Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.

FortrydelsesretDu har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Bemærk, virksomheder har ingen fortrydelsesret.

Ønsker du at returnere en vare bedes du udfylde retursedlen herunder med information om din retur og lægge den med i pakken.
Returseddel kan du downloade gratis her »
Varen skal sendes tilbage til os indenfor 14 dage fra den dag du har modtaget pakken.

Alle returer i Danmark håndteres af GLS, som sender din pakke tilbage til vores lager i Tyskland. Du returnerer din forsendelse ved at gøre følgende. Følg dette link: GLS-retur

Her skal du udfylde de ønskede felter angående informationen på din retur inkl.”Shipment reference no” som er dit fakturanummer. Efter dette modtager du en pakkelabel og en QR kode. Du har nu to valgmuligheder. Du kan vælge at printe den pakkelabel, som du har modtaget, ud og anføre den på din returforsendelse. Dette skal gøres inden at du afleverer din returforsendelse i din valgte GLS PakkeShop. Du kan også vælge at fremvise din QR kode, som du har modtaget på din mobil, når at du afleverer din returforsendelse i din valgte GLS PakkeShop. Efter at du har gjort dette kan du tracke din retur hele vejen til Tyskland.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har modtog din bestilling. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Udgifterne for returnering baseres på størrelsen af produktet.

Vi håber du har forståelse for, at følgende varer ikke kan byttes:

  • Foto, lyd og data medier, cd’er og dvd’er hvis omslag er blevet brudt og software der downloades online.
  • Varer, som er konfigureret af standardkomponenter efter kundes behov, såsom individuelt konfigurerede computere eller hardware med eller uden installation af software, hvis disse har været brugt eller taget i brug.

Bemærk! Vi accepterer kun returer, som sendes med GLS.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.