Nu hvor skolerne langsomt åbner op på ny, vil vi gerne inspirere dig, men især dine elever med udfordrende byggesæt og kreative/tekniske lektioner med 3D. Vi tilbyder komplette pakker, som du kan udfylde dine lektioner med, og de passer til alle aldersgrupper - både til eleverne i folkeskolen og gymnasierne.

Udfordr dine studerende inden for kreativitet, teknologi, løsningsorienteret tænkning og konstruktion!

 
 

Lær og byg med LEGO og Fishertechnic

LEGO er ikke kun til fritidsbrug – det er også meget velegnet til uddannelsesmæssige formål. Skab, tegn, byg og udforsk dernæst, om det er teknisk muligt.
Hvordan fungerer teknikken bag LEGO og Fishertechnic? Hvordan er Eiffeltårnet konstrueret? Lær og skab.

 
 

 

Produkter

 

Oplev og eksperimentér med vores tekniske konstruktionssæt

Hvordan fungerer en robot? Hvad er grundlaget for programmering? Hvordan styrer jeg sensorer, og hvad vil jeg have dem til at gøre?
Disse spørgsmål behandles med vores tekniske konstruktionssæt. Specielt til de tekniske og digitale lektioner tilbyder vi en lang række udfordrende tekniske konstruktionssæt til forskellige aldersgrupper og med forskellige sværhedsgrader.

 
 

Produkter

 

Design og skab i 3D

Det er super cool at tegne et design, ende med et funktionelt produkt og faktisk bringe det til live. Kreationerne kommer til live ved hjælp af en 3D-pen, og der kommer endnu flere muligheder med en 3D-printer!
3D-printere er en uundværlig del af virksomheden, hvorfor de i stigende grad er på vej ind i skolemiljøer. Lad de studerende eksperimentere og opdage de forskellige muligheder.

 
 

Produkter