Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.

Handelsbetingelser for varer


Gældende for forbrugerkøb (Gældende fra 1. januar 2017)

Handelsbetingelserne er senest opdateret (18.01.2017)

Hvem indgår du en aftale med?


Conrad Elektronik Norden AB
CVR: 34 41 93 02
Kongens Nytorv 26, 3.
1050 København K
Mail: kundeservice@conradelektronik.dk

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.
Er du under 18 år, skal aftalen indgås af en forældrer. En aftale kan altid let annulleres af en forældrer, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller en person under 18 år.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Bemærk, virksomheder har ingen fortrydelsesret.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Tidsfristen starter den dag hvor du tager imod produktet.
Meddelelsen skal gives ved at kontakte vores kundeservice på kundeservice@conradelektronik, eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Varen skal sendes tilbage til os indenfor 14 dage fra den dag hvor du har givet os besked om at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Bemærk, at pakken returneres kun til nedenstående adresse.

Conrad Elektronik Norden
c/o Translogic/Ecotrans Express
Hammerholmen 39A
2650 Hvidovre


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returseddel kan du downloade gratis her »

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Udgifterne for returnering baseres på størrelsen af produktet.

Vi håber du har forståelse for, at følgende varer ikke kan byttes:

  • Foto, lyd og data medier, cd’er og dvd’er hvis omslag er blevet brudt og software der downloades online.
  • Varer, som er konfigureret af standardkomponenter efter kundes behov, såsom individuelt konfigurerede computere eller hardware med eller uden installation af software, hvis disse har været brugt eller taget i brug.

Bemærk! Vi accepterer ikke returer, som sendes som et anbefalet brev.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på conradelektronik.dk som forbruger har du 24 måneders reklamationsret på alle produkter undtagen forbrugsvarer såsom batterier. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Gem fakturaen, da den skal vedhæftes ved reklamation, ellers er garantien ugyldig.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Conradelektronik.dk betaler ikke for rejseomkostninger eller omkostninger for reparationer udført i et andet værksted eller af en servicevirksomhed hvis dette ikke er godkendt af vores kundeservice forinden. Vi opfodrer til at sende produktet i dets originale forpakning eller i et andet kasse til følgende adresse med oplysninger om den aktuelle reklamation:

Conrad Elektronik Norden
c/o Translogic/Ecotrans Express
Hammerholmen 39A
2650 Hvidovre


En reklamation skal ske senest to år fra købsdatoen. Køber skal bevise, at varen er købt hos sælgeren, hvornår varen er blevet købt og til hvilken pris. Køberen bør fremvise en kvittering, men for eksempel kan et kontouddrag også fungere som bevis.
Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Conrad Elektronik Norden
c/o Translogic/Ecotrans Express
Hammerholmen 39A
2650 Hvidovre


Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

I tilfælde af eventuel uenighed følger vi afgørelser fra Forbrugerklagenævnet.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)


Til:

Conrad Elektronik

c/o Translogic/Ecotrans Express
Hammerholmen 39A
2650 Hvidovre

E-mail: kundeservice@conradelektronik.dk Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 Køberen skal reklamere - det vil sige klage over varen til sælgeren - for at få ret til en reparation, ny vare eller enhver anden situation. Køber skal meddele sælger, at produktet er defekt og hvad der er galt med produktet. Reklamationen skal ske inden for en rimelig tid fra det, at køberen har opdaget fejlen. Inden to måneder er altid en rimelig tid. En reklamation skal ske senest to år fra købsdatoen. Køber skal bevise, at varen er købt hos sælgeren, hvornår varen er blevet købt og til hvilken pris. Køberen bør fremvise en kvittering, men for eksempel kan et kontouddrag også fungere som bevis.


Priser

Priserne på Conradelektronik.dk angives i danske kroner og omfatter den nuværende momssats på 25%. På Conradelektronik er priserne altid dagsaktuelle.


Klager

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.

Conradelektronik.dk er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis Sagsbehandling. Når du har handlet på en e-mærket webshop er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på e-mærket.dk eller ring på tlf. 44858590.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her europa-eu


Personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, bankoplysninger og m.m.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Conrad Elektronik Norden AB og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Conradelektronik.dk, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Conradelektronik.dk, er Andreas Malberg.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Conradelektronik.dk, videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Conradelektronik.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Conradelektronik.dk, via e-mail marketing@conradelektronik.dk.

Cookies


På Conradelektronik.dk, anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik


Vi bruger en logstatistik på Conradelektronik.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Conradelektronik.dk

Betalningsalternativ

Når du vælger at betale med kreditkort, har vi brug for dine kreditoplysninger. Beløbet vil blive reserveret fra dit kreditkort før vi sender din pakke. Beløbet hæves først når varen sendes fra vores lager. Bemærk, at vi ikke gemmer kreditoplysninger. På din næste ordre må du angive kortoplysningerne igen. Navn på kreditkort og faktureringsadresse skal være den samme.Typer af betaling
Pris i DKK
Kortbetalning Ingen afgift


Levering

Din pakke leveres normalt inden for to (2) – tre (3) arbejdsdage, hvis du har valgt UPS standard. Med Post Danmark tager leveringen op til 7 hverdage. I særlige tilfælde kan leveringen vare længere, hvilket vi beder om forståelse for. Ved eventuelle forsinkelser vil du få besked via e-mail og har ret til at hæve købet uden beregning.

Bemærk Er din leveringsadresse på Grønland, Færøerne eller i udlandet skal du lægge din bestilling på www.conrad.comLeveringsalternativ

Pakkepost
Posten leverer alle pakker op til 20 kg til dit afhentningssted for pakkepost. Pakker over 20 kg leveres med UPS Standard uden ydeligere omkostninger. Du får en meddelelse fra posten sendt hjem til dig med information om hvor pakken skal afhentes.Mere information findes på postens hjemmeside: www.post.dk


Forsendelsesomkostninger
Typer av fragt Pris i DKK
Standard fragt 59,-
Bestillinger over 599,- Fri fragt
UPS Express 199,-

Forsendelsesomkostninger er for leverancer i Danmark.Manualer & brugervejledninger

Når du køber en vare hos conradelektronik.dk er du indforstået med, at størstedelen af vores manualer & brugervejledninger findes på andre sprog end dansk. Du er desuden indforstået med, at størstedelen af vores produkter har engelske og tyske brugervejledninger. Du finder alle manualer & brugervejledninger på vores hjemmeside.

Købsvilkår

Der er taget forbehold for eventuelle prisændringer, som er uden for vores indflydelse (prisstigninger, nye pris- og afgiftslove, porto-/transportstigninger, omkostningsstigninger osv.), samt mod trykfejl.