Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.

Politik for beskyttelse af personlige oplysninger

Denne persondatapolitik træder i kraft med øjeblikkelig virkning for nye brugere og fra og med den 25. maj 2018 for eksisterende brugere. Denne persondatapolitik erstatter alle tidligere versioner.

 

§ 1. Generelt

Denne persondatapolitik beskriver, hvordan Conrad Elektronik Norden AB, org. nr 556678-4624, Skeppsagtan 19, 211 11 Malmö, (”Conrad”, ”vi”) indsamler, anvender, videregiver og gemmer dine personlige oplysninger. 

Via vores hjemmeside behandles personfølsomme oplysninger og/eller personoplysninger. Conrad Elektronik Norden AB (Conrad) lægger stor vægt på en omhyggelig håndtering af personoplysninger. Vi behandler og beskytter derfor personlige oplysninger med største omhu.

Vi følger retningslinjerne fra databeskyttelseslovgivningen/GDPR (General Data Protection Regulation), hvilket bl.a. indebærer:

  • at vi gør tydeligt opmærksom på, hvad formålet er med vores behandling af personoplysninger, bl.a. ved hjælp af denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.
  • at vi begrænser vores registrering af personoplysninger til oplysninger, der er nødvendige for lovlige formål.
  • at vi i tilfælde, hvor din tilladelse er påkrævet, på forhånd beder om din udtrykkelige tilladelse til at behandle dine personoplysninger.
  • at vi træffer egnede foranstaltninger til at beskytte dine personoplysninger og at vi stiller tilsvarende krav til tredjeparter, der behandler personoplysninger på vores vegne.
  • at vi respekterer din ret til at få indblik i dine personoplysninger samt at forlange disse rettet eller slettet.

Persondatapolitikken gælder når Conrad leverer tjenester og produkter i forbindelse med et køb, service problemstillinger og øvrig kontakt med Conrad, såsom besøg på hjemmesiden. Du skal altid føle dig tryg når du deler dine personlige oplysninger med os. Databehandlingsansvarlig er Conrad. Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger forklarer, hvilke personoplysninger vi registrerer og benytter samt til hvilke formål. Det anbefales at læse denne omhyggeligt.

Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger blev senest ændret 2018-05-22


§ 2. Ansvarlig for personlige oplysninger

Conrad er ansvarlig for dine personlige oplysninger og behandlingen af disse. Conrad ansvarer for at håndteringen af disse oplysninger sker i overensstemmelse med loven.

 

§ 3. Vi behandler disse personoplysninger om dig

Når du benytter vores hjemmeside, registrerer vi bestemte oplysninger om dig. Det kan være personoplysninger. Vi gemmer og benytter udelukkende personoplysninger, der afgives direkte af dig som led i de ønskede tjenester, eller hvor der gøres tydeligt opmærksom på, at de afgives til os med henblik på at blive behandlet.

Til de formål, der fremgår af denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, benyttes nedenstående oplysninger:

  • Kontaktoplysninger, Faktureringsadresse, telefonnummer, e-mail adresse
  • Fødselsdato, personnummer, køn
  • Betalingsoplysninger, ordrehistorik
  • Kundenummer, login information
  • IP-adresse, enhedsinformation, geografisk information
  • Information om hvilke varer eller tilbud som du har været interesseret i baseret på din webadfærd i vores nyhedsbrev
     

§ 4. Derfor behandler vi oplysninger om dig

4.1 Tilmelding

Brugen af bestemte dele af vores hjemmeside forudsætter, at du først opretter dig som bruger. Efter tilmeldingen gemmer vi dine indtastede personoplysninger under det valgte brugernavn. Vi gemmer disse oplysninger, så du ikke behøver indtaste dem igen, og således at vi kan kontakte dig som led i vores opfyldelse af aftalen.

Vi videregiver ikke de oplysninger tilknyttet dit brugernavn til tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at opfylde den aftale, du indgår med os, eller lovgivningen forlanger det. Ved mistanke om bedrageri eller misbrug af vores hjemmeside kan vi videregive personoplysninger til relevante myndigheder.


4.2 Adgang til portal

Vores portal indeholder en redigeringsfunktion, hvor du selv kan indtaste, ændre og slette oplysninger
 

4.3 Behandling af ordre

Når du afgiver en ordre til os, behandler vi den under brug af dine personoplysninger. Såfremt det er nødvendigt for korrekt behandling af din ordre, kan vi også videregive dine personoplysninger til tredjepart. Yderligere oplysninger fremgår af denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.


4.4 Markedsføring og reklamer

Som supplement til oplysningerne på vores hjemmeside kan vi også holde dig ajour med ny produkter og tjenester:

  • pr. post
  • pr. mail
  • via sociale medier
     

4.5 E-blanket og nyhedsbrev

Vi giver via vores hjemmeside mulighed for at stille spørgsmål ved hjælp af en E-blanket, hvor du bliver bedt om at indtaste forskellige oplysninger til brug for behandlingen af din henvendelse. Du bestemmer selv, hvilke oplysninger du afgiver. De oplysninger, som du sender til os, gemmes så længe, som det henset til blankettens art eller indholdet af din henvendelse er nødvendigt for fuldstændig besvarelse og behandling af denne.

Vi tilbyder et nyhedsbrev, hvori vi informerer om vores produkter og/eller tjenester. Det enkelte nyhedsbrev indeholder et link til brug for afmelding.

 

§ 5. Lovlige grunde for vores behandling af dine personlige oplysninger

Conrad baserer behandlingen af dine personlige oplysninger på et antal retsgrundlag som beskrives herunder. 

  • Vi behandler dine personlige oplysninger for at kunne opfylde aftalen med dig som kunde, såsom at gennemføre et køb og få adgang til ordrehistorik. Vi behandler oplysninger som købshistorik i overensstemmelse med dette retsgrundlag. 
  • I visse tilfælde har Conrad en juridisk forpligtelse til at behandle dine personlige oplysninger. Dette gælder f.eks. behandlingen af personlige oplysninger som vi udfører for at kunne opfylde regnskabslovens krav.
  • Retsgrundlaget for behandling af dine personlige oplysninger for at kunne sende dig tilbud på vores produkter og tjenester baseret på aftale, samtykke eller interesseovervejelse. Vi behandler din adfærd på vores hjemmeside, din interaktion med os samt din interesse for vores tilbud og produkter. Vi behandler ikke personfølsomme oplysninger eller udfører profiler. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke linket som findes med i alle nyhedsbreve. 
     

Formål

Retsgrundlag

Personlige oplysninger

At adminstrere og levere bestillinger og yde support

  • Fuldføre købsaftale (Købsvilkår) 
  • Navn, adresse, faktureringsadresse, telefonnummer, e-mail
  • Fødselsdato, personnummer, køn
  • Betalingsoplysninger, ordrehistorik
  • Kundenummer, login information
  • Geografisk information, IP-adresse, enhedsinformation

At sikre, at lovkrav overholdes som fx. regnskabsloven 

  • Juridisk forpligtelse
  • Navn, adresse, telefonnummer samt e-mail
  • IP-adresse, enhedsinformation, login information

At markedsføre produkter og tjenester via e-mail, telefon og pr. post

  • Aftale
  • Samtykke
  • Interesseovervejelse
  • Navn, adresse, køn, e-mail, telefonnummer, fødselsdato
  • Geografisk information
  • IP-adresse, enhedsinformation
  • Information om hvilke af vores produkter eller tilbud du har været interesseret i og hvordan du interagerer med vores nyhedsbrev


§ 6. Offentliggørelse

Dine oplysninger bliver ikke offentliggjort.
 

§ 7. Reklamer

På vores hjemmeside vises reklamer.
 

§ 8. Videregivelse til tredjepart

Vi kan videregive dine oplysninger til vores samarbejdspartnere. Disse samarbejdspartnere medvirker til at opfylde aftalen.
 

§ 9. Cookies

Vores hjemmeside anvender cookies. Også tredjeparter, som vi linker til, kan gemme cookies. Første gang du besøger vores hjemmeside, vises en meddelelse, der forklarer formålet med vores brug af cookies. Din fortsatte brug af vores hjemmeside indebærer accept af cookies. Det står dig frit for at deaktivere cookies i dine browserindstillinger. Dog skal du være opmærksom på, at det kan medføre, at vores hjemmeside ikke længere fungerer optimalt. Vi har truffet aftale om brug af cookies og applikationer med tredjeparter, der gemmer cookies. Dog har vi ikke fuldstændig kontrol med, hvad udbyderne af disse applikationer foretager sig med de gemte cookies. Yderligere oplysninger om disse applikationer og deres håndtering af cookies fremgår af pågældende tredjeparters erklæringer om beskyttelse af personlige oplysninger. (Vær opmærksom på, at disse muligvis ændres fra tid til anden.)

 

§ 10. Google Analytics

Vi anvender Google Analytics (GA), en gratis webbaseret statistiktjeneste, som tilbydes af Google. Dette indebærer at kildekoden på vores sider indeholder kodeafsnit som leveres af Google. Denne besøgsdata sendes til Google. Vi har underskrevet en aftale med Google om brugen af disse oplysninger. Google Google har ikke fået tilladelse til at anvende informationen de får fra Analytics til andre Google tjenester. Googler anvender den indsamlede information til at lave webanalyserapporter til GA kunder (som Conradelektronik.dk). Ingen personlig information videregives. Hvis du ikke vil have at Conradelektronik.dk bruger GA til at overvåge webstatistik, så kan du ændre indstillingerne i din weblæser (anvend fx. Adblock og NoScript).

 

§ 11. Sikkerhed, kryptering (SSL)

Vi har truffet foranstaltninger til at forebygge misbrug af og uautoriseret adgang til personoplysninger. Specielt har vi truffet nedenstående foranstaltninger:

  • Vi benytter krypterede forbindelser (SSL, secure sockets layer) til at beskytte al udveksling af oplysninger mellem din computer og vores internetsted, når du indtaster personoplysninger.


11.1 Information om SSL

SSL betyder "secure sockets layer" og er en krypteringsmetode, der længe har været anvendt. Med denne metode krypteres al trafik mellem kundens browser og serveren, så det ikke er muligt at "aflytte" det som sendes. SSL nøglen garanterer derudover også at du virkelig sender dine oplysninger til virksomheden og ikke til en person som udgiver sig for at være en anden.

Hvordan kan man se at en side er krypteret?
Låsesymbolet i statusfeltet længst nede i din browser er ikke en pålidelig indikator for kryptering. Især ikke på sider som på grund af minimal håndtering og højre download hastighed, er opbygget med frames. I sådanne tilfælde kan en ansøgningsformular være beskyttet med SSL mens andre frames omkring navigeringen ikke er krypteret, fordi der ikke er nogen information som skal beskyttes.

Hvordan sikrer jeg at en side virkelig er krypteret?
Internet Explorer: højreklik på et tomt område (uden grafik) på den ønskede hjemmeside og vælg derefter "egenskaber". Netscape: højreklik på et tomt område (uden grafik) på den ønskede hjemmeside og vælg derefter "sideinformation". Begynder adressen eller URL med "https:// ..." så er siden krypteret med SSL-protokol. Den vigtige forskel er bogstavet "s" i "https". Sider som ikke er krypteret starter med "http".

Hvad skal jeg bruge SSL til?
Vi anvender SSL metoden til alle oplysninger som skal beskyttes. Det er en sikkerhed for dig, at dine personoplysninger som fx. adgangskode, adresse eller kreditkortnummer ikke havner i de forkerte hænder. Krypteringen aktiveres som standard. Alle efterfølgende sider beskyttes øjeblikkelig af SSL, hvis de indeholder dine oplysninger.

Hvad gør jeg, hvis SSL ikke fungerer?
SSL fungerer muligvis ikke, hvis din firewall ikke understøtter SSL eller såfremt du ikke har angivet nogen sikkerhedsproxy i din browser. I dette tilfælde vil en fejlmeddelelse gøre dig opmærksom på problemet. Hvis dette problem opstår, skal du kontakte din netværksleverandør. 

 

§ 12. Så længe gemmer vi oplysninger om dig

Ovennævnte personoplysninger gemmes, så længe det er nødvendigt for at behandle dine ordre inklusive garantiforpligtelser. Derefter gemmes oplysningerne i højst ét år til ovennævnte statistiske formål. Derefter slettes oplysningerne, medmindre lovgivningen foreskriver længere frister (f.eks. pligten til at gemme betalingsoplysninger, der i Holland er syv år).
 

§ 13. Internetsteder tilhørende tredjepart

Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger omfatter ikke internetsteder tilhørende tredjepart, som der linkes til fra vores hjemmeside. Vi kan ikke garantere, at disse tredjeparter håndterer dine personoplysninger på betryggende eller sikker vis. Før du besøger disse sider, anbefales det at læse pågældende siders erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.
 

§ 14. Ændringer i denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger. Det anbefales derfor at læse denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger regelmæssigt.
 

§ 15. Dine rettigheder


15.1 Indblik i og ændringer af dine oplysninger

Ved spørgsmål om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger eller indblik i, ændring eller sletning af dine personoplysninger er du altid velkommen til at kontakte os under brug af nedenstående kontaktoplysninger. Du kan også sende os en anmodning om at se, ændre eller slette disse oplysninger. Du kan også forlange at få tilsendt de oplysninger, som vi benytter med din tilladelse, eller forlange, at vi begrænser brugen af dine personoplysninger. For at forebygge misbrug kan vi bede dig om at identificere dig på betryggende vis. Hvis det drejer sig om indblik i personoplysninger tilknyttet en cookie, skal du vedhæfte en kopi af pågældende cookie. Du finder denne i dine browserindstillinger. Hvis oplysningerne er forkerte, kan du forlange dem rettet eller slettet.
 

15.2 Databeskyttelsesmyndighed

Vi er altid imødekommende, hvis du ønsker at klage over brugen af dine personoplysninger. I medfør af databeskyttelseslovgivningen har du også mulighed for at klage over behandlingen af dine personoplysninger ved en formløs henvendelse til https://www.datatilsynet.dk/forside/. 

 

OBS! Ved at anvende denne hjemmeside, så accepterer du ovenstående vilkår. 


§ 16. Kontaktuppgifter

Har du spørgsmål til denne persondatapolitik, håndteringen af dine personoplysninger eller ønsker du at anmode om et uddrag af registret, bedes du kontakte os på nedenstående kontaktinformation: 

Conrad Elektronik Norden AB
Kongens Nytorv 26, 3.
1050 København K
kundeservice@conradelektronik.dk