Købes oftest

  Meest gekocht

  Bedst bedømte produkter

  Best beoordeelde producten

  Rådgiver

  Texten nedan är maskinöversatt från tysk originaltext.

  Julelys værd at vide

  Selvom det er mørkt og koldt udenfor, er jul den smukkeste tid på året for de fleste mennesker. Selv før adventssæsonen er lejligheder, huse og haver festligt dekoreret. Ud over den smagfulde julepynt spiller den rigtige julelys også en meget vigtig rolle.  

  • Hvad ville jul være uden fe-lys?

  • Hvad skal overvejes, når du vælger belysning?

  • Julelys til indendørs og udendørs

  • Hvad er et let kædesystem?

  • Nyttigt tilbehør til effektiv belysning

   
   

  Hvad ville jul være uden fe-lys?

  Julebelysning

  Festlige julelys skaber den perfekte atmosfære til en vellykket jul. Vildledende reelt udseende LED-stearinflimmer flimrer i lejligheden, og vinduerne skinner i lysets lys. Selv julepynt er iscenesat effektivt med atmosfæriske lys. I mørke bliver dekorationen et absolut blikfang.

  Men stemningen før jul er også meget mærkbar i haven. Fordi den klassiske lysbelysning forvandler den ellers iøjnefaldende gran foran huset til et statligt glødende juletræ.

  Den stedsegrønne hæk på hegnet, den nakne busk i hjørnet og den lille busk på terrassen pryder også lyse lys. Et par lyspunkter er tilstrækkelige, og de bevæger sig ud af mørket ind i betragterens synsfelt.

  De lette net, lette gardiner og fe lys hænger på balkonen og på facaden afrunder harmonisk julens udendørsbelysning.

  Mulighederne for individuel julebelysning er derfor tilsyneladende ubegrænsede. Men ikke alle julelys kan bruges overalt.

  Med lidt sne kommer udendørsbelysningen virkelig til sin egen.

   

  Hvad skal overvejes, når du vælger belysning?

  Julebelysning

  Hvis julelysene betjenes udenfor, skal de modstå de ugunstige forhold.

  Hvis du vil sætte dine julelys udenfor, skal du sørge for, at lamperne og fe lysene modstår de ugunstige forhold med gennemtrængende fugt. IP-beskyttelsesgraden giver information om dette.

  Hvis julelysene bruges inde, er der ingen grund til at bekymre sig om dette. Tværtimod: Energibesparende LED fe-lys med batteridrift gør julelysene trådløse og fleksible.

  Vinduer, skabe eller hylder kan tændes i en jippy uden besværet med forlængerkabler. Sådan kan du sætte din individuelle julepynt i det rigtige lys.

  Til batteridrevet julelys
   

  Julelys til indendørs og udendørs

  Det betyder noget, om de nye LED-julelys eller LED-lysgardin skal monteres udenfor eller ej. For kun hvis en LED-let kæde virkelig er designet til udendørs brug, giver den dig langvarig glæde. Af denne grund har vi foretaget et lille forvalg til dig indendørs eller udendørs.

  Julelys til indendørs

  Julelys inde
  • Lyskæder

  • Lette netværk, lette gardiner

  • Lysslanger

  • Juletræsbelysning

  • Juletræet lyser trådløst

  Julelys til udendørs

  • Lyskæder

  • Lette netværk, lette gardiner

  • Lysslanger

  • Juletræsbelysning

  • Have laser

   

  Hvad er et let kædesystem?

  Flere fe-lys kan tilsluttes via en distributør.

  En standard lyskæde har altid et vist antal lys eller LED. Strømforsyningen eller strømforsyningenheden i lyskæden er derefter altid designet nøjagtigt til dette antal lamper. Hvis antallet af lys til belysning af et juletræ ikke er tilstrækkeligt, skal en anden eller tredje kæde af lys fastgøres til træet. Hver kæde har sin egen strømforsyning. Med et stort træ bliver strømfordeling en reel udfordring.

  Med et let kædesystem er der et basissæt, der har en kraftig strømforsyning. Basissættet kan udvides, udvides og tilpasses individuelt med forskellige supplerende sæt.

  Vigtigt her: Kun komponenter fra en producent kan kombineres med hinanden. Det er derfor vigtigt at finde ud af, hvilke komponenter der er tilgængelige, inden der tages en købsbeslutning.

  Til Hellum let kædesystem
  Til Konstsmide lette kædesystem
   

  Nyttigt tilbehør til effektiv belysning 

  Ligesom valg og installation skal styringen af julelysene være planlagt. For selv hvis der bruges energibesparende LED fe-lys, skal til- og frakoblingstiderne være nøjagtigt defineret. På denne måde kan unødvendige elomkostninger undgås.

  Lige så uundværlig: du skal bestemt have ekstrapærer og batterier til trådløse fe-lys derhjemme.

  Timere

   
   

  Trådløse stikdåser

   
   

  Adapterstik

   
   

  Havestikkontakter

   
   

  Stikdåse

   
   

  Forlængerledning

   
   

  Batterier

   
   

  Reservepære

   
   
   

  Vores sparetips:


  Vi har drastisk reduceret omfattende Polarlite-produkter til vores prisbevidste kunder. Besøg vores salgsforretning, og spar penge, når du køber dine nye julelys.