binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brand-promotion/website-landing-page-brand-promotion-dk.png/website-landing-page-brand-promotion-dk.png/hippogallery:original

Midlertidig rabat på 3 af vores egne stærke mærker

Ud over de kendte mærker har vi også hundredvis af produkter fra vores egne mærker Voltcraft, Toolcraft og Renkforce i vores sortiment. Der er ikke stor forskel i kvalitet i forhold til A-mærkerne, men der er stor forskel i pris. Prøv vores prisvenlige muligheder.
Fra 12. til 30. juli har vi nedsat priserne på hele sortimentet af disse mærker med 10 %. Det er ikke nødvendigt med en rabatkode, da produkterne allerede er nedsat.

Måling og effekt fra Voltcraft

Voltcraft er et af de kendte mærker fra Conrad, der er specialister i måleteknologi, opladningsteknologi og strømforsyning. Voltcraft bruger den nyeste teknologi og garanterer en god pris og en meget god kvalitet, der holder i mange år. Du har 2 års garanti som standard på produkter fra Voltcraft.

Til alle Voltcraft-produkter >

Udvalgte produkter

Professionelt værktøj fra Toolcraft

Ud over standardværktøj har Toolcraft et bredt udvalg af specialværktøj til en overkommelig pris. Toolcraft-værktøj er derfor ideelt til både håndværkere og professionelle, der vælger kvalitet uden at betale for meget. Sortimentet af vores eget mærke Toolcraft består af værktøj af høj kvalitet, værktøjsopbevaringssystemer og måleinstrumenter, der letter det daglige arbejde.

Til alle Toolcraft-produkter >

Udvalgte produkter

Renkforce A/V-utrustning och 3D-skrivare

Oavsett om du letar efter en väckarklocka, en studiomikrofon eller en Bluetooth-högtalare, har Renkforce det. Men det slutar inte där. HD-lagringsfodral, nätverksförlängningskablar, 3D-skrivare: Renkforce är ett varumärke med ett mycket brett sortiment.

Til alle Renkforce-produkter >

Udvalgte produkter