binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/phoenix-contact-technologie/header-phoenix-contact-1280px.png/header-phoenix-contact-1280px.png/hippogallery:original

Intelligent Ethernet Extender System - Nemt forbundne udvidede IP-netværk

Tilslut netværk udvidet op til 20 kilometer med de nye Ethernet-forlængere

Den unikt enkle idriftsættelse gennem plug-and-play og den innovative kombination af Unmanaged og Managed Extenders giver dig mulighed for økonomisk netværk og IP-diagnose af alle deltagere og ruter. Eksisterende to-ledningslinjer kan bruges til netværk. Takket være automatisk topologi- og datahastighedsdetektion kan extender-applikationer let udvides til linje- og ringtopologier med op til 50 extendere uden konfiguration, mens systemet kører, og uden feedback.

Til Ethernet Extenders

Actie Phoenix

Fjerndiagnose via IP

"TC-forlængerne fra Phoenix Contact udvider ikke bare enkle punkt-til-punkt Ethernet-links via plug-and-play. Ved kun at bruge én administreret enhed kan alle Extender-linjer og -stationer let overvåges eksternt via IP. Denne information er tilgængelig via SNMP-trap (Simple Network Management Protocol) og kan sendes som advarsel til en eller flere frit valgbare netværksstationer i tilfælde af uventede begivenheder, såsom svækkelse af linjen.

Derudover har Managed Ethernet Extenders integreret, udskiftelig overspændingsbeskyttelse. Den intelligente Plugtrab PT-IQ-teknologi, der bruges til dette, giver ikke kun den passende beskyttelse, status for overspændingsbeskyttelse kan tjekkes når som helst eksternt og sendes også som SNMP-advarsel i en nødsituation. Enhederne informerer således automatisk om, hvilken overspændingsbeskyttelse der skal udskiftes snart, eller hvor udskiftning er påkrævet med det samme."

 

Fordele ved Phoenix Contact Ethernet Extenders

  • Ethernet-kommunikation via eventuelle totråds-linjer op til 20 kilometer
  • Hurtig idriftsættelse via Plug-and-Play
  • Brug af ikke-administrerede forlængere i komplekse IP-netværk
  • Kontinuerlig, placeringsuafhængig diagnose af alle deltagere og ruter via IP
  • Stor pålidelighed på grund af vedligeholdelse, der kan planlægges med udskiftelig overspændingsbeskyttelse PLUGTRAB PT-IQ
  • Enkel eftermontering via ethvert totråds-kabel

Til Ethernet Extenders

Anvendelse af Ethernet Extender

Ethernet Extender-systemet bruges ofte i sammenhæng med kommunal infrastruktur, såsom vand/spildevand, elproduktion, trafikteknik og bygningsserviceteknik.

I en ny installation er brugen af ​​et hvilket som helst kobberkabel et omkostningseffektivt alternativ til fiberoptik eller mobilkommunikation. I sammenhæng med eftermontering kan installationsindsatsen reduceres betydeligt ved at bruge virksomhedens egne linjer.

Til Ethernet Extenders

 

 


Beskrivelse

Industrial Ethernet Extender

Industrial Ethernet Extender

Industrial Ethernet Extender

Fjerndiagnosticering

Fjerndiagnose via IP uanset sted:
webbaseret eller SNMP
Fjerndiagnose via IP uanset sted:
webbaseret eller SNMP

Lokal Fjerndiagnosticering via USB

Anvendelse

Opkald, Kabel, Point-to-point

Point-to-point

Opkald, Kabel, Point-to-point

Udskiftelig overspændingsbeskyttelse

Ja Ja -
Lokal diagnose Display LEDs LEDs

Tilslutning

2 x SHDSL, 4 x Ethernet 1 x SHDSL, 1 x Ethernet

2 x SHDSL, 1 x Ethernet 

Produktnavn

TC EXTENDER 6004 ETH-2S

TC EXTENDER 4001 ETH-1S

TC EXTENDER 2001 ETH-2S

Artikelnummer

1437922 1437923

1437924