Digital uddannelse?
Digitalisér på bæredygtig vis med vores teknologi.

Gennem de seneste år har digitaliseringen fundet vej ind i uddannelsesmiljøet. Den aktuelle situation har ikke kun fremmet processen, men også understreget emnets relevans.
Eksperter går nu ind for langsigtede digitaliseringskoncepter, idet man ønsker at forankre bæredygtige digitaliseringsstrategier i uddannelsesinstitutionerne. For at kunne realisere denne vision hjælper vi med passende tjenester samt et omfattende specialiseret sortiment.

 

Hjemmeundervisning

Mens den nuværende situation fortsat er en udfordring for beslutningstagere, lærere, forældre og studerende, gør hjemmeundervisning det stadig muligt at udforme undervisningsindholdet løbende. Selvom det kan være svært i begyndelsen, tilbyder denne nye hverdag muligheder for en bæredygtig digitalisering af de respektive uddannelser.
Den midlertidige løsning med fjernundervisning har vist sig at være effektiv, og de yderligere foranstaltninger med henblik på uddannelsesinstitutionernes digitale udstyr betragtes ikke længere som en unødvendig luksus. Via vores teknologi kan du digitalisere uddannelsesmiljøet yderligere, mens du forbereder dine studerende på den stadig mere digitaliserede virkelighed, hvad enten vi taler uddannelsesinstitutioner eller arbejdspladser.


Se de anbefalede produkter: ›

PC'er & Mini-PC'er        Notebooks        Tablets
Dataopbevaring        Skærme        Headsets
Webkameraer        Printere & Scannere        Perifere enheder og netværk

 

 
 

Artikler

 

Digitalt klasseværelse

Uanset om det drejer sig om professionel præsentationsteknologi, digitale enheder eller VR-briller, tilbyder vi udstyr til at digitalisere uddannelsesinstitutionen hurtigt og fuldstændigt fra ét og samme sted.
Med vores udvalg af tekniske innovationer og løsninger, specielt tilpasset skoler, uddannelsescentre og universiteter, understøtter vi din digitaliseringsproces.


Se de anbefalede produkter ›

PC'er & Mini-PC'er        Notebooks        Tablets
Dataopbevaring        Skærme        Headsets
Webkameraer        Printere & Scannere        Perifere enheder og netværk

 

 
 

Artikler

Større leverandører

 

Brother
Canon
Dell
Digitus
Epson
Cherry
Lenovo
Microsoft
Samsung
Renkforce
Sandisk