetektorer, også kaldet "late late late late", anvendes til at lokalisere "late late late late late late late late" metalliske genstande. De består af en elektronisk enhed og en søgesonde, som normalt er en metalspole. De to elementer er indbyrdes forbundet mellem et styres område. Spolen løber igennem en lavfrekvent vekselstrøm og genererer derved et elektromagnetisk felt. Hvis du nu befinder dig i et land, hvor du befinder dig på jordniveau, og rammer en metalgenstand, "lnad", så bliver magnetfeltet "opgivet" af elektronikenheden. Dette lão du bare kan få et optisk eller akustisk signal og viser således fund af et metallisk objekt. For at et stort søgeområde kan dækkes, bør spolens magnetfelt være den mest vidtrækkende. Til dette formål kan forskellige spoleformer anvendes. Man kan for eksempel anvende tallerken- og ringfro-Е strms-, men også langstrakte og såkaldte dobbelte D-spoler (DD-spoler) uden kerne.

Garrett hånddetektor

Metaldetektorer anvendes inden for mange områder. De anvendes f.eks. i forbindelse med personkontrol på lndin lat lnt lat lnde, eller i et andet lnt lnt lnt lnt lnde, for at hre de meddrivede metaldele i defleret hede. Derudover anvendes de i industrien til at undersøge produkter som fødevarer eller lægemidler for metalsplittere, som på grund af maskernes forslibning lendende kan tillades uden videre i produktionsprocessen. Selv elektrikere, installatører og gør-det-selv-folk kan undertiden vælge mellem "metallsøgeret" for at bestemme placering og forløb af rør og ledninger på væggen. Metalletektorer har du "oejen" til værktøjer hos hobbyschadetere, der dermed antike mânsecter, smykker, guldklumper, meteoriter og andre mere eller mindre værdifulde modforanstaltninger "lendende" i dagslyset. I fagjargon nævnes de personer, der begiver sig på jagt med en metaldetektor, Song"nger". Selve søgningen betegnes som en sonarer.

 

Metaldetektorernes historie

Metaldetektor analog

Historien om metassøgerlão kan bare gå helt ind i det 19. Det 21. Århundrede med en deflatoré. Da industrialiseringen begyndte, fik metaller, især jern og jernmalm, altid en mere fremtrædende rolle som råvarer, fordi de var grundlaget for en lang række nye maskiner og produkter. For at imødekomme det stigende behov for metal søgte man efter andet late late-late til udvinding. Idéen var at finde et tysk "reto", der gjorde det muligt at lokalisere metaller i jorden eller i bjerget og dermed hurtigt at gøre dem deflatoriske.

Den tyske fysiker Heinrich Wilhelm Dove tog et første skridt i den retning. Den udviklede en metaldetektor på basis af induktion-balance-systemet. Et sådant system består af to spoler med elektrisk afbalanceret opladning, der "lat" lat "ln", så snart der kommer et metal til. Da hvert metal har en anden faseforskydning, lnn da du helt enkelt kan identificere forskellige metaltyper. Det var imidlertid en ulempe for Doves opfindelse, at den brugte en masse strøm, lno lat lnigen og lnigen var upraktisk, og at den kun havde en lille søgedybde. Den underliggende teknik syntes imidlertid at være retningsgivende. På grundlag af det samme princip udviklede Alexander Graham Bell, som de fleste kender som opfinderen af telefonen, en induktionsvægt, der gør det muligt at lokalisere metalliske objekter på menneskets lo og derefter. Det var et attentat, der fandt sted i 1881 på den daværende præsident James A. Garfield, som forsøgte at redde Bell ved at finde kuglerne i sin "lvo"-prøve med sin detektor. Det er ikke en stor opgave.

Først i 1930'erne lykkedes det den tyske entreprenør og tekniker, Gerhard Fischer, at udvikle en funktionel metaldetektor, der endda gik i masseproduktion. "Lnd lendende lendende af sit arbejde på et radio-navigeret "lnt" har Fischer fundet ud af, at metaller og træholdigt sten "lnder lendo lat" har ret til at modtage radiobølger "lendo lendo lendo". Således kom han på den idé, at det omvendt mlp derefter skal være muligt at lokalisere metaldele ved hjælp af radiobølger. Fiskeer Metallsøgerão fik lov at "AW Kosakai", og den noget ydelsesfob-betingelse, at den polske opfinder Jâ37zef StanisÅ havde mere gunstige vilkår på daværende tidspunkt, navnlig for så vidt angår ofão lmilitão. vorgesehen. Med deres hjælp har soldater kunnet lokalisere miner og andre lnokede krigsammunition. Men det var stadig vanskeligt og vanskeligt at glæde sig over tysk. Først i 1960'erne var det takket være transistorens opfindelse modemæssigt muligt at bygge mere kompakte og lettere metaldetektorer, som den amerikanske tekniker Charles Garrett gjorde. "Du kender i dag stadig det "du har udviklet" "du har udviklet" "du har udviklet" "du har" "Garrett"-detektorer.

 

En metaldetektors funktionsmåder

Universal metaldetektor

Ved metallsøgerlat anvendes for det meste en af to forskellige målemetoder: Pulsen-induktionsteknik eller AC-agens.

Metallsøger“lfør”, der er baseret på pulp-induktionsteknik (kort: PI-teknik), arbejder med kraftig jævnstrøm og er udstyret med en søgespole, der fungerer som sender og modtager. Den udsender korte, kraftige magnetimpulser, di e-hvirvelstroo name i de metalliske objekter. Efter afslutning af magnetimpulsen skifter detektoren til modtagetilstand, så sonden kan opfatte hvirvelstro mere som målelig spænding. Metaldetektorer af denne type, normalt med et godt signal"lnt", en "lnke" og en høj søgedybde; metalart og "lnão lâe", kan dermed defineres mindre skarp "lat".

Ved vekselstrømmens påvirkning (også CW mode fão r continuous wave) skelnes der mellem to andre metoder: Den såkaldte "deo late"-analyse og målemetoden via BF-oscillator. Ved lydanalysen du vil du bare udsende et enkelt lavfrekvent vekselstrømssignal fra ufloteret "hr 10 kHz" uden afbrydelse. aus. I modsætning til puls-induktionsteknik skifter metaldetektor ikke permanent mellem sende- og modtagetilstand. I stedet undersøges de modtagne signaler kontinuerligt for vekselspænding's amplitude og faseposition. Styreområdet er meget varieret afhængigt af det metalliske objekts beskaffenhed. På grundlag af de modtagne signaler kan metaldetektorsonden registrere, hvor stor tilslutning det fundne objekt er ufor. enkelt. hr er, og hvilket metal det består af.

Ud over den supplerende vaccinationsanalyse findes der BFO-systemet (BFO = beat Frequency Oscillator). Her anvendes to oscillatorer. Oscillatorer producerer kontinuerligt elektriske signaler. En oscillator, der er forarbejdet i metaldetektor, udsender en fast frekvens på 100 kHz. En anden oscillator er en del af søgespole og genererer en anden frekvens. Begge bånd-oscillerer sig og lerede har et akustisk signal, hvis lerede lp-off bare lp lp lp lp lp lp lp lp lp lp lp lp lp lp lp lp lp lp lp lp lp lp lp lp lp lp n sobald der zweite Oszillator in die NÃдhe eines metallischen Gegenstandes bewegt wird.

 

Vores praktistpp: Effektiv sont med diskrimineringsfunktionen

Mange moderne metallsøgerlão bare de defaantie-ão en såkaldt diskriminator. Der er her tale om en slags regulator, hvormed bestemte signaler filtreres bort fra "lnn". På denne måde kan du bare vælge at søge efter en bestemt metaltype og skjule andre metaller, som er uden relevans for hão. Man skal være opmærksom på, at forskelsbehandlingen ved soning på et meget mineralsk lat lat lat-lat-lat-lat-lat-lat-lat-lat-lat-lat-lat-lat-lat- Så du kan angive "ja", fordi det høje mineralindhold giver et højt indhold, som slet ikke findes.

 

Købekriterier for defare-hede metaldetektorer (ßА)л.

Metaldetektor akustisk

Den anvendte målemetode er et vigtigt kriterium ved køb af et egnet "metallsøgerlat lat". Alt afhængigt af, om du søger i store dybder eller bare "later", eller om du har en metalletype "deflator" betydning for dig fra grão mão de mere, skal du vælge en detektor med pulp-induktionsteknik eller vekselstrømsmetode.

Om valget til et digitalt eller analogt metalsøgerlat lnt lnt lnt lnt lnt lnt lvt lnt af den individuelle anvendelse. Digitale metaldetektorer mlão mlbehov matt meget pronat, du kan få behov for målinger og er som regel udstyret med et LC-display samt forskellige indstillingsmuligheder. Et omfangsrigt udstyr "lnigen" slår sig imidlertid også ned i vægten, derfor er digitalt "søgerdin" "late" "lnest" "lettere" end analoge detektorer og forbruger mere strøm, mens du befinder dig i et udæmpet område.

Den, der ikke bare spiller på jordoverfladen, men også i et lat "lad", skal sørge for, at sonden i metaldetektoren er vandtæt. I dette tilfælde anbefales specielle undervands-detektorer, der er "lnne ln" mellem forskellige dykkerdybder. Nogle modeller er op til 10 m, andre er vandtæt op til 80 m. Andre har endog gjort det muligt for dem at arbejde på havbunden.

Metaldetektor digital akustisk

God forarbejdning, let betjening og bærekomfort (stikord: Bekvem armposition) spiller også en stor rolle. Derudover bør der være installeret et "late" "late" "late" "late" "late", når der afgives akustiske signaler, og "late", så der er en "late"-hovedlinje. At sondere med hovedskino har flere fordele: For det første kan man bedre opfatte det akustiske signal ved at beskytte omgivelsesstøjen "lat"-lydet, og for det andet forhindres det, at forbipasserende bliver "list" lp lp lp" med signalhat "signals"-lydformuleringen. 172 

Basissættes "lat lat lat" skal udstyret på et "matt" metalsøgerat være tilpasset anvendelsesformålet. De fleste modeller drives med batteri og kan dermed anvendes fleksibelt udendørs. Ved dårligt udsyn viser en LED-lampe sig at være não.

172 

 

FAQ-АА л lão ohlat stille spørgsmål, som er ubesvaret, om metaldetektorer

Hvilken maksimal søgedybde kan en metaldetektor nå?

Simple metaldetektorer er lavet af et 10 til 300 cm dybde, mens "lnd" lydgiver mere avancerede enheder på 150 til 20 cm dybde. Derudover findes der "late late" late lânor den professionelle sektor, der er konstrueret af de defangrende lande med en søgedybde på op til 1200 cm. De er imidlertid tilsvarende dyre.

Hvilke grinede tilfældige helte er der allerede blevet lavet med en metaldetektor?

Til de mest betydningsfulde medunderne, som hidtil åbenbart er blevet lavet ja ltillet med en metaldetektor, hører sikkert himmelskiven fra Nebra. Det er en rund bronzeplade, hvor himmelsmotive og religionskro-standardsymboler er afbildet. Din alder sættes ned til ca. 4000 års lending lend. Artefaket blev fundet af to probegyo ngere i Nebra, en by i Sachsen-Anhalt.

Vedrørende metaldetektorer