Købes oftest

  Meest gekocht

  Bedst bedømte produkter

  Best beoordeelde producten

  Rådgiver

  Texten nedan är maskinöversatt från tysk originaltext.

  Med strømforsyningsenheder og strømforsyninger kan du sikkert tilslutte dine elektroniske enheder til lysnettet

  • Hvad er strømforsyninger og strømforsyninger?

  • Hvilke strømforsyninger og strømforsyninger er der?

  • Hvad skal man overveje, når man køber strømforsyninger og strømforsyninger?

  • Ofte stillede spørgsmål: Vigtige spørgsmål om strømforsyning og strømforsyning

  • Konklusion: Sådan finder du de rigtige strømforsyninger og strømforsyninger

  Hvad er strømforsyninger og strømforsyninger?

  Strømforsyningsenheder eller strømforsyninger forsyner en enhed med energi. En strømforsyning er altid nødvendig, hvis en enhed, der kræver en anden spænding, skal tilsluttes lysnettet. Strømforsyninger til jævnspænding, vekselstrøm og konstant strøm er tilgængelige som skiftende strømforsyning, men også som transformatorens strømforsyning og kondensatorens strømforsyning. Med strømforsyninger og strømforsyninger er en sikker og nem strømforsyning til forskellige elektroniske enheder mulig både på farten, derhjemme eller i professionel drift.

  Hvilke strømforsyninger og strømforsyninger er der?

  DC/DC-omformer, vekselretter

  En inverter bruges til at konvertere indgangsspændingen til vekselstrøm. Der er invertere til installation, men der er også invertere til cigaretlightere. Specielle DC / DC køretøjskonvertere muliggør tilslutning af enheder, der er drevet af elektricitet i et motorkøretøj. Der er også power sinusgeneratorer til professionel brug, der især bruges inden for det medicinske område.

  Laboratorie-, forkoblingstransformere

  Med laboratorie-, serietransformatorer, kan elektroniske enheder tilsluttes en strømforsyning med en anden spænding. Laboratorie, serietransformatorer gør det for eksempel muligt at forbinde amerikanske enheder i det tyske strømnet. Der er justerbare laboratorieisolatortransformatorer og laboratorieisoleringstransformatorer med en fast spænding.

  Strømforsyning, USB-oplader

  USB-opladere er uundværlige i hver husstand. Fordi med USB-opladere kan forskellige elektroniske enheder, såsom smartphones, tablets eller notebooks, tilsluttes strømforsyningen og dermed forsynes med strøm.

  UPS-enheder

  UPS-enheder kan garantere en uafbrudt strømforsyning i et bestemt tidsrum i tilfælde af strømafbrydelse eller spændingsforstyrrelse. De fungerer for eksempel som overspændingsbeskyttelse af multimedieenheder på kontorer og bruges også inden for professionelle områder såsom kontrolcentre eller datacentre.

  Strømforsyninger til indbygning og hatskinner

  For at være i stand til at montere strømforsyninger og strømforsyninger i andre komponenter er det nødvendigt med indbyggede strømforsyninger og top hat hat. Disse er alsidige og kan fastgøres sikkert i f.eks. Distributionskasser eller kontrolkabinetter.

  Laboratorienetdele

  Laboratoriekraftforsyninger bruges til træningsområdet, i hobbyværksteder eller i professionelle virksomheder. De findes i mange versioner og bruges også ofte til serviceområdet. Laboratoriekraftforsyninger er især overbelastning og kortslutningssikre. Den aktuelle grænse er enten justerbar eller fast.

  Vekselspændingsregulator

  En vekselstrømsstyringsenhed har en konstant justerbar hånddimmer eller potentiometer og muliggør nøjagtig indstilling af udgangsspændingen. Med en vekselstrømsregulator kan forlygter, varmeelementer og andre elektriske enheder tilsluttes strømforsyningen med den rigtige udgangsspænding.

  Hvad skal man overveje, når man køber strømforsyninger og strømforsyninger?

  Hvad skal man overveje, når man køber strømforsyninger og strømforsyninger?

  Strømforsyninger og strømforsyninger er tilgængelige til en lang række anvendelser. Derfor skal følgende spørgsmål besvares, før du køber:

  • Er det nødvendigt med en justerbar eller fast udgangsspænding?
  • Skal en uafbrudt strømforsyning garanteres?
  • Planlægges mobil brug eller installation i en komponent?
  • Skal elektroniske belastninger kunne optages?
    

  Generelt skal følgende bemærkes, når man køber strømforsyninger og strømforsyninger:
   

  • Bemærk indgangsspændingen og udgangsspændingen for strømforsyningen / strømforsyningen       
  • Energikrav til de elektroniske enheder, der skal tilsluttes strømforsyningsenheden
  • Kontroller, hvilke stikkontakter der kræves
  • Lavt strømforbrug, når den er i tomgang 

  Vores praktiske tip: overspændingsbeskyttelse

  Overspænding kan skade elektroniske enheder. Sikre dine multimedieenheder såsom computere, printere eller endda fjernsyn med en overspændingsbeskytter, og forbered dig derfor på en mulig funktionsfejl i strømnettet, der kan opstå på grund af et lynnedslag. Dette gør det nemt at forhindre tab af data og skade.

     

  Ofte stillede spørgsmål: Vigtige spørgsmål om strømforsyning og strømforsyning?

  Hvordan kan jeg tænde min notebook på farten?

  På vejen kan du slutte din bærbare computer til dit motorkøretøj ved hjælp af en inverter til cigarettændere og forsyne den med elektricitet. Inverteren forsyner din bærbare computer med strøm fra dit bilbatteri, så du altid har en strømforsyning.

  Hvordan kan jeg sikkert forbinde mine elektroniske enheder til strømnettet, mens jeg er på ferie?

  Med en passende ballast-transformer kan du tilslutte dine elektroniske enheder til lysnettet i løbet af din ferie. Ballasttransformatorer er tilgængelige for alle almindelige indgangs- og udgangsspændinger, så den rigtige spændingsomformer er tilgængelig til ethvert behov.

  Hvordan kan strømforsyninger og strømforsyninger kontrolleres?

  Ved elektroniske belastninger kan strømforsyninger og strømforsyninger kontrolleres, og der kan foretages en nøjagtig justering af setpoint. Elektroniske belastninger optager også en lang række spændinger og strømme. De fungerer som strømvaske og bruges som erstatning for konventionelle belastningsmodstande.

  Konklusion: Sådan finder du de rigtige strømforsyninger og strømforsyninger

  Ligegyldigt om til hobbyværkstedet, til industriel drift, til hjemme eller på farten: Strømforsyninger og strømforsyninger er tilgængelige til alle anvendelsesområder.

  Når du vælger den passende strømforsyning / strømforsyningsenhed, skal det først bestemmes, til hvilke formål strømforsyningen bruges, og hvilke elektroniske enheder der skal tilsluttes den. På denne måde kan den krævede indgangs- og udgangsspænding bestemmes. Med en vekselstrømsregulator kan du også justere udgangsspændingen kontinuerligt. Hvis strømforsyningen skal installeres, kræves en indbygget eller løftende skinnestrømforsyning. Til brug mens du er på farten kan du bruge en inverter til at forsyne dine elektroniske enheder som tv eller hårtørrer med elektricitet. Ballasttransformatorer og strømforsyninger til laboratorier er tilgængelige til professionelle applikationer, såsom i laboratoriet eller til træning. Så at strømforsyningen er uafbrudt, kan du bruge UPS-enheder og således modvirke eventuelle forstyrrelser i strømforsyningen.