binaries/content/gallery/ccpjunior-dk/banners/landing-pages/spring-fun/website-landing-page-dk.png/website-landing-page-dk.png/hippogallery:original

Bliv inspireret

Et sandt paradis for gamers og kreative sjæle: Cool og actionfyldte spil samt spændende robotprojekter. Eller hvorfor ikke nørde dig ind i det fascinerende univers med modeltog og modelbyggeri? Hvis du er mere interesseret i en ny hobby som 3D-print, findes der utallige muligheder. Én ting er sikkert: Du kommer ikke til at kede dig!

Gaming: Online og offline sjov

Spillekonsol, håndholdt eller PC – vi har noget for alle!

Gaming var længe et nicheområde. I dag er det et massefænomen. Uanset om det er på computeren, med konsollen foran TV'et eller på telefonen, er der spil overalt, som tilbyder underholdning for såvel unge som gamle. Onlinespil har udviklet sig til virtuelle mødesteder, hvor man sammen løser opgaver. Men udover onlinespil er de traditionelle brætspil også blevet utroligt populære. Hvad foretrækker du?

Gaming PC & Bærbar  PlayStation, Xbox & Switch

Alt til udvikleren: Udviklingsværktøj og robotter

Virkeliggør dine ideer

Hvad er sjovere end at virkeliggøre sine idéer og omdanne dem til velfungerende slutprodukter? Med vores udviklingsværktøjer, mikrostyrenheder og robotsæt er alt muligt. Stadig lidt for ung? Begynd med LEGO Education eller enkle programmeringsværktøjer, så du kan bygge de flotteste kreationer.

Modelbyggeri og modeltog

Så sjovt kan man have det med små køretøjer: Alt er muligt med modelbyggeri og modeltog

Hvad har samlere, nostalgikere og modelbyggere til fælles? De forstår alle vigtigheden af detaljer! Modelbyggere elsker udfordringen i at rekonstruere verden i detaljer derhjemme efter egne idéer i en mindre skala. Foråret lokker alle modelbyggeri-entusiaster ud i den friske luft: Nu suser de seje fjernstyrede biler hen ad vejen, modelflyene svæver gennem luften, ligesom de fjernstyrede motorbåde sejler rundt på søerne. Med vores produkter bliver det hele (endnu) sjovere!

 

 

Opfind, skab og 3D-print

Find på nye projekter, så du kan udfordre dig selv!

Foråret aktiverer dig. Du kan skrue, save, slibe, lime og bore derhjemme, i haven, på terassen, i garagen, i dit eget værksted eller i kælderen. Indtil en del mangler eller går i stykker. Tænk, hvis du selv kunne designe denne del på en computer og udskrive den derhjemme? Det kan du med en 3D-printer. Mangler du et stik, den rette værktøjsdel eller endda et mundstykke til støvsugeren? Udskriv lige, hvad du vil!