Send en tilbudsforespørgsel og få svar indenfor 48 timer

 

Du kan hurtigt og enkelt foretage indkøb med vores indkøbsløsninger. Vi finder en skræddersyet løsning som passer til dig og dine behov. 

 

 

Er du indkøbsansvarlig og ansat i en uddannelsesinstitution? Registrér dig i dag som uddannelsesinstitution og udnyt flere fordele som fx. 5% rabat på alle dine ordre og gratis levering.

 

Findes det ønskede kabel ikke på lager eller har du en anomdning om et bestemt kabel? Vi kan skræddersy kabler efter dine behov. 

 

Ønsker du at få fremstillet dine PCB-designs? Det er muligt med vores PCB-service. Vi fremstiller fra 1 stk. uden startomkostninger. Konfigureringen er enkel med hjælp af et online-værktøj. 

 

I Conrad Download Center kan du downloade interessant ekstra information fra vores sortiment. Datablade, brugervejledninger, diagrammer og anden produktinformation.

 

Styr alle dine smarte enheder og tjenester fra én og samme plads. Perfekt til sammenkobling af forskellige systemer og få disse til at kommunikere med hinanden. Helt gratis.

 

Få det maksimale ud af dit budget med vores egne varemærker. Opdag tusindvis af kvalitets-alternativer til velkendte varemærker - og til en brøkdel af prisen. Anmod om et uforpligtende tilbud og spar penge allerede i dag.