Købes oftest

    Meest gekocht

    Bedst bedømte produkter

    Best beoordeelde producten

    Rådgiver

    Leder du efter værktøjer? Conrad tilbyder elværktøjer fra de velkendte A-mærker som DeWALT, Bosch Professional, Metabo og Makita, men glem ikke vores eget Toolcraft-mærke: kvalitet til en meget attraktiv pris.
     

    Teksten forneden er maskineoversat fra den tyske originaltekst.

    Elværktøj: savning, slibning og boring med meget kraft!

    Med elektrisk drevne værktøjer kan du udføre kommende arbejde hurtigt, bekvemt og sikkert. Små reparationer, større hobbyprojekter eller til professionel brug: DIY-entusiaster, håndværkere og hobbyister finder håndholdte maskiner her - enten med et strømkabel eller trådløst med et batteri.

    • Elværktøj: kraftfulde maskiner til hjemmet, haven og værkstedet

    • Hvilke elværktøjer har du brug for?

    • Elektriske apparater med et strømkabel eller trådløst med et batteri?

    • Hvilke elektriske enheder er også nyttige?

    • Disse funktioner er vigtige for elværktøjer

     

    Elværktøj: kraftfulde maskiner til hjemmet, haven og værkstedet

     

    Bring gamle møbler tilbage i form, bor huller i murværk og beton, slib overflader flade, fræser træ, bygg køkkener, savudsparinger, udskift knækkede gulvfliser eller hæftning af hæfteklammer: den seneste generation af el-værktøjer og maskiner gør dit arbejde som altmulighed eller håndværker lettere.

    Elværktøj drives af en elektrisk motor og betjenes normalt med hånden. Det elektriske drev kan klare selv de mest krævende DIY-opgaver og sparer dig meget tid, kræfter og kræfter. Så du kan koncentrere dig om det væsentlige ved skruing, boring, slibning, mejsling, skæring, savning, fræsning, polering og reparation. Med variabelt målbar motorkraft, individuelle indstillingsmuligheder og en lang række tilbehør, kan du selv udføre mange opgaver i hjemmet, haven og værkstedet og spare penge.

    De fleste elektriske apparater er praktiske og kan bruges fleksibelt, uanset hvor de er nødvendige: derhjemme, på byggepladsen, udendørs, med naboer, venner eller kunder. Du har kun brug for en strømforbindelse. Trådløse elektriske enheder bruger et batteri som energikilde. Efter opladning på opladeren er batterimodellerne også klar til brug, hvor der ikke er nogen stikkontakt tilgængelig, eller et kabel begrænser dit bevægelsesområde.

    Blandt de mest kendte producenter af elværktøjer er AEG, Bosch, Dewalt, Einhell, Fein, Ferm, Flex, Gedore, Hitachi, Makita, Metabo, Milwaukee, Proxxon, SKIL, Scheppach, Steinel og Renner.

     

    Hvilke elværktøjer har du brug for?

    Fra trådløse skruetrækkere til multifunktionsværktøjer, fra brute hammerbor til enkle varme limpistoler: Elværktøj arbejder med rotation, slagbevægelse, slag, vibrationer, varme eller en kombination af dem afhængigt af deres anvendelsesområde. Valget af den optimale maskine afhænger af den specifikke opgave og de arbejdsemner og byggematerialer, du vil behandle.

    Du behøver ikke at købe en maskinpark til mindre reparationer. Jo mere præcis idéen om dine egne behov og den forventede stress, jo lettere er det at vælge det rigtige elværktøj. Tænk på fremtidige projekter, der muligvis kræver en højere funktionalitet af enheden - når alt kommer til alt, vil du bruge elværktøjet i mange år. Det er ofte værd at se fremad og købe en bedre udstyret eller mere kraftfuld model. Med dens strømreserver kan du bruge den fleksibelt i forskellige situationer.

     

    Elektriske apparater med et strømkabel eller trådløst med et batteri?

    Der er elektriske enheder med netstik og / eller batteridrift. Netafhængige modeller med et kraftfuldt og holdbart batteri tilbyder trådløs frihed og er i mange tilfælde et reelt alternativ til netdrevne maskiner. Den bedst kendte er den trådløse skruetrækker. Der er også trådløse boremaskiner, trådløse slagbor, trådløse håndholdte cirkelsave, trådløse puslespil, trådløse vinkelsliber og mange andre trådløse hjælpere. En batterimodel er ofte lige så kraftig som netværksversionen og kan være økonomisk trods den højere pris. Du drager fordel af dens bekvemmelighed i mange situationer.

    De professionelle trådløse værktøjer, der findes i dag, er meget mere kraftfulde og effektive sammenlignet med ældre modeller. Lithium-ion-batterier (Li-ion) svarer til den kendte teknik. De har en meget højere cellespænding end gamle nikkelbaserede batterier (NiCd og NiMH). Du har brug for færre battericeller, hvilket gør el-værktøjet mindre og lettere - eller betydeligt mere kraftfuldt for samme størrelse. Yderligere fordele ved Li-Ion-batterierne: minimal selvafladning og ingen hukommelseseffekt.

    Når du køber, skal du sammenligne den spænding, der er angivet i volt (V), ca. 10,8 V, 18 V eller 36 V. Jo højere spændingsklasse, desto stærkere og kraftigere er maskinerne. Hvis der er en kapacitetsindikator for at kontrollere ladestatus, ved du altid, hvornår du skal oplade batteriet. Et andet batteri er nyttigt for alle, der vil arbejde uden pause for at oplade batteriet.

    Mange producenter tilbyder maskiner og batterier i en voltklasse i systemsæt. Batteriet passer derefter ind i mange værktøjer fra det pågældende mærke. Dette resulterer i mange mulige kombinationer med det samme batteri. Hvis du allerede har et systembatteri, kan du købe ekstra enheder uden batteri og oplader til en attraktiv pris.

    Vores praktiske tip: brug stationære elværktøjer

    Størstedelen af de elektroniske værktøjer er håndbetjent, nogle enheder kan også bruges komfortabelt på en stationær måde. For eksempel kan nogle puslespil, cirkelsave, såmaskiner, overfladefræsemaskiner og elektriske høvler fastgøres ved hjælp af en holderenhed, der leveres eller fås som tilbehør. Dette fastgør enheden til arbejdsbordet og har begge hænder fri til at styre emnet. Sugesystemer, drejebænke, store fræsemaskiner og høvlemaskiner er beregnet til stationær brug på grund af deres anvendelsesområde og deres dimensioner.

     

    Hvilke elektriske enheder er også nyttige?

    Hvilke e-værktøjer, du bruger til at færdiggøre dit værkstedsudstyr, afhænger af dit foretrukne håndværksområde. Den hurtigste måde at gøre lige snit i træ, spånplade og plast på er med en håndholdt cirkelsav. En tværsnitsav eller mitesav er ideel til profilsnit. Du kan klippe dit træ selv med en bordsav.

    Du har brug for en elektrisk fræsemaskine til at skabe overflader, riller, føringer og konturer. En elektrisk vinkelsliber anbefales til metalbearbejdning. Sådanne afskæringsmaskiner, også kaldet vinkelsliber, har et hurtigt roterende, slibehjul, der drives af et vinkeludstyr.

    En varmluftspistol kan bruges til selektivt at opvarme arbejdsområder, for eksempel til at deformere plast, til at påføre klæbestof eller til svejsning af plast. Varmluftspistoler er også velegnede til at fjerne lag med maling eller maling på træ og til at dræbe skimmelsvamp i hjemmet. Et malingssprøjtesystem hjælper dig med at anvende maling jævnt.

     

    Disse funktioner er vigtige for elværktøjer

    Der er et par punkter, der hjælper dig med at finde din vej rundt, når du vælger et produkt, så du kan have det sjovt så længe som muligt.

    Effekt, hastighed og elektronisk hastighedskontrol

    Afhængig af enhedstypen finder du information om den nominelle effekt i watt, hastighed (tomgangshastighed), det maksimale drejningsmoment og skæredybden i produktbeskrivelsen. Oplysningerne er en indikator for ydelsen, trækkraften og arbejdshastigheden for den pågældende maskine.

    En flertrins gearkasse (2-trins eller 3-trins) eller elektronisk hastighedskontrol gør det muligt at justere hastigheden / drejningsmomentforholdet. En motorbremse eller en auto stop-funktion forhindrer enheden i at køre. Drev med børsteløs motorteknologi er særlig holdbare.

    mål og vægt

    Kompakte dimensioner og lav vægt muliggør problemfri brug selv i begrænsede rum. Størrelse og vægt er også relevant ved transport og opbevaring af enhederne i værkstedet, garagen eller hobbyrummet.

    Hus og håndtag

    Et ergonomisk formet, afbalanceret hus og gummierede håndtag giver et sikkert greb til træthedsfrit arbejde, selv ved kontinuerlig brug. Enheder med et stativ kan sikkert parkeres imellem, når værktøjet ikke er i brug.

    Sikkerhed

    El-værktøjet, der tilbydes af Conrad, opfylder høje sikkerhedsstandarder og har alle de nødvendige sikkerhedsforseglinger. Det mest berømte tyske segl er "GS" og står for "testet sikkerhed". "CE" bekræfter, at enheden er i overensstemmelse med EF's sikkerhedsretningslinjer. Andre testforseglinger er mærket TÜV eller VDE.

    Værktøjsfri udskiftning af tilbehør

    Ved længere eller hyppig brug er enheder fordelagtige, hvor du hurtigt kan skifte tilbehør eller tilbehør uden værktøj. Hvis der f.eks. Kan udskiftes savklinger, bor, bits eller fræsehoveder ved hjælp af en håndtag eller en drejeenhed, sparer du værdifulde minutter.

    Ekstraudstyr og inkluderet tilbehør

    Nyttige ekstraudstyr inkluderer ekstra håndtag, en LED-arbejdslygte til at belyse arbejdsområdet og, for sav, en laser til markering af skæreområdet. Sammenlign også det medfølgende tilbehør.

     

    Hvilket tilbehør er vigtigt til elværktøj?

    Boring uden boring, skruing uden bits eller savning uden savklinger - det kan ikke fungere! For alle elektriske apparater er det inkluderede tilbehør specificeret i produktbeskrivelsen. Du modtager andet passende tilbehør til hver elektrisk enhed som et forslag. Så du kan nemt sammensætte det, du har brug for til dine opgaver.