Købes oftest

    Meest gekocht

    Bedst bedømte produkter

    Best beoordeelde producten

    Rådgiver

    Texten nedan är maskinöversatt från tysk originaltext.

    RC Cars - fjernstyret fornøjelse for hobbyister og bilfreak

    Fjernstyrede modelbiler glæder både hobbyister og bilelskere. Modellerne, der drives elektrisk eller med en forbrændingsmotor, videreudvikles konstant af deres producenter og har nu opnået en enorm ydelse. Børn elsker de små, hurtige lastbiler og buggies, men mange voksne kan også være begejstrede for modelbilsport. 

    • Hvad er RC-biler?

    • Hvilke typer RC-biler er der?

    • Hvad skal overvejes, når man køber RC Cars?

    • De hyppigst stillede spørgsmål om RC Cars

    • Konklusion: Du skal overveje dette, når du køber en RC-bil

    Hvad er RC-biler?

    En RC-bil er en lille, rigtig replika af en rigtig bil. "RC" er en forkortelse for radiostyret. RC-modelbiler kan fjernstyres med radio. Modelbiler er ret komplekse at samle, betjene og vedligeholde. Hvis du selv ønsker at samle og vedligeholde din RC-bil, har du brug for lidt erfaring og regelmæssig praksis. At køre fjernstyrede køretøjer er en populær hobby for store og små. Der er flere og flere kredsløb og konkurrencer for unge og voksne modelbilseksperter.

    Hvordan er en elektrisk modelbil bygget?

    Foruden karosseriet har RC-biler med elektriske drev en motor, en controller, et batteri, en on / off-switch, en modtager, der behandler signalerne fra fjernbetjeningen, servostyring, støddæmpere og dæk. En RC-modelbil er stort set næsten en ægte miniatyrbil.

    Hvilke RC-biltyper er der?

    Med RC Cars skelner manOnroad-ogOffroad-Varianten. Onroad-modeller kan kun bruges på asfalterede veje og brolagte stier. RC-biler til kørsel har smalle dæk og ligner en almindelig bil. Offroad RC modelbiler kan imidlertid også bruges off-road. De har store, tykke dæk og ligner en firhjul.

    Der er også RC-biler der elektrisch angetriebensamt modeller medVerbrennungsmotor. Sidstnævnte køres normalt med benzin. Forbrændingsmotorer bruges for det meste kun på større modeller med en skala fra 1: 6 eller 1: 5. En elektrisk motor er næsten altid installeret i mindre modelbiler. De stærkeste elektriske motorer overvejes"Brushless"eller børsteløse motorer. De lægger meget kraft på hjulene og når endda mere end 100.000 omdrejninger pr. Minut.

    Uanset om du foretrækker egenskaberne ved en modelbil med en forbrændingsmotor eller foretrækker at købe en stille, hurtig elbil, er det et spørgsmål om smag. Begge modeltyper har deres individuelle fordele og ulemper.

    Sammenligning af benzin og elbiler

     BenzinElektronik
    Fordele:Ingen opladning nødvendig, altid klar til brugPå lang sigt billigere
    Mange indstillingerRelativt let
     Støjsvag, lydløs
    ulempeLangsigtet dyrere (benzinkøb)Batteri skal oplades regelmæssigt, ventetid
    Relativt kompleksRelativt få indstillingsmuligheder
    Fyldig, høj lyd 

    Hvad skal man overveje, når man køber en RC-bil?

    Du har sandsynligvis allerede en bestemt bilmodel i tankerne, når du vil købe en RC-bil. Ud over klassen er drevet og skalaen for modellen især afgørende for købet.

    Den vigtigste ting at købe RC-biler

    • RC Cars er små biler, der kan fjernbetjenes via en radiolink.
    • Der er landevejsbiler med elektriske eller forbrændingsmotorer.
    • Hvis du vil købe en RC-bil, har du som regel allerede en specifik idé om, hvilken bilklasse den nye model skal tilhøre. Derudover kan du vælge mellem forskellige skalaer og drevtyper.

    Drift

    I fjernstyrede biler er enten forbrændingsmotorer eller elektriske drev installeret.

    I tilfælde af forbrændingsmotorer sondres der mellemGlühzündermotorenogFremdzündermotoren. Hvilken type forbrændingsmotor der bruges afhænger af størrelsen på den kubiske kapacitet. Større modeller arbejder med tændtændingsmotorer. Glødetændingsmotorer drives af en blanding af methanol og nitromethan, mens gnisttændingsmotorer drives af en blanding af benzin og olie. Færdig benzin fra tankstationen kan ikke bruges her.

    RC-biler med elektriske motorer kan være lige så magtfulde som modeller med forbrændingsmotorer. Men det er kun siden udviklingen af bürstenlosen "Brushless"-Motorer som det. Dette bringer hjulene meget mere kraft gennem friktion end konventionelle motorer. Imidlertid er det mere sandsynligt, at elektriske motorer installeres i mindre RC-biler.

    Med hensyn til drevet gælder det også mellemZweirad-ogAllrad-Antrieb-Modellenat skelne mellem. RC-biler med tohjulstræk er relativt sjældne, fordi de har tendens til at understyre i bøjninger og holde sporet mindre godt. Firehjulstrækede biler har meget god fremdrift og kan bruges off-road.

    Model bil klasse

    Der er forskellige klasser af modelbiler, f.eks. Lastbiler, lastbiler eller monstertrucks. Kort kursus lastbiler er små afstemte pick-ups. Derudover er der buggies, der er specielt designet til off-road brug og er kendetegnet ved profilerede dæk og et chassis med ekstremt lang kørsel. Forsøg og crawlere er også velegnede til ture i hårdt terræn. Du har et meget langsomt gearforhold. Den følsomme acceleration muliggør præcise kørsler væk fra brolagte veje.

    Målestave

    Fjernstyrede køretøjer viser deres rollemodeller i forskellige skalaer. Der er især små miniature RC-biler, der er kun fem centimeter lange og stadig når enorme hastigheder på op til 25 km / t. Andre skalaklasser er 1:36, 1:28, 1:18, 1:12, 1:10, 1: 8, 1: 6 og 1: 5. Større modelbiler vejer mellem 10 og 15 kg og er op til 1,5 meter lange. De har relativt store motorer, der kan opnå et output på næsten fem hestekræfter. Større RC-biler drives for det meste med benzin.

     

    Vores praktiske tip: værktøjer og reservedele

    For den korrekte bilpleje af modellen har du brug for det rigtige værktøj og reservedele fra tid til anden. CONRAD-produktsortimentet er meget omfattende i denne henseende!

     

      

    De hyppigst stillede spørgsmål om RC Cars

     

    Hvad er en RTR-modelbil?

    RTR står for "Klar til at køre". RTR-modelbiler er ikke sæt, men allerede monterede modeller. Hvis du foretrækker at give en hånd selv, kan du naturligvis også købe et sæt.

    Hvor hurtig er den hurtigste modelbil i verden?

    Den hurtigste modelbil i verden når op til 300 km / t og kan kun bruges i meget lave vindhastigheder. Denne modelbil blev udviklet af RC bilbiler og bør kun placeres i hænderne på meget erfarne modelbilseksperter.

    Hvad er den dyreste modelbil i verden?

    Den dyreste modelbil i verden koster hele 3,5 millioner euro og blev udviklet af Gülpen Engenieering. Lamborghini Aventador er cirka 60 centimeter lang og består af de fineste materialer som kulfiber, guld, diamanter og platin.

    Vores praktiske tip: Med god pleje, stigende værdi

    Mange modelbiler øges i værdi og kan med fordel videresælges efter et par års kærlig pleje!

      

    Konklusion: Du skal overveje dette, når du køber en RC-bil

    RC-biler fås i forskellige bilklasser, for eksempel som en lastbil, lastbil eller buggy. Størrelsen på bilen er også afgørende for købet. Spektret spænder fra store modeller på en skala fra 1: 5 til miniatyrversioner, der er kun fem centimeter lange. Mellemstore modeller i skala fra 1: 8 eller 1:10 er især populære. Størrelsen på modelbilen beslutter ofte allerede, om bilen drives af elektricitet eller en benzinblanding. Takket være de børsteløse motorer er elbiler nu ekstremt kraftfulde.