MÅLETEKNIK TIL ELEKTRISKE INSTALLATIONER

Passion for topteknologi og høj kvalitet i 39 år. VOLTCRAFT tilbyder en bred vifte af udstyr inden for professionel måleteknik, strømforsyning og opladningsteknologi. Pålidelighed og sikkerhed er afgørende egenskaber, f.eks. skal multimetre til undervisningsformål og spændingstestere kunne modstå hård daglig brug på byggepladsen.

Praktiske løsninger og innovative udviklinger til brugervenlig betjening gør det muligt at bruge produkterne effektivt. Så du kan koncentrere dig om dit arbejde.

✔ Multimeters
✔ Strømtænger og strømgafler
✔ Dobbeltpolet spændingstester
✔ Berøringsfri spændingstestere
✔ Måleudstyr til isolering
✔ Jordingsmålere
✔ Special Edition (SE)-modeller til en særlig pris
✔ Testledningar och prober
✔ Andre nyttige værktøjer til at lette det daglige arbejde

Multimeter

Voltcraft multimeter

Et multimeter er et af de vigtigste værktøjer til måling og diagnosticering. Den kan levere værdifulde tjenester, især til lavspændingssystemer som intercom-systemer, alarm- og brandalarmsystemer, personsøgningssystemer, videoovervågningssystemer og bussystemer. VOLTCRAFT har specifikt tilpasset VC-400-serien til behovene i elektriske installationer og optimeret dens praktiske anvendelighed i barske miljøer. VC-460 E er seriens højdepunkt og har IP-65-beskyttelse, en roterende felttester, lavpasfiltre og har bestået faldtests fra 2 meters højde uden skader. Under uddannelse tilbyder VC-200-serien maksimal beskyttelse af brugeren gennem sikkerhedsfunktioner (f.eks. sikkerhedskabinet).

Multimetre VC-200 serien ›

Multimetre VC-400 serien ›

Strømtænger og strømgafler

Stroomtangen en stroomvorken

Strømtænger er også nyttige til visse testopgaver. Strømforbruget for følsomme belastninger bør altid kontrolleres og registreres. Hvis den målte strøm afviger, kan det være tegn på en nært forestående fejl eller en produkt, der allerede er gået i stykker. VOLTCRAFT VC-337 har en meget smal klemme og kan derfor anvendes i alle underopdelte plader for at muliggøre strømmåling selv i de smalleste mellemrum. Men VOLTCRAFT-produkterne dækker ikke kun lavstrøm, der findes også strømtænger på op til 1000 A og med kabeldiametre på op til 37 mm.

Strømklemmer og strømgafler ›

Kalibrerede strømklemmer ›

Dobbeltpolet spændingstester

For at garantere sikkerheden ved arbejde på elektriske kredsløb skal det fastslås, at der ikke er spænding. Dette skal gøres med en spændingstester af høj kvalitet, f.eks. VOLTCRAFT VC-65. Den kan anvendes i kategorien CAT IV 600V overspænding. Den er designet til en transient spænding på op til 8000Vpeak og giver dermed maksimal beskyttelse af brugeren. Men ikke kun spændingsniveauet kan bestemmes, også rotationsfeltet, RCD-testen og kontinuitetstesten gør den til et uundværligt måleapparat, som naturligvis også fås i en kalibreret udgave.

Tweepolige spanningstesters ›

Gekalibreerde spanningstesters ›

Berøringsfri spændingstestere

Berøringsfri spændingstestere er praktiske til hurtigt at teste spænding. Forlængerkabler kan også kontrolleres for brud. MS-540 kan ikke kun registrere vekselspænding, men også magnetiske felter. Dette er især nyttigt ved reparation af vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Indløbsventilernes funktion kan let kontrolleres ved at flytte målepunktet tættere på spolen. Lommelygtefunktionen, det akustiske signal med vibrationer og det brede spændingsområde (12-1000 V AC MS-540) gør den diskrete spændingstester til en ideel følgesvend til daglig brug.

Berøringsfri spændingstestere ›

Måleudstyr til isolering

Det er nemt og ligetil at kontrollere isoleringens aktuelle tilstand og vurdere isoleringskvaliteten (PI/DAR) med ET-200 isolationsmåleren. Isoleringsfejl i viklingerne i motorer og generatorer eller i jordkabler opdages straks. Måletiden kan forprogrammeres til kontinuerlig måling, og grænseværdier kan defineres, før målingen starter. For at gøre det nemmere at anvende målekablet fås MS-ET-200 som ekstraudstyr, hvormed målingen kan startes direkte ved målepunktet ved at trykke på en knap.

Isolationstestere ›

Kalibrerede isoleringstestere ›

Jordingsmålere

Det er meget vigtigt at korrekt jordforbinde bygninger med lav modstandsdygtighed for at aflede eventuelle overspændinger og sikre, at beskyttelsesanordningerne fungerer. Jordingens kvalitet skal kontrolleres med jævne mellemrum. Et velegnet og brugervenligt instrument er VOLTCRAFT ET-02, som leveres komplet med det nødvendige tilbehør. En 3-polet måling via jordspidser eller en forenklet jordmåling med 2-polede terminaler understøttes af enheden. Et stort display med baggrundsbelysning og klare betjeningselementer gør ET-02 til en ideel følgesvend til mobil brug.

Jordingsmålere ›

Special Edition (SE)-modeller til en særlig pris

VOLTCRAFT tilbyder regelmæssigt modeller i specialudgaver. I en specialudgave produceres kun få eksemplarer af en enkelt model.

  • Samme udstyr som seriemodellen.
  • Ekstremt attraktive priser
  • Så længe lager haves
  • Strengt begrænset

Testledningar och prober

Testprober og måleadaptere, der gør dit daglige arbejde nemmere.

  • Sikker
  • Sofistikeret
  • Testet
  • Pålidelig

Passer til alle VOLTCRAFT måleinstrumenter.

Andre nyttige værktøjer til at lette det daglige arbejde

I Voltcrafts produktsortiment finder du et komplet sortiment af innovativ måleteknologi til alle erhverv. Ud over elektrisk måleteknik tilbyder vi også områderne miljømåleteknik, strømforsyning, opladningsteknologi og endoskopi, ukalibreret eller med ISO- eller DAkkS-kalibrering.