Købes oftest

  Meest gekocht

  Bedst bedømte produkter

  Best beoordeelde producten

  Rådgiver

  Kontaktmaterialer findes i mange former og fås fra flere producenter. Logisk, fordi de sammen udgør de vigtigste elementer i en husstand. Leder du efter et kontaktmateriale af en høj kvalitet, der også passer godt til dit hjem eller kontor? Tag et kig på Conradelekronik.dk - vi har en række forskellige materialer fra adskillige producenter.

  Teksten forneden er maskineoversat fra den tyske originaltekst.

       

  Interessante fakta om switch intervaller

  • Hvad er switch-programmer?

  • Hvilke switch intervaller er tilgængelige fra Conrad?

  • FAQ - Ofte stillede spørgsmål om switch intervaller

  Hvad er switch-programmer?

  Kontaktprogrammer

  Alle elektriske installationskomponenter, der kan bruges til at skifte, og med hvilke elektriske forbindelser fra vægge eller (kontormøbler) implementeres i form af stikkontakter til forskellige opgaver, opsummeres under navnet på switchprogrammer.

  Den afgørende fordel ved et sådant program er, at du helt kan udstyre en bo- eller kontorenhed med et ensartet design, der er tilpasset miljøets designkrav. Så du kan reagere meget godt ikke kun på det tekniske, men også på kundens designkrav.

  Skifteområder inkluderer vægkontakter og knapper, lysdæmpere, stikkontakter, antennestik, netværksforbindelser, bevægelsesdetektorer, temperaturmonitorer, tilslutninger til lydforbindelser som RCA-stik og stikkontakter samt medietilslutninger som F (til satellitsignaler), HDMI, USB, jack eller VGA Stik eller stik. Det tilsvarende tilbehør såsom monteringsrammer, adaptere eller dæksler er tilgængelige for alle komponenter.

  Der er indbygnings- og overflademonterede versioner af stikkontakter og kontakter til 230 V netspænding og mange andre elementer. Nogle stikkontakter har børns beskyttelse eller kan låses.

  Skifteintervallerne i Conrad online shop sorteres efter udbyder. I en udbyder er yderligere valg baseret på tekniske aspekter mulige.

  En kort beskrivelse af fabrikanterne af switch-serien skal gøre det lettere for dig at vælge et produkt- og designlinje:

  Hvilke switch intervaller er tilgængelige fra Conrad?

  Mange udbydere har udviklet vådrumsversioner fra deres eksisterende programmer. Dette sikrer beskyttelsesklasse IP44, sikret mod adgang med en ledning og mod sprøjtvand.

  Mere om IP-standarden

  Derudover har Conrad selv udviklet en innovativ række adapterrammer, som næsten ethvert switchprogramindlæg kan bruges i eksisterende rammer i et installeret switchprogram. Adapterrammen sikrer, at der ikke er et synligt, optisk grimt mellemrum mellem rammen og det indsatte element. Adapterrammerne er selvfølgelig tilgængelige i de matchende farver i de tilsvarende switchområder.

  Kontakt

  Busch-Jaeger Schalterprogramme
  Busch-Jaeger Elektro GmbH har været producent af elektrisk installationsteknologi fra Lüdenscheid siden 1879 og tilhører ABB Group. Conrad-serien inkluderer afbrydere og vådrumskontakter.

  GAO Schalterprogramme
  GAO er husmærket til EverFlourish Europe GmbH fra Friedrichsthal. Omskifterområdet inkluderer også fugtige rumversioner.

  Siemens Schalterprogramme
  Skifteområdet fra Siemens er kun en meget lille del af produktporteføljen for den gruppe, der blev grundlagt i Berlin i 1847.

  sygonix Schalterprogramme
  Sygonix-mærket er repræsenteret i blandt andet installation, klima, sikkerhed og lette sektorer

  Möbeleinbau-Schalterprogramme
  Her tilbyder Conrad professional shop produkter fra firmaet inprojal fra Lüdenscheid, som er specialiseret i specielle switch-programmer til møbelindustrien.

   

  Makel Schalterprogramme
  Makel-koncernen med hovedkvarter i Tyrkiet blev grundlagt i 1977 og fremstiller komponenter til elektrisk installation. Det tyske hovedkvarter ligger i Gronau. Conrad tilbyder også switch-intervaller fra Makel til brug i fugtige rum.

  Merten Schalterprogramme
  Merten har stået for løsninger til intelligente bygninger i mere end 100 år. Serien inkluderer mange internationale prisvindende switch-serier, bevægelses- og røgdetektorer samt løsninger til intelligent bygningssystemteknologi. Virksomheden er repræsenteret i Conrad Shop med en switch serie til indendørs brug.

  GIRA Schalterprogramme
  Gira står for bygningsteknologi til styring af belysning, varme og persienner samt dørkommunikation, multimedia og sikkerhedssystemer. Kontakterne har en modulopbygget struktur, herunder blandt andet monterede radioer, timere eller temperaturregulatorer.

  JUNG Schalterprogramme
  Albrecht Jung GmbH & Co. KG blev grundlagt i Schalksmühle i Sauerland i 1912 og tilbyder kontakter, stikkontakter, dæmpere og skærme. Porteføljen inkluderer også belysning, persienner og temperaturstyring via radioteknologi til KNX-teknologi, dørkommunikation og multimediekontrol.

  KOPP Schalterprogramme
  Heinrich Kopp GmbH fra Kahl am Main har udviklet, produceret og solgt elektrisk installationsmateriale siden 1927: fra enkle stik, til mobile enheder som adaptere og stikdåser, til radiosystemer til elektrisk installation. Fokus er på den brede vifte af switch-intervaller, inklusive på Conrad.

   

  WHD Schalterprogramm-Ergänzungen
  WHD udvikler og producerer lydprodukter og kundespecifikke lydløsninger, der kombinerer lyd og design og også lover let betjening og montering.

  Oehlbach PRO IN Einbausätze
  Virksomheden Oehlbach har stået for høj kvalitet inden for kabelforbindelser og hi-fi-tilbehør siden 1974. Conrad tilbyder specielle installationsløsninger til hele området hjemmeunderholdning.

  PEHA Schalterprogramme
  Praksisorientering og kvalitetsbevidsthed har kendetegnet PEHA siden 1922, da virksomhedsstifterne Paul Hochköpper og Otto Winkel i Lüdenscheid begyndte at fremstille lysafbryder og plug-in-apparater i høj kvalitet.

  Viko Feuchtraum-Schalterprogramm
  Viko-serien på Conrad inkluderer kontakter og stikkontakter, der er designet til særlig stor belastning. De har et stort interiør og et valgfrit mærkningsvindue. Udskiftning af de øvre dele med den samme nedre del er til enhver tid mulig.

  Berker Schalterprogramme 
  I 1919 forlod den første drejekontakt "Specialfabrik for elektrisk installationsudstyr" for Berker-brødrene i Schalksmühle - æstetisk og funktionelt selv da. Som en del af Hager tilbyder Berker i dag elektrisk installationsmateriale til hele boligsektoren og funktionel bygningssektor. Conrad-serien inkluderer afbrydere og vådrumskontakter.

  FAQ - Ofte stillede spørgsmål om switch intervaller

   

  Hvilke sikkerhedsinstruktioner skal overholdes ved håndtering af switch-programmer?

  Arbejde med 230 V-netværket må kun udføres af en specialist i overensstemmelse med de gældende regler (f.eks. DIN VDE).

  Alle aktiviteter må kun udføres, når netspændingen er slukket. Manglende overholdelse af installationsinstruktionerne kan resultere i skade på enheden eller endda ild. Åbning af enheden eller andre enhedsinterventioner annullerer garantien.

  Beskyttelse mod utilsigtet berøring skal garanteres for brug.

  I tilfælde af funktionsfejl eller beskadigelse skal enheden straks tændes og sikres mod yderligere brug.