Købes oftest

  Meest gekocht

  Bedst bedømte produkter

  Best beoordeelde producten

  Rådgiver

  Texten nedan är maskinöversatt från tysk originaltext.

       

  Fascinationen af modelbygning

  Modelbyggere elsker udfordringen med at gentage ting i små, der allerede er tilgængelige i det store. Hvis modellerne ogsåferngesteuert (RC = Radio Controlled bzw. Remote Controlled)betjenes, det handler ommaßstabsgetreuen Nachbauogsåvorbildgetreu zu bewegenog at iscenesætte det. Det betyder ikke noget, om den færdige model derefter kører, svømmer eller flyver.
  Indtil da er der mange små og storeHürden zu meistern. Og det er præcis, hvad modellerne elsker ved deres hobby. For ud over en forståelse af materialebehandling kræver også elektronik og teknologi kreativitet, opfindsomhed, flair og en god dosis tålmodighed, når man bygger modeller.

  Men hvis det er tilfældeterste Ausfahrteller denerste Rundflugfungerede perfekt, er et meget specielt øjeblik for de stolte modelejere. Du kan kun opleve denne følelse af lykke, når du selv starter din hobby.

  De forskellige modelbygningsområder

  RC-modellerne i mindre skala er lige så varierede og mangefacetterede som de store modeller. Modelbyggere har også muligheden for at bruge en række interessante variationer i en modelkategori.

   

  En oversigt over vores modelbygningskategorier

  • Modelbiler

  • Modelflyvemaskiner

  • Modelhelikopter;

  • Droner, quadrocopters og multicopters

  • Model skibe

  • Funktionsmodelbygning

  • Modelbygnings-elektronik

  • Tilbehør til modelbygning

   Modelbiler

  Kit, næsten færdig eller klar til kørsel

  Automodellbau macht Spaßog leverer også grundlæggende specialkendskab inden for køretøjsteknologi. Fordi hvis den fremtidige modelbilchauffør er for enBausatzmodellbesluttet, mange forskellige små dele skal sættes sammen og skrues sammen. Men sætene har godeAufbauanleitungender guider dig gennem samlingen trin for trin. Og hvem nogensinde har været i en ferngesteuerten AutoSamlet forskel forstår også, hvordan det fungerer, og hvorfor det er absolut nødvendigt i modelbilen såvel som i de store modeller.

  Men også Ready to Run Automodelle(RtR), der tilbydes klar til at køre, tilbyder masser af læringspotentiale. Senest når dele skal udskiftes i tilfælde af fejl eller til reparationsformål på den fjernstyrede bil. Hvis en bilmodel som Almost Ready to Run(ARR) tilbydes, det er stort set formonteret. I modsætning til RtR-modellerne mangler fjernbetjeningen, motoren, batteriet og opladeren.

   

  For mange bilmodelchauffører opstår spørgsmålet på forhånd, om den nye model udelukkende er beregnet til Straßeneinsatz (Onroad) oder für den Geländeeinsatz (Offroad) ausgelegt sein soll. I tvivlstilfælde er begge mulige med en buggy-model.

  Og så skal spørgsmålet om drevet afklares. Hvor fordele og ulemper ved enElektroantriebesmed børstet eller børsteløs motor, hvilket drev leverer mere hastighed eller om aNitro- bzw. Benzinmotor er den bedre løsning, vi tydeliggør dette på vores side med modelbiler.

   
   
   

  Modelflyvemaskiner

  True-to-model flyvemodel

  En drømmende model: Placer en ægte model til landingsbanen.

  Over skyerne ...

  Denne frihed kan kun være ubegrænset over skyerneModellfliegerikke nødvendigvis bekræfte. Men hvad modelpiloter ved godt, er, at det at flyve under skyerne er virkelig sjovt. Men kun så længeFlugmodellalt fungerer virkelig perfekt.

  I modsætning til RC-bil- eller RC-skibsmodeller, som om nødvendigt kan stoppes når det er nødvendigt, er det ikke så let med højre kørsel til flymodeller. Men det er præcis detanspruchsvolle Herausforderungder elsker modelaviators så meget om deres hobby.

   

  En flyvemodel er ikke det samme som en flyvemodel

  Ikke alleFlugmodell, das einfach nur klasse aussieht, lässt sich auch genauso einfach fliegen. Eine schnittige Linienführung und die toll gemachte Farbgebung sagen leider nichts über die tatsächlichen Flugeigenschaften eines Modells aus.

  Især begyndere kan ofte vildledes af de første visuelle indtryk. Det tager ofte års praksis at få et elegant look Jeteller en hurtigKunstflugmodellat flyve tro mod originalen eller at lande jævnt og sikkert igen.

  Hvor god den er nu tilEinsteigerklarleichter zu fliegende Modelleder, som også er ekstremt robuste og ser virkelig godt ud. Også fordelagtigt: Entry-modeller kaldes ofte RtF (Ready to Fly) iKomplett-SetsFjernbetjening tilbydes.

   
   

  Leg med vinden

  En meget populær modelflyvningsafdeling er svæveflyvning, hvorThermik oder in hügeligem Gelände Hangaufwinde genutzt werden. Bei optimalen Wetterbedingungen sind so stundenlange Flüge ohne Antrieb möglich.

  Men da ikke hver modelaviator har et passende hældningsflyvende område uden for døren, er de ofte i lavlandetModell-Schleppflugzeugeeller Elektroantriebebruges til at stige op til mistanke om termiske højder med svæveflymodeller. 

  De elektriske drev giver den fordel, at du kan klatre flere gange pr. Batteriladning uden hjælp udefra. Udfordringen er at genkende selv de svageste modvind felt, dygtigt cirkel dem og stadig sejle, når andre er landet i lang tid.

  Så propellen på spidsen af en elektrisk svævefly ikke skaber unødvendig luftmodstand, når den glider, foldes den bagud, når motoren er slukket.

   

  Indendørs flymodeller

  Især iWintermonaten, wo es auf dem Modellflugplatz nass, kalt, dunkel und ungemütlich ist, wollen ambitionierte Modellflieger nur äußerst ungerne auf die Ausübung ihres Hobbies verzichten.

  Løsningen:Indoor- oder Micro-Flugmodelle! De små, lette og smidige fly er perfekt designet til at arbejde i store rum somLager- oder Sporthallenskal flyves.

  Kompakt ogdrehmomentstarke Elektromotoren, der drives af LiPo-batterier med høj kapacitet, giver masser af strøm. I forbindelse med tilsvarende store rorafbøjninger flyver disse modeller bogstaveligtEcken statt Kurven.

   
   

  Modelhelikopter;

  Helikopterflyvning gjorde det nemt

  Indtil for få år siden blev modelpilotcirkler brugtferngesteuerte Helikopterend de ubegrænsedeKönigsklasse. Ikke underligt, fordi den komplicerede mekanik med alle håndtag og styrestænger afskrækkede mange modelpiloter og var snarere designet til absolutte specialister. Kontrol med en helikopter krævede også megetErfahrungog endnu mereFingerspitzengefühl.

  Med fremkomsten afDoppelrotor-Helicopterdog ændrede arket. Disseeinsteigerfreundlichen Modell-Hubschrauberer simpelt konstrueret og flyver ekstremt stabilt.

  Mange fly blev fundet med disse helikoptereTalent zum Helifliegen.

   

  RC-helikopter

  Men også med RC-helikoptere ellerKunstflug-Helikoptern blieb die Entwicklung nicht stehen. Immer bessere Stabilisierungs-Systeme ermöglichen paddellose Rotorköpfe, die deutlich einfacher aufgebaut sind. So wird das Modellhubschrauber-Fliegen zwar nicht zum Kinderspiel, macht es aber deutlich einfacher.

  I mellemtiden er det ikke længere en overraskelse, at turbindrevet modelstråle har fortrængt helikopterne fra den førende klasse.

  Men er alligevel magtfuldeKunstflug-Modellhubschraubereller helikoptere i fuld skala er stadig absolutte øjefangere på vores modelflyvepladser og kl Piloten und Zuschauernlige så populær.

   
   

  Droner, quadrocopters og multicopters

  Den hurtigeEntwicklung der Sensorik, såsomMEMS-Sensoren(Mikroelektro-mekaniske systemer), der bruges til at registrere accelerationsværdiervöllig neue Möglichkeiteninden for modelfremstilling. I modsætning til modelhelikoptere, der kun kræver kompleks mekanik til drift og kontrol, er quadrocopters, multicopters * eller droner kunPropeller mit drehmomentstarken Brushless-MotorenBrugt. Der er ikke mere hvad angår mekanik. Holdningsstabiliseringen udføres af en smart sensorelektronik, og flyvningen i en bestemt retning foregår derefter kun ved at ændre propellernes hastighed. Faktisk ganske simpelt.

  * I modsætning til quadrocopters, der drives med 4 motorer, har multicopters 3, 6, 8 eller endnu flere drivmotorer, hver med en propell.

  Flyvende kamerastativ

  Der er nu quadrocopters eller droner i unterschiedlichsten Ausführungen und Größen. Wobei oft schon viele der Einsteiger-Quadrocopter bzw. Drohnen bereits mit Kameras ausgerüstet sind. Med et tryk på en knap på senderen optages der billeder eller videoer under flyvningen.

  Quadrocopters af højere kvalitet, hvoraf nogle leveres, leverer markant bedre resultaterhochauflösenden HD-KamerasogGimbals(Kamerastabiliseringssystemer). Bevægelser af quadrocopter eller drone er afbalanceret, og videoerne erabsolut wackelfrei. Forresten: videosignalerne sendes undertiden til det sammeSmartphone oder Tabletaf piloten.

  I FPV-tilstand (visning af første person) overføres kamerasignalerne til Monitorbrilleaf piloten, så han har en fornemmelse af, at han erCockpit seines Copters sitzen. En meget speciel flyoplevelse.

   


  Når man bruger quadrocopters og droner, er der nogle lovbestemmelser, der skal overholdes. Fordi copter ikke har lov til at starte og lande hvor som helst, men de kan heller ikke filme alt, hvad der kommer foran linsen. Vi har sammensat for dig nøjagtigt hvad der skal overholdes i vores juridiske oplysninger.    

  Racecopter, de hurtige og smidige droner

  Fra 0 til 100 ind weniger als 2 Sekunden, das sind Beschleunigungswerte, von denen Sportwagenbesitzer nur träumen.

   

  Professionelle racecopters kan derimod let gøre det, når det bliver hårdtRitt durch die Racegatesmed reel hastighed til sejr og point. Dog skal en erfaren pilot eller professionel betjene fjernbetjeningssenderen.

   

   
   

  Modelskibe - store skibe i lille format

  Sandfærdige skibsmodeller

  Modelskibe eller RC-både er sjovt på og på vandet. Uanset om det er lynhurtigtRennboot, sandt til originalenLuxusjacht, sonorous chugging til sig selvKrabbenkuttereller elegant glidende Segelboot: Inden for fjernstyrede skibe er der næsten intet, der ikke findes.

  Ikke kun det betyder skibsmodelfabrikanterOutdoor-Fahrspaßi det fri i forgrunden. OgsåBau- und Bastelspaßi hobbykælderen er der ingen mangel. Modellskibe, der er særlig originale, er kærligt designet; takket være en lang række tilbehør er skibene forsynet med mange detaljer og også skifteligeSonderfunktionenmonteret. DetKreativitätder er næsten ingen grænser her, højst gennem antallet af kanaler på fjernbetjeningen. Men også her er der praktiske løsninger.

   

  Modelbåde på indgangsniveau

   

  Du behøver ikke at svømme med det sammeSpaß am Badeweiherat have. Det er ofte nok at bare lade dine fødder dingle i vandet og med dem KindernModel både til at køre spillet. Især i begyndereområdet er forskellige typer så rige, at alle vil være sikre passendes Wunsch-Modellfund. Dette gør model sejlsport sjovt for store og små, hvilket forlænger badesæsonen lidt.

   

  Model sejlbåde

   

  Der er næppe en modelbygningsafdeling, hvor modellerne er sådan entspannt bewegtsom model sejlbåde. Fra starten, uden motor, kun med vindens kraft, er det også en megetumweltfreundliche Artaf sportsport. Men hvis flere model sejlbåde forbereder sig på en Regatta For at sejle væddemålet kræves fremsyn ved manøvrering og den smarte betjening af sejlene.

   
   

  Funktionsmodelbygning

  Konstruktionskøretøjer og meget mere

  Ud over modelbiler, modelfly, modelskibe, modelhelikoptere, coptere og Co. er der ogsåviele andere Geräte und Fahrzeuge, die im verkleinerten Maßstab richtig Freude machen.

  Især inden for byggerietBaggern, Raupen, Lastwagenog andreMaschinen und Fahrzeugender er mange interessante rollemodeller, der er meget populære i en model skala med unge og gamle.

  Ved siden af vorbildgetreuen NachbauSom navnet antyder er fokus på den omfattende funktion. Og så, for eksempel, lastes dumpere virkelig tungt.

  Men også landwirtschaftliche Nutzfahrzeugemed alle de forskellige vedhæftede filer er meget populære blandt bygningsventilatorer.

   

  Modellastbiler

  Det betyder ikke noget, om duLKW, Lastwagen, Zugmaschine oder Truck zu den großen und kraftstrotzenden Gefährten sagt, die täglich dafür sorgen, dass z.B. die Regale in unseren Supermärkten gut gefüllt sind.

  Kun en ting er meget vigtig for modelbyggerne: Din model skal have enexakte Kopieaf den store rollemodel. Detperfekte Bauausführunger selvfølgelig lige så vigtig som et fuldt funktionelt lyssystem og de rigtige Fahrzeug-Geräusche. Og når den virtuelle lufttrykbrems suser, og dieselmotoren startes akustisk, skal førerkabinen naturligvis vibrere kort tid med stemplerne.

  I så fald absolutvorbildgetreues Truck-Modellinklusive traileren manøvreres derefter til millimeteren, vil model trucker's hjerte slå hurtigere.
   

   
   
   

  Modelbygnings-elektronik

  Saltet i modelbygningssuppen er modellen til bygningselektronik. Fordi hvad hjælper den smukkeste model, hvis der ikke er nogen brugbar fjernbetjening eller intet effektivt drev til rådighed. Men det er her udviklingen af teknologi har skabt reelle kvantespring i de senere år.

   

  Modelbygning fjernbetjeninger

  De tidspunkter, hvornåranaloge ModellfernsteuerungenHeldigvis er arbejdet med 27 MHz, 35 MHz eller endda 40 MHz forbi. Hvad var det drama hver gang på grund af etKanaldoppelbelegungBrandende hurtige bilmodeller ukontrolleret gennem området og modelfly pludselig faldt fra himlen.

  Moderne Fernsteuersystemearbejder nu på2,4 GHz, erdigital codiertog tilbyder maksimal driftssikkerhed takket være LBT * frekvenshopping. Selv hvis for eksempel flere sendere betjenes samtidigt i et begrænset rum på et racerbane eller en model flyveplads. Derudover bruger mange systemer returkanalen tilTelemetrie-Funktionfor at vise værdier som motortemperatur, motorstrøm, hastighed, modtagerspænding eller flyvehøjde direkte på senderen. Brugeren skal kun beslutte, om han skal bruge enDrehknopf- bzw. Pistolengriff-Fernsteueranlageeller rettere enHand-/Pultsendervil bruge til sin model.

  * Lyt før tale: Før senderen og modtageren automatisk skifter til en anden kanal, kontrolleres det først, om den nye frekvens virkelig er ubesat. Frekvenshoppingteknologien kommer oprindeligt fra trådløse telefoner, hvor den nødvendige interferens og aflytningssikkerhed er opnået ved hurtige frekvensændringer mellem basestationen og håndsættet.

   

  Servoer

  Så detSteuerbefehle des Sendersi modellen i en mechanische BewegungModelbyggere har konverteret siden umindelige tiderServosen. Men selv med disse uundværlige modelbygningskomponenter,DigitaltechnikFlyttede ind.

  varanaloge Servosi de sidste par årtier var de stadig langsom, træg og svag, takket være hvilke de ændrede sig digitalem Motormanagementog kombination af motor / gearkasse i høj kvalitetKraftprotzen mit Sprinterqualitäten.

  På trods af den kompakte størrelse og lette vægt. Og med stigningen i driftsspænding fra 4.8V til 6V eller 7.2V, var der et ekstra tillæg med hensyn til strøm og hastighed.

   

  Batterier og opladningsteknologi

  Opbygning af modeller er rigtige allroundere. Du kan fuldt oplade en lang række batterityper med en lang række celler på kort tid.

  Men også i området Akku- und Lade-Technik hat die technische Entwicklung gewaltige Fortschritte gemacht. De meget giftige nikkel / cadmium-batterier, der var almindelige for mange år siden, er nu helt forsvundet fra modeldrevene. Lithium-Polymer-Akkus mit einer ca. 4fach höheren Energiedichte haben sie flächendeckend abgelöst.

  I forbindelse med højt drejningsmoment Brushlessmotorennogle elektriske modeller er så kraftige, at nogle modeller med en skrikende forbrændingsmotor ikke længere kan holde trit.

  Men ikke kun det takket være magtfulde LadegerätenMed smart enkeltcelleovervågning kan LiPo-batterierne genoplades på kort tid og klar til næste tur eller flyvning.
   

   
   
   

  Tilbehør til modelbygning

  Ofte er det de små ting, som f.eks. En tæt skrue, der gør livet som modelproducent virkelig vanskeligt. Så er det ekstremt vigtigthochwertiges Werkzeugat have på hånden. Men der er også normale opgaver, såsom at skære en model bilkarosseri eller afbalancere propeller eller rotorbladepraktische Helferder skulle ikke mangle i noget modelfremstillingsværksted. Lige så lidt som de forskelligeKlebstoffe, Farben, Lacke, Schmierstoffe og andet tilbehør, som erfaringen har vist, at de ikke kun kan bruges til modelfremstilling, men i hele huset.