Pålidelige testresultater takket være en førsteklasses teknologi fra topmærkerne

Et førsteklasses måleudstyr er en vigtig del i ethvert værktøjssæt, der sigter mod professionel brug. Måleudstyret kan anvendes til at opnå pålidelige analyser af luftkvaliteten, til at teste netværket samt til fiberoptik i forhold til vedligeholdelse og kontroller.
Tiderne ændrer sig, og den teknologiske udvikling tager for alvor fart. Dette bevirker ikke blot, at der kommer en større efterspørgsel på moderne udstyr, men også at der stilles større krav til de medarbejdere, der skal betjene dette udstyr.
Det test- og måleudstyr, du finder på denne side, er tilpasset til den moderne teknologi, både dagens teknologi, men også den fremtidige. Sørg for, at dine medarbejdere får adgang til det mest moderne udstyr, så de kan udføre deres arbejdsudgaver på effektiv vis.

✔ Chauvin Arnoux
✔ FLUKE Networks
✔ IDEAL Networks
✔ NetPeppers

Chauvin Arnoux

Adskillige videnskabelige undersøgelser har vist, at aerosoler kan overføre vira, herunder COVID-19 eller Sars-CoV2. Aktive viruspartikler kan bevæge sig i længere tid gennem luften, end hvad man først troede, og de kan i dette tidsrum udgøre en potentiel fare. Det værste er dog, at man kan være smittebærer, selvom man ikke oplever nogen former for symptomer. Løsningen er C.A 1510, som er en enhed, der kan teste kvaliteten på den indendørs luftkvalitet. Måler man koncentrationen af CO2 med C.A 1510, får man et godt billede af, om rummets ventilation er optimal, hvilket er med til at reducere smitterisikoen.

Chauvin Arnoux måleudstyr til pålidelige målinger i enhver given situation

Fluke Networks

Branchen øger kontinuerligt datahastigheden, og det stiller strengere krav til de såkaldte mute-regler, brug af multifibertilslutninger, en mere proaktiv inspektion samt rensning af tilslutningskonnektorer, alt sammen for at optimere netværksadgangen, netværksydelsen samt netværkets pålidelighed. Selvom der er opsat anbefalinger for, hvordan man skal undersøge og rengøre de fiberoptiske endeflader, er urenheder stadig en af de største syndere, når det kommer til problemer med fiberforbindelser og målefejl inden for netværk i datacentre, campusser og andet erhverv, der vedrører handel og telekommunikation.

Du er dog altid velforberedt, når du vælger test- og måleudstyr fra Fluke Networks.

 

IDEAL Networks

IDEAL Networks tilbyder både kabeltestere til datakabler og netværkskabler. Datakabeltesterne indeholder brugervenligt kobber- og fibertestudstyr til kabeltest, kabelcertificering samt Ethernet-tranmissionstest, der dokumenterer ydelsen. Serien af netværkstestere hjælper med at lokalisere umiddelbare fejl i netværket. Du kan hermed reducere nedetiden, idet du straks har mulighed for at vise teknikeren, hvor fejlen ligger. Han kan herefter afgøre omfanget af fejlen, der kan skyldes en fejlagtig IP-konfiguration, uautoriserede nettjenester, problemer med båndbredden eller en forkert PoE-strømforsyning.

Innovative testere, designet til dine behov

NetPeppers

Med test- og måleudstyret fra NetPeppers er du på vej ind i fremtiden, når det kommer til installation og implementering af FTTx-forbindelser. Det kompakte og yderst pålidelige udstyr hjælper montører og brugere af fiberoptiske forbindelser, når det kommer til såvel montering som reparation af fiberoptiske forbindelser. De moderne laserlyserkilder i OLS-serien bidrager til en hurtig måling, og du kan glemme alt om en lang opvarmningstid. Du får desuden præcise resultater.

Netpeppers

Produkter