Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.

Conrad Elektronik. Mere end bare idéer.

I over 90 år har Conrad leveret teknik til private såvel som firmaer i Europa. Familievirksomheden blev grundlagt i 1923 i Berlin og har siden 1946 haft sit hovedekontor i Hirschau, Bayern.

Lidt efter lidt har den privatejede virksomhed udviklet sig fra at være en lille specialiceret forhandler af elektroniske komponenter til i dag at være Europas største forhandler af elektronik og teknik. Men altid med samme tanke – Vi giver dig forudsætningen for dine grænseløse teknologiske skabelser!


Conrad Elektronik Historie Kundeservice

Bliv inspireret


Allerede fra begyndelsen har vores forretning handlet om at give folk muligheden for at skabe. Det hele startede da Max Conrad sad og lyttede på radioen i Berlin for mere end 90 år siden og fra sin lille virksomhed begyndte han at give sine kunder alt hvad de havde brug for til at bygge deres egen radio. Han ønskede at give folk muligheden for at opleve noget helt nyt!

Præcis sådan er det også i dag! Det er vigtigt for os på Conrad at give dig som kunde et bredt udvalg, så du kan skabe alt det du ønsker.

Men at have en masse at vælge imellem er ikke altid nok. Hvis du ønsker at finde noget specielt eller skabe noget selv, er du nødt til at finde det helt rigtige produkt - ellers falder dit projekt ”til jorden”, og derfor er det vigtigt for os at have et dybt sortiment. Det betyder at du kan finde mange forskellige produkter i hver kategori – endda også sjældne produkter, der kan være svære at finde andre steder.

Det ville helt sikkert være nemmere bare at have et par skruer i sortimentet, men så ville det ikke være Conrad. Derfor kræver det nogle gange mere end man tror, da vi har f.eks. 65 til 168 forskellige komponenter eller 194 forskellige skruetrækkere og boremaskiner.

Uanset om du er en”teknologinørd”, en "gør-det-selv" mand eller et firma, så kan du finde hvad du har brug for hos os. Vores mål er at have det bredeste og dybeste sortiment indenfor teknologi og teknik med alt fra de mindste SMD-komponenter, avanceret måleteknologi, elværktøj, forbrugerelektronik, belysning, bil-og haveudstyr til radiostyrede biler og modeltog. I dag har vi over 100.000 produkter i vores sortment fordelt blandt vores otte produktkategorier bil, komponenter, computer & kontor, energi, hobby, hus & have, hjemmelektronik og værktøj.

Men vi er ikke tilfredse!


Selvom vi allerede idag har et af de største udvalg indenfor teknologi og elektronik i Europa, så er vi ikke tilfredse med det! Derfor øger vi hver uge vores sortiment med 100-vis af nye produkter, som er blandet med A-brands, dicount-mærker og egne mærker – og som i dag er stærke og etablerede mærker på det europæiske marked. Den tekniske udvikling af vores egne mærkevarer sker på Conrad Technology Centre, CTC og vores store volumen giver os muligheden for at tilbyde innovative teknologi med høj kvalitet til rigtig gode priser.


Våra egna varumärken Toolcraft REELY Voltcraft BaseTech Mc Crypt Renkforce Mc Brown Speaka Conrad Energy ModelcraftFra Wernberg til verden


Vi er klar til fremtiden - takket være det mest moderne logistikcenter i Europa.Conrads logistikcenter i Wernberg är ett av de mest avancerade orderplocknings- och distributionscenter inom europeisk postorder. Här skickas i snitt 35 000 paket varje dag och under högsäsong upp till 50 000 paket till över 150 länder världen över. Logistikcentret utgörs av ett höglager i två våningar med ett utrymme på 100 000 kvm. Logistikcentret är helautomatiskt och har över 10 km transportband.

Vores logistikcenter er strategisk placeret i det centrale Europa og tjener alle Conrads datterselskaber og distributionspartnere i 17 europæiske lande. Det giver os styrken til at være i stand til at have et stort sortiment, lave priser og den bedste teknologi og teknik. Vores mål er at kunne tilbyde det rigtige produkt til vores kunder i enhver situation og skabe en rigtig god kundeoplevelse.Kort om Conrad Video från vårt lager Computer & Kontor Hjemme-elektronik Lyd Bil multimedie Mobiltelefoner Hus & Have Lys Batterier Radiostyret Verktoj Måleteknologi Modeljernbane


Vores succes-historiebegyndte i 1923 med en lille butik i Berlin, startet af Max Conrad.

Den teknologiske revolution fortsætter og Conrad sælger sitførste TV. Detsamme år udgiver Conrad sit førstekatalog i Tyskland somer 16 sider lang.

Gode ideer har brug for plads til at vokse og Werner Conrad (anden generation Conrad) bygger igen firmaet op på nytefter krigen. Denne gang med nythovedkontor iHirschau, lige syd for München.

Den første større Conrad butik i Tyskland åbner.

Conrad vokserog sender nu mere end 1000 pakker med posten hver dag. Selv Conrad-katalogeter vokset og omfatter nu 500 sider og næsten 30.000 produkter.

De internationale forretningsforbindelser udvidesog i 1988 etablereset kontor i Hong Kong.

Wernberg Koblitz tilbyder nu Conrad en af ??de mest avancerede picking og logistikcentre i Europa.

For at understøtte detvoksende B2B marked frigivesdetførste B2B katalogfra Conrad, specielt til disse målgrupper.

Østrigs første Megastore åbner i Wiens shoppingby Süd / Voesendorf.

Tre nye mega-butikker i Hamburg, Essen og Berlin åbner.

Med udvidelsen af logistikcentereti Wernberg til 100 000 kvadratmeter, oprettes nuetfuldautomatisk højlager med 42.000 pallepladser og 10 km transportbånd.

Conrad Starter med e-handel i Sverige

Schweiz får sineførste Conrad-butiker i Zürich ogLuzern.

Conrad udnævnestitlen "årets afsendere"i Tyskland - den højeste udmærkelse, man kan modtage i postordre industrien i Tyskland.

Mærket "Conrad"er blandt "the Century brand"i Tyskland.

Conrad er nu vokset til at have 3900 medarbejdere i Europa og har etableret sig med sin fremtidsorienterede ideer - med endnu flere nyskabelser og optimal service.

Conrad starter med e-handel i Danmark og kan tilbyde de danske kunder mere end 100.000 produkter.

Den teknologiske verden spinderhurtigere og hurtigere, og den teknologiske revolution i 1900-tallet fortsætter med utrættelig kraft i 2000'erne, og med det kommer nye muligheder for dig at skabe nyeteknologiskeprojekter. Hvor vi kan, vil vi fortsætte med at forsøge at hjælpe dig oggøre dine ideer til virkelighed, kun fantasien sætter grænser!