Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.

Conrad Education Program - Vi skaber fremtiden!


Vores motto “Let’s shape the future” har præget Conrads historie siden 1923. Som den første teknikhaj udbød grundlæggeren Max Conrad komponenter, såsom spoler, detektorer og kondensatorer, til hobbybyggeprojekter. I 1937 på en messe i Berlin præsenterede Conrad det første fjernsynssæt, hvor der medfulgte en håndbog med titlen ”Fernsehen von A bis Z.” Allerede dengang blev der stillet indhold til rådighed, der passede til teknikken - vidensformidling som service til morgendagens teknikhajer og som investering i fremtiden.

Med Conrad Education ønsker vi at videregive den tekniske knowhow på traditionel vis til interesserede teknikhajer, studerende inden for tekniske fag og lignende, ligesom vi gerne vil fungere som professionel partner for diverse uddannelsesinstitutioner.

Vi skaber på den måde en sammenhæng mellem teknik, uddannelsesinstitutioner og morgendagens teknikhajer og ingeniører. Hos Conrad har vi altid stræbt efter at fremme uddannelse i kraft af vores egne tilbud eller via vores partnere.

Uanset om det er via vores omfattende kurser, uddannelses- og sponsorprogrammer, vores komponentudvalg eller som del af vores community, er vi glade for, at du kan få gavn af vores mange års erfaring, så vi sammen med dig kan forme fremtiden.

Udviklet af teknikhajer - til morgendagens teknikhajer!


Vi er selvfølgelig e-mærket certificeret, så vi arbejder for en tillidsfuld proces mellem os og vores erhvervsdrivende kunder. Vi vil i samarbejde med jer fremme tryg og givende e-handel til gavn for begge parter. Se gerne mere tydelig information om os i vores FAQ på vores hjemmeside under kundeservice.

Conrad investerer i fremtiden og kan derfor tilbyde lærere og skoler eksklusive rabatter.

Send en mail til salg@conradelektronik.dk for at få et godt tilbud eller hvis du vil sende en bestilling til os. Vi svarer altid inden 48 timer (hverdage).

Jo mere du vil købe hos os, desto højere bliver din rabat!

Følgende institutioner er berettigede til rabatter:

• Folkeskoler


• Privatskoler


• Universiteter


• Videregående uddannelser


• Højskoler


• Institutioner for voksenuddannelseVi tilbyder året rundt forskellige kurser og arrangermenter til børn og voksne i samarbejde med forskellige makerspaces. Ydeligere information findes på www.tekkie.dk. Kommer du fra en skole eller en forening, og ønsker du at organisere et kursus, så skriv til os her.

I samarbejde med CADENAS stiller vi en tysk portal til rådighed, som giver dig gratis adgang til elektroniske produktkataloger fra forskellige producenter med CAD-produktdata. For at få adgang til downloads skal du oprette en adgang til portalen. Tryk her for at komme til den tyske portal.

Hos Würth er det dog muligt at downloade uden registrering.

Komponentbibliotek


I komponentbiblioteket finder du et stort udvalg af CAD-modeller fra forskellige producenter.

Blickle, Eaton Hydraulics, Festo, HellermannTyton, HellermannTyton, LAPP Group, Pepperl+Fuchs, PHOENIX CONTACT, Rittal, Spelsberg, Steinel Normalien, WAGO, Weidmüller, WISKA

Her får du adgang til komponentbiblioteket:

Til alle start-ups, teknikeksperter, studerende, opfindere og gør det selv-typer. Hvis du er vild med teknik og gerne vil dele din viden, er du kommet til det rette sted. For hvad der begyndte i teknikgaragen, videreudvikles i dag via Conrad Community. Vores community har plads til spørgsmål, svar og revolutionære opfindelser. Forstærk dine kompetencer takket være vores forskellige kategorier og opdag nye og spændende indslag. Tryk her for at besøge Conrad Community.

HowTos & Videoer


Fra udpakningen til den komplette konstruktion. Vi viser dine spektakulære færdigheder, enestående videooptagelser og geniale tekniske løsninger:

Her får du adgang til HowTos & VideoerProdukttest


Profitér fra andre brugeres personlige testområder og erfaringer og få endda selv mulighed for at teste produkterne! Hver måned er der nye spændende produkter fra alle forskellige afkroge af teknikverden.

Her får du adgang til Produkttest.Innovationer & Start-ups


Har du opdaget noget fuldkomment nyt og innovativt, eller har du skabt noget på egen hånd? Udveksl idéer og diskutér dem med eksperter. Med Conrad Community er du altid up to date og kan følge morgendagens udvikling så tæt som muligt.

Her får du adgang til Innovationer & Start-ups.