Monster Beats

Monster Beats

29 maj 2018

Monster Cable Products historie

Monster Cable Products, kort og godt kaldet Monster, er oprindeligt en amerikansk virksomhed. Monster blev grundlagt i San Francisco i 1978 af ingeniør Noel Lee. Fra begyndelsen fokuserede Monster primært på lydmarkedet. Virksomheden ønskede at forbedre lydkvaliteten i multimedieprodukter. Som navnet 'Cable' antyder, var Lee derudover meget interesseret i kabelindustrien. Lee opdagede, at ethvert kabel har en unik effekt på lyden i hver enhed. Fra det øjeblik begyndte Monster at specialisere sig i produktionen af specifikke kabler til specifikke produkter.

> Se vores udvalg af Beats by Dre

De verdensberømte Monster Cable Products

Som nævnt i ovenstående afsnit begyndte Monster som et selskab der kun producerede kabler til video- og lydprodukter. De er fulgt med tiden, og producerer nu også alle former for praktisk tilbehør til mobiltelefoner. Monster har også designet kabler der giver dig mulighed for at tilslutte din iPod til din bilstereo eller til dine Apple-produkter – f.eks. en række meget futuristiske dockingstationer især til iPod eller iPhone. Selvfølgelig er produkterne stadig fokuserede på at forbedre lydkvaliteten.

Dr. Dre Monster hovedtelefoner

Siden 2008 har Monster haft et partnerskab med hiphop-kunstneren Dr. Dre. Gennem dette samarbejde tog Monster sit første skridt på markedet for hovedtelefoner. Dr. Dre har ikke en stor andel i dette samarbejde, udover at han satte sit navn på produktet (hovedtelefonerne fra Monster hedder Beats by Dr. Dre), men disse hovedtelefoner er berømte for deres fantastiske lydkvalitet. Ud over lydkvaliteten er selve hylsteret også et ægte kunstværk. Hovedtelefonerne er meget lette at transportere, fordi de kan foldes sammen. Takket være det stilfulde design er disse hovedtelefoner populære blandt unge. Monster har også et stort sortiment af in-ear høretelefoner på markedet.

Fantastisk lydkvalitet og praktisk design

Som navnet Monster antyder, er Monsters produkter generelt seje og robuste, men selvfølgelig er udseendet ikke det vigtigste. Monster står for fantastisk lydkvalitet. Netop fordi udseende og lydkvalitet hænger sammen, er Monsters produkter en succes over hele verden.

> Se vores udvalg af Beat by Dre