Vi er Conrad. Din samarbejdspartner inden for elektronik og teknik. Vi har i dag mere end 95 års erfaring og afdelinger i 14 lande i Europa. Med et komplet teknisk sortiment på mere end 750 000 produkter kan vi opfylde dine behov. 

Alt er muligt hos os uanset om du vil bestille via vores hjemmeside, vores tilbudsværktøj eller via et automatisk link til dine egne systemer. Som indkøber kan du desuden udnytte forskellige fordele og tjenester som vi tilbyder. Ønsker du som firmakunde at vi kontakter dig? Vi vender tilbage samme dag. Kontakt os på [email protected]. Vores salgsafdeling giver dig personlig hjælp med tilbud, ordrer, produktspørgsmål, specialbestillinger og partneraftaler.

 

 • Personlig service
  Kontakt vores salgsafdeling, hvis du vil have hjælp med din ordre, specialbestillinger eller andre produktrelaterede spørgsmål.
   
 • B2B tilbudsforespørgsler
  Som firmakunde kan du kontakte vores salgsafdeling vedrørende tilbud, hvis du ønsker at aflægge en større ordre. Vi finder frem til den optimale skræddersyet løsning til dine behov ved bestilling af større volumer eller ønske om en rammeaftale.
   
 • Partneraftale
  Vi skræddersyer vores aftaler, så de passer til dine behov. Kontakt vores salgsafdeling i dag for at få at vide hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.
   
 • Produktlokalisering
  Leder du efter et specifikt produkt som ikke findes i vores sortiment? Kontakt vores salgsafdeling som via vores lokale og globale leverandører hjælper med at finde det du leder efter. 

 

 

Vi garanterer svar samme dag, hvis du afgiver en forespørgsel inden kl. 14 på hverdage.

 

Du kan hurtigt og enkelt foretage indkøb med vores indkøbsløsninger. Vi finder en skræddersyet løsning som passer til dig og dine behov. 

 

Er du indkøbsansvarlig og ansat i en uddannelsesinstitution? Registrér dig i dag som uddannelsesinstitution og udnyt flere fordele som fx. 5% rabat på alle dine ordre og gratis levering.

 

Findes det ønskede kabel ikke på lager eller har du en anomdning om et bestemt kabel? Vi kan skræddersy kabler efter dine behov. 

 

Ønsker du at få fremstillet dine PCB-designs? Det er muligt med vores PCB-service. Vi fremstiller fra 1 stk. uden startomkostninger. Konfigureringen er enkel med hjælp af et online-værktøj. 

 

Med vores 3D-print service bliver 3D-udskrift virkelig tilgængeligt. Vi printer dine designs uden startomkostninger og kan levere fra 1 stk. Perfekt til prototyper og producering af skræddersyede dele.  

 

I Conrad Download Center kan du downloade interessant ekstra information fra vores sortiment. Datablade, brugervejledninger, diagrammer og anden produktinformation.

 

Få det maksimale ud af dit budget med vores egne varemærker. Opdag tusindvis af kvalitets-alternativer til velkendte varemærker - og til en brøkdel af prisen. Anmod om et uforpligtende tilbud og spar penge allerede i dag.