Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.

Erhvervskunde


Personlig Service


Vi vil meget gerne levere elektronik til jeres virksomhed. Så vi vil gerne bede jer om at overveje at handle hos os. Hvis din virksomhed ikke kan lægge en bestilling på vores hjemmeside med kreditkort, så kan I altid skrive ind til os. Vores kompetente kollega Caroline sidder klar til at tage imod din bestilling.

Hvis I ikke kan finde et ønsket produkt i vores webshop eller at I har et spørgsmål, så kan I altid kontakte kundeservice hvor Fredrik sidder klar til at hjælpe jer på den bedst mulige måde:
Tryghed


Vi er selvfølgelig e-mærket certificeret, så vi arbejder for en tillidsfuld proces mellem os og vores erhvervsdrivende kunder. Vi vil i samarbejde med jer fremme tryg og givende e-handel til gavn for begge parter. Se gerne mere tydelig information om os i vores FAQ på vores hjemmeside under kundeservice.


Rabat


Det er selvfølgelig muligt for jer at opnå en mængderabat på jeres ordre. Selve rabattens størrelse afhænger af bestilte antal og vores indkøbspriser. Bemærk derfor at rabatten kan variere derefter.


Leveringtid


Vores leveringstid er 2-3 hverdage med UPS standard. Ekspreslevering med UPS Express tager højst 2 hverdage. Skulle I foretrække at få jeres varer leveret med Post Danmark så er dette selvfølgelig også en mulighed. Ved brug af Post Danmark så er leveringstiden 3-7 hverdage.Vi tilbyder mere end de fleste


• Over 500 000 produkter hvoraf 250 000 elektroniske komponenter


• Levering til din virksomhed på 2-3 hverdage med UPS


• 90 års erfaring


• Top of the art fuldautomatisk lager


• International anerkendtFordele for dig som erhvervskunde


• Helt ny EPA som er ESD beskyttet

• ISO 9001 certificeret

• Tüv certificeret


Virksomhedsoplysinger:


Conrad Elektronik Norden AB

Kongens Nytorv 26,3

1050 København K


CVR nr.: 34 41 93 02


Vi modtager ikke opkald pr. telefon


Kontakt kundeservice på: kundeservice@conradelektronik.dk


Etableringsår: 2013


Conradelekotronik.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.Lad os indgå et givende samarbejde for begge parter. Send din ordre til os i dag.


Med venlig hilsen

Conrad Elektronik