Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.

Hvorfor Conrad Connect?

  • Kombiner alle dine smarte enheder uafhængigt af mærke
  • Overvåg og administrer alt med et nemt anvendeligt dashboard
  • Lav dine egne unikke smarte apps

Lad dine smarte enheder kommunikere med hinanden: Conrad Connect giver løsningen. Ved at opstille simple regler, HVIS natten falder på  aktiver Philips Hue-lamper. Et andet eksempel: HVIS din Netatmo Weather bemærker, at det begynder at regne, OG Devolo-sensoren registrerer, at vinduet er åbent  send en meddelelse til dit smartwatch. Foretrækker du at få en meddelelse via email, Messenger, Twitter eller SMS? Conrad Connect tilbyder dig den smarte løsning.

Er en HVIS/SÅ regel ikke nok til dig?  Kunne du tænke dig at opsætte regler, der er afhængige af flere forskellige variabler? Selv i dette tilfælde er Conrad Connect din løsning. Opsæt regler med op til 20 forskellige sensorer, variabler og/eller aktuatorer. Brug ti regler på samme tid for at kombinere alle dine forbundne enheder til en brugervenlig og softwarefri pakke. Hue, Smappee og GPS-tjenester fungerer allerede med Conrad Connect, men vi er endnu ikke nået helt i mål. Vi har brug for din hjælp. Tilmeld dig allerede i dag som BETA-tester og fortæl os, hvad du mangler!


Vælg produkterne & tjenesterne der skal forbindes fra en stadigt voksende liste over samarbejdspartnere

Brug & tilpas dine dashboards for at se data fra dine enheder på et centralt sted

Tilføj logik og regler til dine sammenkoblede enheder på enkel vis for at få dem til at kommunikere intelligent med hinanden baseret på de regler, du har opstillet.

Forbind endnu flere smarte enheder og ydelser! Med  Conrad Connect smart-home automatisering behøver du ikke bekymre dig om detaljerne.