Købes oftest

  Meest gekocht

  Bedst bedømte produkter

  Best beoordeelde producten

  Rådgiver

  Teksten forneden er maskineoversat fra den tyske originaltekst.

  Ting at vide om bilpleje, vedligeholdelse og udstyr 

  • Vigtige kategorier af køretøjskrav og e-mobilitet

  • Hvad skal du passe på, når du køber tilbehør til køretøjer?

  • Vores praktiske tip

  • Ofte stillede spørgsmål: Spørgsmål og svar om bilbehov og e-mobilitet

  • Konklusion: Sådan kan du finde nyttigt biltilbehør hos Conrad

  Vigtige kategorier af køretøjskrav og e-mobilitet 

  Bilpleje

  Det siges igen og igen, at bilen er tyskernes yndlingsbarn. Ikke underligt, at mange bilejere værdsætter en ren og velholdt bil. Omhyggelig pleje af bilen er ikke kun af kosmetiske grunde, det sikrer også værdibevarelse og muligvis endda øger sikkerheden. Rene vinduer er et absolut must for en god udsigt til enhver tid af året. Selvom du regelmæssigt tager din bil til en bilvask, er du sikker på at have brug for forskellige produkter til individuel pleje. For eksempel forhindrer gummiplejeprodukter, at dørpakningerne fryser om vinteren, vinduesafrimning fjerner hurtigt is fra bilvinduerne, og beskyttelse mod kølevæske forhindrer motoren i at blive overophedet. Bilpleje omfatter også produkter til pleje af hjul og dæk, til rengøring af interiøret og apparater såsom bilstøvsugere og poleringsmaskiner.

  Bilvedligeholdelse

  Ligesom bilpleje er vedligeholdelse af køretøjer vigtig for at opretholde dets værdi og sikkerhed. Selvom du ikke selv kan reparere din bil, er der mange produkter, der gør det til overflødigt at gå til et værksted. Vinduesviskere og kabinefiltre kan normalt nemt udskiftes selv. Dæktryksmålere viser, om der stadig er nok luft på dækkene. Dækslidemålere hjælper med at vurdere dækkets slidbane og viser, hvornår det er tid til at skifte dæk. Produkterne til vedligeholdelse af køretøjer inkluderer også arbejdslys, værktøj og redskaber til garagen samt vintergenstande såsom isskrabere, pisker og affugtere.

  Bil-udstyr

  Parkeringssensorer og bakkamera til eftermontering

  Et stort antal produkter er tilgængelige til komfortabel udrustning af et køretøj. Ud over betræk til beskyttelse af sæderne inkluderer disse f.eks. Sædeopvarmere og massagepuder, kølebokse og kedler samt håndfri enheder til mobiltelefoner, termometre og opvarmede tæpper. Der er næppe noget, der ikke kan gøre en bilrejse endnu mere behagelig. Derudover er mange køretøjsudstyrsprodukter også velegnede til mobilhomes eller til camping.

  Opdelingsudstyr

  Vejhjælpssæt

  Mange chauffører er medlemmer af en køretøjsklub og modtager hjælp fra dem i tilfælde af sammenbrud. Ikke desto mindre er der nogle ting, der altid skal være med dig i køretøjet eller nogle gange endda obligatoriske, såsom advarselstrekanten, førstehjælpskasse, sikkerhedsveste, dækforseglingsmidler og livreddende apparater. Imidlertid hjælper nogle enheder også med at undgå nedbrud, for eksempel enheder, rør eller spray til at afvise marter.

  Hvad skal du passe på, når du køber tilbehør til køretøjer? 

  Mange produkter i kategorien køretøjstilbehør kan bruges universelt, uanset hvilket køretøj du ejer. Der er dog også genstande, der kun er kompatible med visse køretøjstyper. Et kig på manualen til køretøjsmodellen hjælper dig derefter med at vælge det rigtige produkt.

  Vores praktiske tip: Parkeringshjælp kan eftermonteres 

  Hvis du bor i en by, hvor parkeringspladser er sjældne, ved du problemet: Parkeringspladserne er ofte små, og pullerter eller stolper gør parkering endnu vanskeligere. Parkeringshjælpemidler og reverserende videosystemer, som normalt også let kan installeres af lægfolk, lover et middel. 

       

  Ofte stillede spørgsmål: Spørgsmål og svar om bilbehov og e-mobilitet 

   

  Hvor kan jeg oplade batteriet på en e-cykel på farten?

   

   

  Der er adskillige ladestationer til e-cykler i Tyskland. Disse findes for det meste i større byer nær turistattraktioner som museer og rådhuse. Talrige kort med ladestationer offentliggøres på Internettet. Det er vigtigt, at du altid har din egen strømadapter med dig, så du kan genoplade ved hver ladestation eller stikkontakt.

   

   

  Hvad koster bilpleje?

   

   

  Selvfølgelig afhænger det helt af dine behov, og hvor meget kraft du vil bruge dig selv, når du rengør bilen. De sædvanlige rengøringsmidler til biler er omtrent prissat inden for husholdningsrengøringsmidler. Det bliver dyrere, hvis du f.eks. Køber en bilpolerer eller en bilstøvsuger. Men du bruger disse enheder permanent.

   

   

  Hvor længe har bilnavigationssystemer eksisteret?

   

   

  Allerede i 1983 lancerede Blaupunkt GmbH officielt EVA (elektronisk trafikcontroller til bilister), som udførte placeringen ved hjælp af radarsensorer. Denne enhed anses for at være det første bilnavigationssystem. Det første GPS-understøttede navigationssystem blev først introduceret af Pioneer i 1990.

   

  Konklusion: Sådan kan du finde nyttigt biltilbehør hos Conrad 

  Udvalget af tilbehør, plejeprodukter og udstyr til bilen er forskelligt. Hvis du allerede ved, hvad du har brug for til din bil, er den nemmeste måde at søge på hjemmesiden. Detaljerede produktbeskrivelser og kundebedømmelser gør dit valg lettere. Stadig ikke sikker på, hvad du leder efter? Lad dig inspirere af at gennemse kategorierne.