https://www.conrad.se/binaries/content/gallery/ccpjunior-se/banners/landing-banners/voltcraft/ce-voltcraft-hero-banner-2-1240x410sejpg

VOLTCRAFT® – Professionelle måleinstrumenter til den bedste pris

Alt startede i 1982 for at imødekomme kundernes behov. Conrad udviklede det professionelle digitale multimeter VOLTCRAFT 6010. På dette tidspunkt erstattede de digitale multimetre de analoge instrumenter. Produkterne var dyre, og kendte producenter tog ofte 300 D-Mark eller mere for deres udstyr. VOLTCRAFT 6010 blev solgt for kun 139 D-Mark. Folkets digitale multimeter var født og blev solgt i mere end 100.000 eksemplarer det første år. Mange produkter havde i de følgende år meget tekniske egenskaber, som man først fandt i konkurrenternes produkter meget senere. I dag findes der en hel multimeterserie optimeret til hver brugergruppe. En serie til laboratorieapplikationer, en til elektrikere, en til skoler (uddannelsesinstitutioner) og en serie generelle applikationer. VOLTCRAFT tilbyder nu en bred vifte af multimetre til specifikke applikationer.

Alle VOLTCRAFT produkter indeholder topmoderne teknologi og opfylder de højeste kvalitetskrav og er stadig tilgængelig til en rimelig pris. VOLTCRAFT dækker nu et stort udvalg, der omfatter måleinstrumenter, multimetre, opladere, strømforsyninger, infrarøde termometre, energimålere, oscilloskop og meget mere.

Målinger af elektriske værdier

 

Elektriske installationskontrolanordninger muliggør nøjagtig diagnostik, hvilket reducerer omkostningerne ved reparationer eller afbrydelser. Måleenheder i CAT IV 600 V-kategorien samt beskyttelsesniveauet IP65 tillader arbejde under vanskelige industrielle forhold med passende målefunktioner, samtidig med at der sikres præcise data.

Vi anbefaler

Målinger af ikke-elektriske værdier

 

Mätning av miljöförhållanden möjliggör detektering, testning och provning av förhållanden som råder i industrianläggningar. VOLTCRAFT gör det möjligt att göra dagliga kontroller i lager, fabriker och industriella miljöer med hjälp av pyrometrar, värmekameror och termometrar. Övervakning av kvaliteten på produkter, säkerheten för arbetare och säkerställa optimala arbetsförhållanden är processer som kontrolleras av precisionsmätningsutrustning.  

Vi anbefaler

Laboratorieinstrumenter

 

Oscilloskoper, funktions- og signalgeneratorer samt VOLTCRAFT frekvensmålere til test af elektroniske enheder er specialudstyr, der muliggør nøjagtige målinger under laboratorieforhold. Analoge og digitale oscilloskoper med en båndbredde på 10-250 MHz er udstyret med mange automatiske funktioner og har en samplingshastighed på op til 500 MSa/s pr. kanal. Standardmodeller af oscilloskoper er udstyret med en skærm, der giver en klar gengivelse af signaler. Voltcrafts enheder er perfekte til måling af signalparametre og til sammenligning af to signaler og elektriske mængder. Takket være funktionelle generatorer af høj kvalitet er det muligt at måle det forvrængningsniveau, der forekommer i de testede analoge eller digitale elektroniske kredsløb.

Måleudstyret muliggør nøjagtig komparativ analyse og diagnose af skader i enheder, prototyper, integrerede kredsløb mv.

Vi anbefaler

Strømforsyninger & netdele

 

Voltcraft kraftförsörjningsteknik är en enhet som ger stabila parametrar för pålitlig drift av olika enheter som används både på kontoret, hemmet och i industriella miljöer. Tack vare ständigt förbättrade laboratorieaggregat kommer alla elektroniska enheter att fungera utan avbrott. Ett lämpligt skydd som garanterar strömförsörjningen även vid överspänningar och störningar på linjen. Voltcrafts produkter inkluderar även strömförsörjningsenheter, DC / AC och DC / DC-omvandlare och laboratorieisoleringstransformatorer som säkerställer säker galvanisk separation av enheter från elnätet.

Vi anbefaler

Opladsningsteknologi

 

Voltcrafts opladningsteknologi er en kombination af kvalitet og sikkerhed takket være optimale opladnings- og diagnostiske funktioner. Opladere giver dig mulighed for at oplade forskellige batterimodeller og beholde ikke-standard batterier fremstillet i LiIon, NiCd, NiMH eller NiZn teknologi. Et bredt udvalg giver dig mulighed for at vælge den rigtige model. Voltcraft har alt fra USB opladere og induktionsopladere til solcelleopladere samt powerbanks. Bilbatteri-testere og automatiske opladere giver dig mulighed for at starte bilbatteriet sikkert og kan bruges både til hjemmebrug og på et professionelt værksted.

Vi anbefaler

Kvalitet og sikkerhed

 

VOLTCRAFT® produkter udvikles hos Conrad Technology Center (CTC Conrad Technology Center). Enhederne opfylder alle nationale og internationale kvalitets- og sikkerhedsstandarder, som CE og EN, og i mange tilfælde også TÜV-GS og VDE certifikater. Derudover følges de højeste miljøstandarder og RoHS-direktivet i hele livscyklusen, dvs. under produktion, drift og bortskaffelse.

Produkterne fremstilles i internationale produktionsfaciliteter, der opfylder høje kvalitetsstandarder på det europæiske marked. Kvalitetskontrol under produktionen og indgående produktinspektioner sikrer en konsekvent høj kvalitetsstandard. Flere hundrede tusind teknikere, ingeniører, laboratorieteknikere, håndværkere, studerende, hobbyelektronikteknikere og selvstændige vælger at købe et VOLTCRAFT-produkt hvert år. De værdsætter den solide teknologi, der sikrer, at enhederne vil udføre deres tjenester pålideligt i mange år.

https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-banners/volcraft/voltcraft-main/ce-voltcraft-jakosc-bezpieczenstwo-600x460png
https://www.conrad.se/binaries/content/gallery/ccpjunior-se/banners/landing-banners/voltcraft/ce-voltcraft-hero-banner-1-1240x410sejpg