40 år med VOLTCRAFT - måle- og testudstyr til laboratoriet

 

Kravene til moderne måleteknologi til forskning, udvikling og laboratorier er stigende. VOLTCRAFT moderniserer og udvikler konstant sine måleinstrumenter for at opfylde de øgede krav. Multimetre af bænktype med højeste præcision eller funktionsgeneratorer med et fremragende funktionsudbud, fokus er også på digital teknologi i oscilloskoper og oscilloskoper med blandede signaler (MSO-oscilloskoper) er inkluderet i produktfamilien. Der er dog ikke kun fokus på egenskaber og funktioner, men også på designet, som er tilpasset til moderne krav. Oscilloskoper, funktionsgeneratorer, bordmultimeter og laboratorie strømforsyninger tilbydes i et tidløst sort design, som passer til designentusiasten, der er træt af de farveløse lysegrå målestationer.

Præcis skræddersyede løsninger til praktisk brug og innovative udviklinger til brugervenlig betjening gør det muligt at anvende produkterne effektivt. Så du kan koncentrere dig om dit arbejde

 

Oscilloskoper - universelle talenter til laboratoriebrug

 

Hvad betyder MSO egentlig?

I oscilloskoper betyder udtrykket MSO "mixed signal oscilloscope", som står for blandede signaler. Ud over de konventionelle indgange (CH1 og CH2) er der også et 25-polet Sub-D-stik. Yderligere 16 kanaler kan føres ind via terminaler ved hjælp af den medfølgende adapter. Disse indgange er kun beregnet til digitale signaler og fungerer som en 16-kanals logikanalysator. Y-aksen viser kanalerne i forhold til hinanden over tid, og niveautilstandene styres via X-aksen. Parallelle bussystemer eller komplekse signaltilstande i mikrocontrollere kan således analyseres, og fejl kan hurtigt lokaliseres. Kombinationen af oscilloskop og logikanalysator gør MSO-oscilloskopet til et uundværligt måleinstrument inden for digital teknologi. Ved at bruge MSO-oscilloskoper kan omkostningerne reduceres og værdifuld laboratorieplads frigøres.

Produkter

Funktionsgeneratorer genererer tilpassede periodiske signaler

 

Skarpe kanter og præcise kurver til laboratoriet.

Den aktuelle FG-serie fra VOLTCRAFT har et tidløst sort design og supplerer det nye instrumentdesign. Oscilloskoper, laboratorieenheder og laboratoriemultimetre fås i dette farveskema, og der kan skabes et ensartet farvebillede på målestationen. Men ikke kun det visuelle udseende, men også de indre værdier i denne serie er overbevisende. Der findes tre enheder med forskellige grænsefrekvenser på 80, 160 og 250 MHz. To separate kanaler kan styres via den højopløselige og generøse touchscreen. Ud over standardfunktionerne (sinus, firkant, støj osv.) er der mange andre modulationstyper til rådighed. Selvfølgelig må en vilkårlig funktion ikke mangle i denne klasse og er integreret i alle FG-modeller. Frekvenstællere, USB- og LAN-grænseflader og SCPI-understøttelse lader intet tilbage at ønske.

Det er let at se, at kanal 1 og kanal 2 er programmeret med forskellige udgangssignaler.

FG-32502T berøringsskærm med topmenu til matematiske funktioner.

Produkter

Bordmultimeter: høj nøjagtighed og robust design

 

VC-7200BT er topmodellen i VOLTCRAFTs VC-7***-serie af bordmultimeter. 5 1/2 cifre ved 200.000 tællinger bekræfter, at dette bordmultimeter er indstillet til præcision og nøjagtighed. Men VC-7200BT scorer ikke kun med præcise målinger, den ligger også i toppen af sin prisklasse med hensyn til funktioner.

  • Dobbelt display - samtidig registrering af to målte variabler.
  •  Måling af 2- og 4-tråds modstand
  • Justerbar målehastighed 5, 50 og 150 rdgs/s.
  • Omskiftelig indgangsimpedans (10 MΩ og 10 GΩ).
  • Måling af temperatursensor - visning af temperatur og modstand eller spænding (f.eks. K-type, PT-100 osv.).
  • Datalagring (manuel eller automatisk)
  • Der kan påberåbes omfattende matematiske funktioner.
  • Søjlediagram, trendanalyse og histogramvisning
  • Programmerbar ekstern udgang
  • USB-, RS232- og LAN-grænseflader samt en ekstern triggerindgang.

 

Trenddiagram

Trenddiagrammet viser spændingskurver over et manuelt defineret spændingsreferencepunkt. I tilstanden ""Seneste"" er tidsperioden for trendanalysen 1 minut. Det er vanskeligt at måle spændingsafvigelser og lavfrekvensoverlapninger, der kan observeres, og årsagerne til funktionsfejl kan identificeres.

Histogramvisning

I histogrammet er dataene inddelt i grupper, der er repræsenteret ved lodrette søjler. Histogrammet viser fordelingen af de målte data. F.eks. vises den største målte spændingsværdi i frekvens på displayet som en procentdel og antallet af gange, den opstod i den pågældende måleperiode.

Passer til alle bordmultimeter i VC-7-serien. Kelvin-målingssæt (4-tråds).

Produkter

Laboratorieaggregater - pålidelige, holdbare og stabile

 

VLP-2403-USB universel og lineært reguleret strømforsyning er designet til brug i laboratoriet. Udgang A og udgang C kan betjenes uafhængigt af hinanden, parallelt eller i seriel tilstand. I seriel tilstand er en maksimal udgangsspænding på 80 V og 3 A mulig; strømmen i parallel tilstand er maksimalt 6 A ved 40 V. På grund af den lineære regulering er udgangsspændingen fri for harmoniske overtoner og signalrester fra chopperen, som er almindelige ved switching strømforsyninger, disse er helt undgået. Udgang B indeholder en justerbar USB-udgang. Dette er især interessant, når der udvikles produkter, der oplades via USB. Adfærden i tilfælde af over- eller underspænding kan analyseres præcist og udføres på en måde, der er skånsom for enheden ved hjælp af en strømbegrænser. Derudover er der en ekstra USB-port, som ikke er justerbar og tjener som opladningsudgang til USB-enheder. 5V 2,5 A, 9V 2,0 A og 12V 1,5 A kan tilgås via denne processorstyrede udgang.

Trenddiagram

Trenddiagrammet viser spændingskurver over et manuelt defineret spændingsreferencepunkt. I tilstanden ""Seneste"" er tidsperioden for trendanalysen 1 minut. Det er vanskeligt at måle spændingsafvigelser og lavfrekvensoverlapninger, der kan observeres, og årsagerne til funktionsfejl kan identificeres.

Histogramvisning

I histogrammet er dataene inddelt i grupper, der er repræsenteret ved lodrette søjler. Histogrammet viser fordelingen af de målte data. F.eks. vises den største målte spændingsværdi i frekvens på displayet som en procentdel og antallet af gange, den opstod i den pågældende måleperiode.

Passer til alle bordmultimeter i VC-7-serien. Kelvin-målingssæt (4-tråds).

Produkter

 

 

Strømforsyninger med fast spænding til 12 og 24 V/DC (vekslende og lineær styring).

Lineære eller primærkoblede strømforsyninger med fast spænding i forskellige effektklasser og spændingsområder fås fra VOLTCRAFT. Uanset om du har brug for en lineær strømforsyning med interferensfri udgangsspænding eller en let og yderst effektiv switching strømforsyning, finder du det, du leder efter hos VOLTCRAFT. For særligt strømsultne forbrugere fås laboratorieforsyningen SPS12/120 med en maksimal effekt på 1700 W.

 

 

LCR-METER og komponenttests - bestemmer nøjagtigt komponentværdier

 

Har kondensatoren mistet kapacitet, eller er den stadig inden for tolerancen, eller har spolen kortsluttet en vikling, eller er den stadig god? Disse spørgsmål skal besvares klart, for at kredsløbet kan fungere korrekt. Uden meget nøjagtig og pålidelig komponentafprøvning er denne opgave normalt vanskelig. Ofte er det kun komponentkoden, der ikke længere er læsbar, og komponentværdierne skal bestemmes. Også her er et LCR-meter et nyttigt værktøj. Der findes også komponenttestere til milliohmområdet (4-ledermåling) (f.eks. til at afdække og måle kontaktmodstanden i stikforbindelser).

Produkter

Testledninger, prober og prober: altid den bedste forbindelse

 

Testledninger til håndholdt multimeter og bordmultimeter. MSL-504 silikone-testsløjferne er særligt brugervenlige og fås i forskellige farver. Det ekstremt fleksible silikonekabel gør det daglige målearbejde meget mere behageligt, og stive og ufleksible målekabler hører fortiden til.

Produkter

Produkter

Sonder med forskellige båndbredder og delingsforhold supplerer VOLTCRAFT-serien. VOLTCRAFT H 40-sonden kan bruges til højspændingsmålinger på op til 40 kV/DC eller 28 kV/AC. Med et overgangsforhold på 1000:1 kan den anvendes sikkert i frekvensområdet op til 60 Hz og kan tilsluttes til kommercielt tilgængelige multimetre via 4 mm sikkerhedsstik.

Produkter

BNC-testledninger til signaloverførsel med frekvensgeneratorer eller til signalindgang til oscilloskoper. Der findes forskellige klemmer og spidser, og til dem, der arbejder meget med SMD-komponenter, anbefaler vi MSC-102 SMD-pincetten, som gør målinger på de mindste komponenter meget nemmere og altid giver den ene hånd fri til at foretage justeringer på oscilloskopet.