Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.

Fortrydelsesret


Du har ret til at fortryde dit køb indenfor 14 dage uden at du behøver at angive en årsag. Tidsfristen starter den dag hvor du tager imod produktet. Varen skal sendes tilbage til os indenfor 14 dage fra den dag hvor du har valgt at udnytte din fortrydelsesret. Hvis produktet er blevet anvendt mere end normalt for at kunne kontrollere funktionaliteten, så bliver der lavet et fradrag af produktet (hvis varen kan betragtes som brugt). Fradraget fratrækkes det beløb, der skal tilbagebetales. Bemærk, at pakken returneres kun til nedenstående adresse.

Conrad Elektronik Norden
c/o Translogic/Ecotrans Express
Hammerholmen 39C
2650 Hvidovre


Returnér produktet som kunderetur i den orginale emballage (ikke som levering). Venligst vedlæg årsagen til returen.

Når et produkt returneres til os, skal du som kunde betale returportoen. Hvis vi har leveret forkert produkt eller du benytter dig af din garant/reklamationi, står vi får returportoen og overfører omkostningerne til ønsket konto. Erstatningsleverancer er gratis.

Hvis du ønsker at returnere hele orden refunderer vi det beløbet du har betalt, inklusiv forsendelsesomkostninger inden for 14 dage. Køber hæfter for eventuel forringelse af varernes værdi. Returportoen må du dog selv betale. Vi står ikke for forsendelsesomkostninger, hvis du vælger at sende en del af orden tilbage.

Vi håber du har forståelse for, at følgende varer ikke kan byttes:

  • Foto, lyd og data medier, cd’er og dvd’er hvis omslag er blevet brudt og software der downloades online.
  • Varer, som er konfigureret af standardkomponenter efter kundes behov, såsom individuelt konfigurerede computere eller hardware med eller uden installation af software, hvis disse har været brugt eller taget i brug.


Bemærk! Vi accepterer ikke returer, som sendes som et anbefalet brev.