binaries/content/gallery/ccpjunior-dk/banners/landing-pages/health-safety/website-landing-page-healthsafety-dk.png/website-landing-page-healthsafety-dk.png/hippogallery:original

Kameraer med temperaturscreening

Mål temperaturen på et øjeblik

Kameraer med temperaturovervågning er især velegnede til hurtige målinger, der skal udføres på kort tid. Foruden en kontaktløs måling eller ansigtsgenkendelse har disse kameraer termiske sensorer, der kan måle temperaturen. Takket være den nyeste teknologi og kunstig intelligens er det slut med falske alarmer.

Personalevejledningssystemer

Skab klarhed med advarselsskilte

Det er nu vigtigere end nogensinde før at gøre brug af en både klar og synlig information, for eksempel så man kan kommunikere adfærdsreglerne i forretningslokaler. Advarselsskilte hjælper dig med dette og kan normalt nemt fastgøres på de angivne steder og fjernes om nødvendigt. De er normalt velegnede til såvel indendørs- som udendørsområder og kan indeholde information eller hygiejnebestemmelser.

Skillevægge og ansigtsbeskyttelse

Sikkerhed – uden at hæmme udsynett

Via skillevægge, der er nemme at montere, kan du nu opnå den nødvendige beskyttelse på et øjeblik, f.eks. i forbindelse med salg eller informationsskranker. Væggene giver et klart synsfelt, ligesom de giver en optimal beskyttelse mod infektioner, og de kan som regel tages i brug uden strukturelle foranstaltninger. Ansigtsbeskyttelsen, der også kan anvendes over briller, er fremstillet af en krystalklar polykarbonat, og den er beregnet til at dække området omkring øjnene.