Wi-fi overalt med Devolo

Wi-fi overalt med Devolo

29 maj 2018

Wi-fi-eksperter slår alarm!

Dårlig wi-fi holder Europa i et jerngreb. Mange af dets indbyggere klager over dårlig wi-fi-modtagelse. At vente på at forbindelsen bliver bedre tærer på kræfterne! Nu advarer forskere om, at konsekvenserne kan være fatale. Trådløs interferens bør ikke undervurderes! "For mig begyndte det, da jeg flyttede i et nyt hus," siger en påvirket Peter B. "Jeg endte i et modtagelseshul og kunne ikke bestille mad i flere dage”.

 

BREAKING: Aachen-firma finder Wi-Fi igen!

Hvad er årsagen til denne trådløse katastrofe? Én ting er sikkert, den digitale epidemi spreder sig hurtigt, og ofrene bliver yngre og yngre. Den 14-årige Remco V. forklarer: "Dårligt wi-fi har fuldstændig ødelagt mit digitale liv." Forskere arbejdede kortvarigt på udviklingen af et lægemiddel over hele verden. Nu er tyske specialister kommet til et gennembrud!

Det virker virkelig!

"Det virker virkelig," Dr. Devolo, en specialist i General WiFi Surgery. "Alle symptomer på dårlig wi-fi, såsom dårlig modtagelse, ventekøer og langsomme downloads, forsvinder med det samme." Forskerne giver også deres garanti: Med den prisbelønnede formel for dLAN® Powerline er dårlig wi-fi noget der hører fortiden til!"

Endelig, wi-fi overalt

For kraftfuld browsing, streaming og download bruger forskere den kombinerede effekt af dLAN ® Powerline-ekstrakt og wi-fi! Med dLAN WiFi har de udviklet et koncentrat der hurtigt fjerner alle symptomer med bare én behandling.

Derefter er kun én begivenhed registreret: I alle lejre var der spontan glæde at spore. Lægemidlet er let tilgængeligt uden recept: "Tilslut bare devolo dLAN® WiFi én gang og nyd den helbredende virkning”. Det er lægernes råd.

Devolo stopper dårligt wi-fi.

Meget enkelt. 100 procent. Med den nye dLAN® 500 WiFi.

Med revolutionen fra stikkontakten:

Med dLAN® 500 WiFi levererer Devolo en fuldstændig ny wi-fi-løsning på markedet.

  • Wi-fi modtagelse i alle rum
  • Fuld modtagelse fra kælder til kvist
  • Nem installation. Tilslut bare wi-fi hvor der er behov
  • Smartphone, tablet og bærbar computer har altid den bedste modtagelse

Derfor er dLAN® 500 WiFi bedre end en wi-fi-repeater

Devolo bruger det interne netværk til at forbinde dLAN® 500 WiFi. Det er stabilt og hurtigt. For eksempel er den fulde båndbredde umiddelbart tilgængelig fra alle dine kontakter, hvor en dLAN® 500 WiFi-adapter er installeret. Dette står i kontrast til en wi-fi-repeater: Den gengiver et signal der allerede er svagt. Resultat: En permanent dårlig wi-fi-forbindelse!

Komfortabel wi-fi: Den bedste forbindelse overalt.

For at kunne tilbyde den bedste modtagelse i hele huset kan flere dLAN® 500 WiFi-adaptere bruges samtidig: i stuen, på kontoret eller i hobbyrummet. Sammen tilsluttes adapterne til et stort wi-fi-hjemmenetværk, hvor din smartphone, tablet og bærbare computer automatisk søger efter det bedste adgangspunkt. Fuldautomatisk. Uden aktiv omskiftning.

Det første wi-fi, som du kan lade vokse med sine opgaver.
Het dLAN® thuisnetwerk kan te allen tijde worden uitgebreid: door een extra dLAN® 500 WiFi-adapter staat in een handomdraai een nieuw toegangspunt klaar. Alle instellingen worden eenvoudig met een druk op de knop overgenomen. Nog nooit was WiFi zo eenvoudig!

Nem konfiguration med en app
Komplikationer er borte. Med en gratis app til smartphone og tablet (iOS / Android) er dLAN® 500 WiFi meget let at konfigurere. Alle indstillinger gælder automatisk for alle adaptere.

 

dLAN 500 WiFi

 dLAN 500 WiFi Startpakke 

 dLAN 500 WiFi Netværk startpakke 

Art. nr: 779025

Art. nr: 779027

Art. nr: 779026