Præcise resultater?
Måleudstyr af høj kvalitet til laboratorium og værksted.

 

Præcise måleresultater er ikke tilfældige. De er snarere et resultat af et dygtigt samspil mellem måleteknologi af høj kvalitet, ekspertanvendelse og korrekt tolkning. I forskningslaboratorier er professionelle måleteknikker grunden for det videnskabelige arbejdet. Conrad er din indkøbsplatform for måle- og analyseudstyr inden for alle professionelle områder såsom forskning og udvikling, laboratorier, værksteder og produktion.

✔ Kern vægte
✔ Rigol laboratorieudstyr
✔ Fluke-kampagne
✔ Gossen Metrawatt

Kern vægtteknologiKern

Fluke networks

Med over 175 års erfaring inden for veje- og måleteknologi, suppleret med mikroskoper, refraktometre og en omfattende kalibrerings- og verifikationsservice, er KERN & SOHN din partner, når du skal udstyre dit laboratorium og værksted. Fra standardmodeller til enkle basale applikationer til premium-modeller. Til meget nøjagtigt og effektivt arbejde under krævende laboratorieforhold tilbyder KERN-modellerne vægtløsninger til forskellig brug på tværs af brancher og systemer.

Lommevægte

Laboratorie- og analysevægte

Tælle vægtskalaer

Platformsskalaer

Mikroskop

Refraktometer

Mobile og universelt anvendelige værktøjer, især til mobil kontrolvejning i produktion, kvalitetskontrol og feltforskning.

Disse modeller er udstyret med alle standardlaboratoriefunktioner, datagrænseflader og højpræcisions-målesystemer og tilbyder alle de nødvendige funktioner i et krævende laboratoriemiljø.

Særligt velegnet til regelmæssig lagerkontrol af råmaterialer, reservedele, komponenter, halvfabrikat eller salgsvarer.

Platformsvægte er f.eks. velegnede til vejning af komponenter eller som en del af kvalitetskontrollen, til plukning af ordrer og til brug inden for fragt og logistik.

Til at undersøge, analysere og måle prøver og dokumentere resultaterne efterfølgende tilbyder Kern&Sohn stereo- og digitale mikroskoper.

Anvendes til at overvåge køle- og smøremidlers tilstand og til at bestemme alkohol- og sukkerindholdet i produktionen og forarbejdningen af drikkevarer og fødevarer.

Artikler

Flere målemetoder på IoT-området Rigol

Udviklingen af Internet of Things (IoT) kræver flere og flere funktioner på den ene side og høj pålidelighed og batterilevetid på den anden side. Allerede i de første udviklingsfaser kræver dette en fleksibel måleteknologi, der giver brugeren en omfattende teknologi til alle funktioner. Rigol tilbyder en komplet løsning til dette med en række forskellige måleinstrumenter, der sikrer selv de vanskeligste målekrav.

Desuden er IoT-udviklingen i de fleste tilfælde batteridrevet og kan forbindes til internettet via f.eks. trådløs kommunikation. På grund af det kompakte design er EMC også et vigtigt spørgsmål, som bør kontrolleres gennem en løbende analyse forud for overensstemmelsen. Rigol tilbyder her løsninger til analyse af strømstyring, til sikring af datalinjernes kvalitet og til test af komponenter.

Multimeter DM3058E serien

Oscilloskop MSO5104 serien

Spektrumanalysator RSA3015N serien

Strømforsyningsenhed DP832-serien

Artikler

Buy a Fluke - Get a FlukeFluke

Artikler

Højdepunkter fra Gossen Metrawatt

Gossen Metrawatt

 

Vores topmærker

Rohde Schwarz
Tektronix
Fluke Calibration
Kern
Ebro
Sauter
Greisinger
Rigol
GW Instek
Fluke
Voltcraft
Benning
Gossen Metrawatt
Stäubli
Hirschmann
Teledyne
Testec
Pico