Købes oftest

  Meest gekocht

  Bedst bedømte produkter

  Best beoordeelde producten

  Rådgiver

  Teksten forneden er maskineoversat fra den tyske originaltekst.

    

  Den rigtige pc-hardware til alle anvendelsesområderPC-komponenter

  Du kan individuelt samle dit eget pc-system fra pc-komponenter. Hardwaren kan eftermonteres i en eksisterende computer, hvis individuelle komponenter som hus, processor, RAM, harddiske, forbindelser og andre skal opgraderes. Du finder også udskiftninger af defekte pc-dele her.
  Søg specifikt efter hardwarekomponenter i de enkelte kategorier, eller lad dig inspirere af det store udvalg i vores butik.
  Tip: IT-hobbyister samler en komplet computer fra individuelle pc-komponenter.
  Den følgende vejledning forklarer, hvad der skal overvejes, når du vælger pc-komponenter.

  • Hvad er pc-hardware?

  • Hvilke pc-komponenter er der?

  • Dette er hvad du skal passe på, når du køber pc-hardware

  • FAQ - De mest almindelige spørgsmål om pc-hardware

  Hvad er pc-hardware?

  PC-hardware er det tekniske udstyr på en computer. Dette er de fysiske komponenter i en personlig computer. Forkortelsen PC står for personlig computer.
  Design, ydeevne og tekniske specifikationer for den anvendte hardware har en direkte indvirkning på pc'ens ydeevne. Du bestemmer blandt andet arbejdshastigheden, det grafiske display og lagerpladsen på en computer.
  PC-komponenter har specifikke funktioner og er pc'ens "organer". Computeren består af bundkort, harddisk (er), processor, hukommelse, grafikkort, lydkort, strømforsyningsenhed og andre pc-dele i huset. Selve sagen er også en del af hardwaren.
  Praktisk viden: Operativsystemet er uafhængigt af pc-hardwaren og er installeret på harddisken. Det styrer processerne for de enkelte hardwarekomponenter og giver brugergrænsefladen.
  Søgetip: For at kunne bruge en pc kræves yderligere tilbehør. Dette inkluderer inputenheder såsom tastatur og mus samt outputenheder såsom pc-skærme eller eksterne højttalere. Afhængigt af applikationen kan det også være nødvendigt med kortlæsere, USB-hubs og andre ekstraudstyr.
  Du kan finde noget tilbehør her. Der er skærme her. PC-adaptere, pc-kabler og hubber er tilgængelige her. Du kan finde yderligere tilbehør til brug af pc'er ved hjælp af søgefeltet øverst i butikken.

  Hvilken pc-hardware er der?

  Bundkort

  Computerens hovedkomponenter er tilsluttet på bundkortet. Processor (CPU), RAM og de nødvendige grænseflader (PCI plug-in-kort) til harddiske og drev samles her.

  Harddiske

  Harddiske er pc'ens hukommelse. HDD (Hard Drive Disk), SSD (Solid State Drive) eller SSHD (Solid State Hybrid Drive) tilbyder variabel lagringskapacitet og hastighed. Flere harddiske kan installeres på en pc til forskellige formål.

  Grafikkort

  Grafikkortet er ansvarlig for behandling af grafisk display på pc-skærmen. Den har sin egen processor (GPU), sin egen RAM og forskellige forbindelsesmuligheder til skærmkabler. Din ydeevne er afgørende for, om spil, videoer og multimediebehandlingsprogrammer med stærk grafik kan vises hurtigt nok.

  PC-lyd

  PC-lyd muliggør lydoplevelse på computeren. Vores lydområde inkluderer interne og eksterne lydkort, digitaliseringsenheder til lyd- og videofiler, hardware til spiloptagelse og pladespillere til pc'er.

  PC-TV-modtager

  Du kan bruge pc-tv-modtagere til at modtage tv-signaler på din computer. Du kan vælge mellem tv-kort, tv-sticks og USB-modtagere. Tip: Hvis du deler det tv-indhold, der modtages på din computer i dit hjemmenetværk, kan du også se tv på andre enheder.

  PC-kabler, adaptere & hubs

  PC-kabler er ready-to-plug-in-kabler, der muliggør forbindelse af pc-hardware samt netværks- eller drevkabler. Adaptere har forskellige tilslutningstyper på indgangs- og udgangssiden, så de kan implementere en switch med forskellige tilslutningstyper. Hubs er distributører til oprettelse af flere forbindelsesmuligheder. De mest populære hubs inkluderer USB-distributører, audio / video-udvidelser og KVM-switche.

  Processor (CPU)

  CPU'en (Central Processing Unit) er pc-computeren. Det styrer alle processer, prioriterer dem og tildeler job til de andre komponenter. CPU og bundkort skal altid koordineres.

  SSD-lagring

  Solid State Drive (SSD) er en moderne teknologi til harddiske og lagringsmedier. Dette design indeholder ingen bevægelige dele og er derfor særdeles stille. Derudover er SSD-hukommelser mekanisk robuste og har korte adgangstider, hvilket muliggør fleksibelt og hurtigt arbejde på computeren.

  Interfacekort

  Kommunikationen mellem de enkelte pc-komponenter styres ved hjælp af et interfacekort. Grænseflader tilbyder forbindelsesmuligheder til hardwareudvidelser og eksterne enheder. For eksempel kan yderligere USB-slots tilføjes ved hjælp af interfacekort, FireWire til video- og lydteknologi kan eftermonteres, harddiskforbindelser til SATA, SAS, PCI og PCI Express kan oprettes, lydkort kan tilsluttes og netværksforbindelser kan oprettes.

  Kabinet

  PC-kasser indeholder hardwarekomponenter. Alle dele af computeren kan placeres i dem. Udadtil former huset det samlede visuelle indtryk af computeren. Derfor finder du også lyseffekter og andet tilbehør til pc-sager i denne kategori. Der er også harddiskhuse / beskyttende ærmer samt aftagelige rammer, slotbeslag og værktøj til hardwareinstallation.

  PC-tilbehør

  Under pc-tilbehør finder du en bred vifte af gadgets til moderne pc-applikationer. Ud over spil- og multimedie-tilbehør såsom højttalere, headset, mikrofoner, webkameraer, computerglas og virtual reality-tilbehør er der også pc-blæserstyring, kasseapparatsystemer, chipkortteknologi, printerpatroner, strømfordelere og teknologi til UPS (Uninterruptible Power supply) på din computer.

  Random Access Memory (RAM)

  Jo større RAM, jo hurtigere kører pc'en. Dette mantra til RAM (Random Access Memory) er almindeligt kendt af computerbrugere. Hvis der er større kapacitet, kan større mængder data behandles, og flere processer kan køre samtidigt. Hovedhukommelsen er fastgjort til bundkortet i slots.

  Drev

  Drev er altid nødvendige, når data skal læses fra eksterne medier. Som cd-drev, dvd-drev, Blu-ray-drev eller drev med en integreret brænderenhed tilbyder drev mange muligheder for at bruge pc'en.

  Lydkort

  Lydkortet tilbyder en ekstra behandlingsenhed til lydprocesser. Med udgange til hovedtelefoner og højttalere samt mikrofonindgange eller indgange til eksterne lydsignaler (f.eks. Fra en mixer) giver den mange mulige anvendelser.

  Praktisk tip: Yderligere grafikkort eller lydkort er ikke altid nødvendige. Mange bundkort har allerede indbyggede grafikkort og behandling af lydprocesser. Du giver derefter tilslutninger til hovedtelefoner eller højttalere (jackstik) og skærmen (HDMI, DVI, VGA, DisplayPort).

  Strømforsyning

  Strømforsyningsenheden på en pc er ansvarlig for den centrale strømforsyning af alle hardwarekomponenter. Dens ydeevne skal altid matches med de enkelte komponenters strømforbrug, så de kører pålideligt.

  PC-opgraderingssæt

  PC-opgraderingssæt er sæt med forskellige hardwarekomponenter til pc-udvidelse. Afhængigt af sættet kan spil, medier eller kontor komponenter eftermonteres som en komplet pakke. Kombinationsprodukterne gemmer udvælgelsen af individuelle dele og den kedelige sammenligning af de tekniske specifikationer i forhold til det individuelle køb af hardware. Installationen af pc-opgraderingssæt kan også udføres af lægfolk, forudsat at de relevante forbindelser er tilgængelige i computerens hus.

  Du skal være opmærksom på dette, når du køber pc-komponenter

  Når du køber pc-komponenter, kommer den op

  • tekniske krav og ydeevne for den nye hardwarekomponent
  • Egnede grænseflader og porte til forbindelse til den eksisterende hardware
  • og passende dimensioner til installation af teknologien i pc-sagen.

  Dybest set skal man, når man køber pc-hardware, tage højde for kompatibiliteten af de enkelte komponenter med hinanden - den nye hardware skal integreres i det eksisterende system både fysisk og software, så det fungerer.

   

  Tilstrækkelig ydeevne / tekniske krav

  Følgende er en oversigt over udvælgelseskriterierne for de mest almindelige pc-komponenter, der kan eftermonteres som en hardwareopgradering.
  Det hele afhænger af ydelsen på de enkelte pc-komponenter.

  • Hovedkort: Med bundkortet skal du først og fremmest sikre, at alle de ønskede slots og et tilstrækkeligt antal (PCI, PCIe) forbindelsesmuligheder er tilgængelige. Indbyggede grafikkort og styrken af lydbehandling er også relevante.
  • Harddiske: De adskiller sig i deres design (HDD, SSD, SSHD). Værdierne for lagerkapacitet i GB / TB og hastighed (for HDD'er) i rpm er afgørende.
  • CPU: Processorens ydelse bestemmes af antallet af kerner og deres ydeevne i GHz. Quad-core processorer bruges i øjeblikket hovedsageligt.
  • RAM: Når det kommer til arbejdshukommelse, skal du være særlig opmærksom på et passende format, type og lagerkapacitet (i GB).
  • Grafikkort: Grafikkort understøtter markant arbejde med CAD-programmer eller professionelle grafikprogrammer samt en optimal spiloplevelse. Vær særlig opmærksom på det indbyggede chipsæt (Nvidia, AMD) og størrelsen på VRAM (f.eks. Til teksturer i videospil).
  • Lydkort: Lydkort understøtter specielle anvendelsesområder, f.eks. Optagelser. Vær opmærksom på forforstærkeren (forforstærkeren), samplingshastigheden (i kHz), samplingsdybden (i kHz), ventetid og en fantomstrømforsyning til tilslutning af kondensatormikrofoner.
  • Strømforsyning: Med strømforsyningen er både strømmen (i watt) og typen af køling vigtig.

  Bemærk: Ikke kun funktioner og ydeevne er relevante, når du vælger nye pc-komponenter. Din pc skal opfylde de tekniske krav for at den nye hardware kan fungere. Se derfor altid i producentens manual. Det ville være irriterende, hvis du foretog et dyrt køb, når du køber ekstra hardware, hvilket senere viser sig at være ubrugeligt, fordi dit pc-system ikke opfylder de tekniske krav og følgelig ikke kan understøtte dem.

   

  Matchende grænseflader og forbindelser / porte

  Mange hardwarekomponenter er udstyret med forskellige grænseflader, der bruges både til tilslutning af ekstra hardware og til tilslutning af eksterne enheder (f.eks. Højttalere, skærme eller hukommelseskort / USB-sticks).
  Det er vigtigt, at både din eksisterende pc har de rigtige forbindelser til den nye hardware, og at fremtidige planlagte udvidelser til pc-brug allerede er tilstrækkeligt taget i betragtning, når du vælger ny hardware.

  Følgende liste giver et overblik over de mest almindelige forbindelser til forskellige pc-komponenter:

  • For harddiske: SAS- eller SATA-interface til kommunikation med bundkortet.
  • På bundkortet: lydoutput (jackstik), videooutput (HDMI, VGA, DisplayPort), tilslutning af eksterne enheder (USB 2.0 eller 3.0).
  • På lydkort: Almindelige tilslutninger til mikrofoner (jackstik) og andre enheder såsom mixere samt udgange til digital udgang eller højttalere (jackstik).
  • På grafikkortet: udgange til HDMI, VGA, DisplayPort, DVI.

  Vores praktiske tip: eftermontering

  Adaptere kan eftermonteres til mange typer tilslutninger, for eksempel fra DisplayPort til HDMI eller mini-jack til jack. Der er også adskillige adaptere til USB-forbindelser.

  Egnet størrelse til installation i huset

  For at undgå skuffelse under installationen skal den ledige plads i huset kontrolleres, før du køber hardware. Det er vigtigt, at alle komponenter har tilstrækkelig plads, og at alle luftstrømme er velstyrede. Især kan de nødvendige forbindelseskabler og de tilsluttede blæsere vise sig at være vanskelige under installationen. Et kig på kabinettets standard (f.eks. ATX) giver information om arrangementet af hardware og giver en første retningslinje.

  FAQ - De mest almindelige spørgsmål om pc-hardware

  Hvor kan jeg finde oplysninger om eksisterende pc-hardware?

  Oplysninger om eksisterende hardware kan hentes via kontrolpanelet eller i BIOS.

  Kan individuelle komponenter i pc-hardware udveksles?

  Ja. Individuelle komponenter i pc-hardware kan opdateres med ny hardware eller udskiftes, hvis de er defekte. Både den korrekte forbindelse og den korrekte opsætning af enhederne i BIOS er vigtige under installationen.

  Kan jeg installere gammel pc-hardware i et nyt hus?

  Ja. I princippet kan alle hardwarekomponenter "bevæge sig". Det nye hus skal naturligvis tilbyde tilstrækkelig plads - også til køling af luftstrømme.