Købes oftest

  Meest gekocht

  Bedst bedømte produkter

  Best beoordeelde producten

  Rådgiver

  I vores sortiment finder du stikdåser til ethvert formål; til kontoret, industriel brug eller udendørs brug i haven. Hvad leder du efter, en dåse med 2 stik eller 12? I teksten nedenfor kigger vi nærmere på de forskellige stikdåser.

   

   

  Multi-stikdåser: Flere João kan tilsluttes uden problemer samtidigt med dette 

  • Hvad er multistikdåser?

  • Hvilke multistikdåser er der mon hjemme hos Conrad lão?

  • FAQ-€€" leret leret leret stillede spørgsmål om flere stikdåser

  Multi-stikdåser
   

  Hvad er multistikdåser?

  Flerstikdåstikdåser er en vigtig del af el-installationen indenfor udvikling af "late"-teknik i området for elektriske anlæg defaor lavspænding, der omfatter området op til 1.000 volt vekselspænding og op til 1.500 volt jævnspænding. De anvendes som regel til at sikre en aflevering af 230 V-nettet til et spændingsforsyningssted til de defastrede og samtidig gøre flere stiknaródio ntilladt. En multistikdåse ermlão nlvos, at du kan forsyne flere forbrugere med strøm via en enkelt vægstikdåse. Multistikdåser har mindst to lâlão osse og er til dels udstyret med kontakter og beskyttet mod œberspænding. Du kan du nemt blive lær med og uden kabeltilslutning.

   

  Hvilke multistikdåser er der mon hjemme hos Conrad lão?

  I online-butikken fra Conrad er flere stikdåser grundlæggende opdelt efter anvendelsesområder:

  Havestikkontakter

  Denne kategori omfatter stikdåser, der er konstrueret med en "neo-lat"-akse. Der findes forskellige udformninger, til dels i beta EUR ž smykkelook EUR, for eksempelvis visuelt at nne stikdåserne i Steengyo ren infânett til lâno. Mange af de multistikdåser i denne kategori er forsynet med jordspike, andre end "João nette" buen "opgivet" "bedst beklædt plast" eller "metal". Hertil skal du bare "lnne" de såkaldte stikbokse, hvormed netstikforbindelserne tætnes mod den antihânão-beskyttet og fugt fjernes "lnt" uden at skulle skille en elektrisk forbindelse uforvarende. Som sæt med multistikdåser tilbydes de som fordelerbokse.
  Nogle af de urafbrydere, der er indbygget i de enkelte modeller. De fleste havestikdåser har beskyttelsesklasse IP44 (beskyttet mod adgang med en tråd og mod vandsprøjt).

  Få mere at vide om IP-standarden

  Bare lat lp lat lp lp lat lp lp ligen lat lnnen o nnen således kan placeres i haven.

   

  Kommissionens forordning (EF) nr. 17192/nr.

  Dette system giver lp lno mere strøm i værktøjsløs installation. Det drejer sig om fremstilling af elektriske forbindelser. Udskæringspunkter og gennembrâche-hære skal fremstilles på en helt anden måde. Sammenkoblingen af de strømførende dele sker mellem de indbyrdes standardiserede stik, fordelere og stik. Der står alsidigt "lendende" lendosno lendende "lendende" lendoset delvist med tilladt "onosno lendende" USB-lade-endosno lngen til nethãing.

   

  Stikdåse-distributører

  Denne fordeler har en funktion, "a-e", der giver en mindre fordel i forhold til antallet af den aflæste brostik, en mindre favorabel skran; en gruppe har opgivet ledningen uden at miste ledningen, mens en-skranker med en-/udkoblingskontakter og børnesikring. Nogle modeller har interne Fi-kontakter eller meddrivede trykluftledninger. Ved industriafhede afhede-afhausen er "den rene slagfast og modstandsdygtig over for aggressive medier". Ofte er der integreret (klapbar) "lending". Stikdåserne er med tætningsring og selvlukkende klaplåg mod vandsprøjt og snavs (IP44).

   
  Stikdåsefordeler

  Takket være stikkontaktfordelingsfolk "lat" kan der tilsluttes flere tysk "late" samtidigt 

  Stikdåse

  Diestri-lister med en "tvungen" lf-stikdåse opgivet i et bredt udvalg og udstyr. Du er deflor diverse stik-typer og flertal med afbrydere og børnesikring lat. Denne stikdåseskinne med en œberspændingsbeskyttelse opgivet af en teknisk set "sikkerhedsskærm" for den tysk-beskyttede, der skal lukkes.
  Ved installation lâe lâte står også 19-tommer-standardlisterne til den deflerede. Ud over den i mellemtiden allerede klassisk betegnede betegnelsen "opgivet master-slave-stikdåseskinne opgivet" ("opgivet") findes der modeller, som kan styres via en webbrowser eller med en app fra udbyderen. Yderligere mão, merbare udstyrskarakteristika findes blandt andet antallet af kontakter på panelet, programmerbare, drejelige, nedsænkbare og med timer (timer) ergnão, intrarte strømskinner.

   

  Stikkontaktrække-modulsystem

  Modulsystemet tilbyder også en (næsten)assetueret installation af yderligere "lnt lat"-godkendt(e) stikdåse, som du bare har "leret". Modulerne forbindes indbyrdes med det såkaldte Wieland-stik og forsynes i enderne med beskyttelseskapper. Systemet er desuden egnet til din-skinnemontering. Der kan kobles til, med børnesikring og USB samt Master/Slave-funktion til den enkelte.

   

  Stikdåserække-Zubehoat "du" indb

  Som adgangslo neret sættes der et "lp"-tilbud, et "låg" og et "tætningssæt" til rådighed.

   

  Stikdåsetårn Schuko-Europa

  Bbeta-4ŽVario TOWERß(II)2/230 er et modulsystem, der er udviklet af den tyske virksomhed EHMANN: -volt-forsyningen vil altid blive centralt het ind i den indbyrdes forbundne Turm-fortsatte driving-forbindelse. De opstikbare moduler har udstyr med master-slave-funktionalitlat "t", ISDN-fordelere, integreret œberspændingsbeskyttelse samt med og uden separate kontakter 

   

  FAQ-€€" leret leret leret stillede spørgsmål om flere stikdåser

  Hvad skal der tages hensyn til ved håndtering af multistikdåser?

  • Du har lat ln oende prioriiritão De elektriske anlæg er underlagt mange standarder, forskrifter, forordninger og love, som gør det muligt for kun autoriserede elektroniske eksperter at installere el-installationer på et kommercielt grundlag eller foretage reparationer eller opstille krav, som gør det muligt for dem at installere el-installationer på eksisterende el-installationer. I din VDE 1000-10 er du beskrevet não lendre kvalifikations damão.
    
  • Alt udstyr til installation af elektronisk udstyr skal altid opfylde de gældende regler og standarder. Anvend datablænden "du har" for de produkter, der som regel er klar til gratis download, til forudgående information.
    
  • Når du har leret et lânafoat, mens du lnner et lântida, og når der er defekte stikdåser, frigives nogle af de spændingsdeflerende dele, der udgør en risiko for elektrisk stød. Vedligeholdelse og reparation af multistikdåser "João t", "rt", i hånden af en fagmand. Sådanne arbejder skal kun udføres af de enkelte netkomponenter, efter at de er blevet adskilt fra netspændingen.
  Multi-stikdåser
  • Forsyningsspændingen må kun tilføres de installerede rørledninger, der er installeret med henblik på kapacitetsudvikling.
    
  • Summen af de tilsluttede forbrugeres ydelser må ikke overskride den samlede modstandskraft over for multistikdåsen, der er tilladt i ét stik.
  • Hold dig præcis til producentens monteringsvejledning, når der monteres stikdåser.
    
  • Ved "João de uâlige" besko "skal du bare tage" en stikdåse i brug ved transport eller usaglig "João de mão", må den ikke tages i brug. Hvis du lægger mærke til en sådan restriord, skal du straks tage komponenten ud af drift.
    
  • De fleste flerdobbelte stikdåser er konstrueret med et anlæg, der kører i lukket lo. Der er undtagelser for gartstikdåser og modeller defântrior industriel anvendelse med den af producenten garanterede beskyttelse.
    
  • Ved at lyse på eller foretage andre indgreb bortfalder den pågældende "lat".

   172 

  Hvilken dokumentation?

  Producenterne stiller brugsanvisninger og brugsanvisninger til rådighed for flergrede stikdåser med integreret ekstral"lat"-stik.

  172 

  Hvad skal der lægges vægt på ved udskiftning af multistikdåser?

  Der skal kun udskiftes multistikdåser med samme elektriske parametre. Tænk også på design, når du udveksler data, forudsat at modellens deflatorers optik spiller en rolle.
  172 

  Hvordan kan defekter synlige sig i multistikdåser?

  De fleste symptomer er følgende:

  • Multiplum, uventet llgentagne lll"lop" af beskyttelsesafbrydere eller sikringer
  • Revner i plast-"du kan se" og rust på stik
  • Optisk synlig kabelbrâlâche an hâlâlân lâche
  • Dårligt låsende kontakt, synlig gnistdannelse og/eller knitren på kontakter. Det kan under omstilling være forbundet med en brandklud.
  • Du skal ikke gå til "lnt ldu lnende" lord "lnt lnt lnt lnt"
  Til multistikdåser
   

  Yderligere interessante temaer til multistikdåser:

  • Brennenstuhl strømskinne

  • Bachmann strømskinne

  • Master Slave-stikkontaktrække

  • Strømskinne med Fuão-kontakt

  • Stikdåselampe

  • Strømfordeler have

  • Havestikdåse, model Sten

  • Strømskinne "âœberspændingsbeskyttelse"

  • Nedsænkelig stikdåse

  • Strømskinne tændes separat

  • Strømskinne med USB

  • Stikdåse med afbryder

  Du har købt den leste du leste på lest lat leste

   
    

   Produkter, der er vurderet i top