3D-print service

3D-print uden egen 3D-printer

 ✔ Minimum ordrekvantitet fra 1 stk. ✔ Ingen forhåndsviden om 3D-printere påkrævet ✔ Enorm prisfordel, især til engangsbrug ✔ Du behøver ikke købe din egen 3D-printer ✔ Hurtig produktions- og leveringstid ✔ Bredt udvalg af materialer og farver ✔ Udskriv dine egne 3D-modeller i 3 enkle trin

Drømmer du om at udskrive ting i 3D, men føler at en 3D-printer er for dyr - eller har du kun brug for at udskrive noget en enkelt gang? Vi har løsningen gennem vores 3D-print service. I samarbejde med vores partner Trinckle kan du nu udskrive dit ønskede design i høj professionel kvalitet. Du behøver ingen forhåndsviden om 3D-print. Vi har gjort det enkelt for dig at uploade dit design, vælge ønskede materiale og derefter udfylde dine personoplysninger for at få det printede objekt tilsendt. 

Den kreative service som kan løse specifikke problemer

Til visse projekter er et vældigt specifikt værktøj eller en specifik del påkrævet for at kunne realisere sine idéer. 3D-printere er perfekte til sådanne formål, men de kan være dyre og svære at få fat på. Uanset om det er et eget projekt, en modelbygning eller enkelte komponenter, så vil der opstå problemer fra tid til anden. For at løse dette giver vi dig muligheden for at udskrive dine 3D-kreationer til en lav pris hos os på Conrad!

3D-printen

 

Vi udskriver dit design

Upload dit design og lad os ordne resten. Uanset materiale (plast, gummi eller metal), så kan vi udskrive dit produkt. Du behøver ikke at have erfaring med 3D-print. Med en innovativ software analyseres det uploadede design og eventuelle fejl og forbedringsforslag præsenteres. Efter din godkendelse begynder 3D-printerne arbejdet med at udskrive dit design i bedst mulige kvalitet.

 

 

Et overblik over fordelene:

 • Ingen mindste ordrekvantitet, vi udskriver fra 1 stk. uden startomkostninger
 • Ingen start- eller værktøjsomkostninger
 • Du behøver ikke købe din egen 3D-printer
 • Enorm prisfordel - specielt ved engangsudskrifter
 • Hurtig produktions- og leveringstid
 • Bredt udvalg af materialer og farver 
 • Udskriv dine 3D-modeller i 3 enke trin

 

Sådan virker det

Med nogle få trin kan du få et færdigt og udskrevet design tilsendt. Du skal ikke bekymre dig om print-indstillinger, ekstruderingstemperatur eller andre 3D-printer indstillinger. Uplad enkelt dit design, vælg materiale, udfyld dine personoplysninger og du er færdig! Den kreative proces er op til dig. Vi løser alt det tekniske. 

6 enkle trin til din printede 3D-model:

 1. Upload dit design
 2. Designet kontrolleres automatisk efter udskriftsevne og ændres, hvis det er nødvendigt
 3. Vælg ønskede størrelse, materiale og farver
 4. Pris og leveringstid præsenteres omgående
 5. Afslut ordreprocessen
 6. Din 3D-model er nu færdig og leveres inden for få dage

 

 

► Upload dit design nu

Du omdirigeres til en ekstern hjemmeside