Købes oftest

    Meest gekocht

    Bedst bedømte produkter

    Best beoordeelde producten

    Rådgiver

    Texten nedan är maskinöversatt från tysk originaltext.

         

        

    Interessante fakta om smartphones

    • Smartphones

    • Tilbehør til mobiltelefoner

    • Apple iPhone og tilbehør

    • Mobiltelefoner

    • Senior mobiltelefoner

    • Mobilt internet og forudbetalte kort

    Smartphones

    Med smartphones har du hele internettet i lommen: surfe, chatte, live streaming, optage og afspille videoer, tage højopløsningsbilleder, spille spil, få adgang til dataene på din hjemme-pc eller bærbare computer - og naturligvis ringe op. Du skal gøre valget af din passende smartphone afhængig af blandt andet skærmstørrelsen, operativsystemet, batteriets levetid og kameraet, fordi disse egenskaber i det væsentlige bestemmer, om du virkelig kan bruge din smartphone som en hverdagsledsager.

     

    Tilbehør til mobiltelefoner

    Mobiltelefoner er også fleksible med hensyn til udvidelsesmuligheder med tilbehør. Det er allerede standard, at opladningskablet også er et USB-datakabel og for eksempel kan overføre fotos til den bærbare computer. At oplade mobiltelefonen i bilen med en biladapter til cigarettænderen er heller ikke noget problem, både for moderne smartphones og til klassiske knapttelefoner. At nyde musik og foretage håndfri opkald muliggør headsets. Til hjemmet, parken eller på ferie er Bluetooth-højttalere det bedste valg til at lytte til musik fra din mobiltelefon eller streame via mobilt internet. Takket være den smarte NFC-teknologi foretages parring af Bluetooth-enheder på et hurtigt. En ny tendens er fitness trackere, der registrerer trin, puls og endda ubemærket aktiviteter under søvn.

    Derudover er forskellige tasker, kufferter, omslag, holder og stativer tilgængelige for alle tænkelige applikationsscenarier, der beskytter mobiltelefonen og gør det nemt at bruge til enhver tid.

     

    Apple iPhone og tilbehør

    Apple-mærket har mange fans - ikke helt ubegrundet, fordi design og interaktion mellem hardware og software er fint koordineret. Med iPhone skabte Apple den første smartphone med et multi-touch-operativsystem og har siden etableret sig som en af de øverste hunde på det konkurrencedygtige smartphone-marked. Kritikere kritiserer på den anden side enhedens høje pris. En ting er helt sikkert: Hvis du elsker din iPhone på grund af det meget gode kamera, hurtige computerkraft og praktiske funktioner såsom fingeraftrykssensoren, vil du sandsynligvis holde fast ved den - og kan købe det rigtige tilbehør, såsom hovedtelefonerHeadsetsOpladningskablerDække over und sogar Linser til kameraet versorgen.

    Mobiltelefoner

    Den klassiske knap-mobiltelefon er langt fra udryddet, på trods af at der altid er nye smartphones, fordi ikke alle brugere støtter en berøringsskærm og kræver hundredvis af apps. Nokia og andre producenter fortsætter derfor med at stole på de små, klassiske mobiltelefoner, som nu også leveres med gode kameraer og endda microSD-hukommelseskortslot.

    Til de særlige krav fra handel og industri findes der også robuste byggepladser og udendørs mobiltelefoner, der er særlig stødisolerede, vandtætte og uknuselige og har en særlig lang batterilevetid.


    Senior mobiltelefoner

    Specielt for seniorer og bedst agenter er mobiltelefoner perfekte til at holde kontakten med familie, venner og alle andre på farten. For at gøre det lettere at bruge er ældre mobiltelefoner udstyret med store, trykfølsomme knapper, større skærme med letlæselig tekst og en lang batterilevetid. Mange modeller er placeret i en ladestation til opladning og har en specielt markeret nødknap.

    Senior mobiltelefon med store knapper.

    Mobilt internet + forudbetalte kort

    Hvad ville smartphones være uden mobilt internet? Med forudbetalte kort, som du betaler på forhånd, kan du surfe i en måned afhængigt af taksten, eller indtil datavolumenet er opbrugt - normalt med en høj LTE-hastighed. Gratis minutter på telefonen og gratis SMS er ofte også inkluderet. Forudbetalte kort er populære ikke kun hos forældre, men hos alle, der ønsker fuld omkostningskontrol.

    Alternativt forstærker mobiltelefonantenner signalet fra mobilnetværket og aktiverer internetbrug, selv på steder med dårlig netværksdækning. Mobile hotspots giver et endnu bedre internet, fordi de bygger et WLAN-netværk til flere enheder på samme tid, men de er også større og dyrere at købe. Begge varianter hjælper dig, hvis du har brug for et bedre, mere kraftfuldt netværk derhjemme, på kontoret eller på ferie.