https://www.conrad.nl/binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/cisco-1280x200-px-2018jpg/cisco-1280x200-px-2018jpg/hippogallery:original?x=410&y=234

Cisco - Specialisten inden for IT & Netværk

Den amerikanske telekommunikationsvirksomhed Cisco Systems Inc. er en af verdens førende inden for it og netværk. Cisco tilbyder løsninger til næsten alle områder af netværk: routere, switches, WLAN, Unified Communication, VoIP, Contact Center, TelePresence, netværksstyring og sikkerhed.

Cisco står over for udfordringerne ved digital transformation med fokus på netværk af mennesker, maskiner og enheder. Cisco-løsninger åbner døren til den digitale verden, nye muligheder, mere effektive processer, mere innovation og fremvækst af nye kunde- og brugeroplevelser. Ciscos digitale arkitektur kombinerer tilslutning, sikkerhed, automatisering og analyse. Conrad udvider nu sit sortiment med mere end 300 artikler fra Cisco.

Se alle produkter fra Cisco >>

 

Netværk switches

Find den rigtige switch til dit netværk. Cisco-switchene er udstyret med integreret sikkerhed til at håndtere trusler effektivt og præcist. Forenkle styringen af din mobilitet, krav til Internet of Things (IoT), datacentre og cloudløsninger med Cisco-switches.

Se alle Netværk switches fra Cisco >>

Routere

Cisco tilbyder routere, der forbinder alle dine forretningsprioriteter og netværksplaner. Vælg indstillinger som en firewall, et virtuelt privat netværk (VPN) og et IP-telefonnetværk. Overvej kablet eller trådløs adgang, enkelt eller dobbelt WAN. Antallet af medarbejdere, der bruger routeren, bestemmer niveauet for sikkerhed og transit.

Se alle routere fra Cisco >>

 

VoIP Telefoni

Det nuværende forretningsmiljø omfatter forskellige kommunikationsformer og arbejdsområder for medarbejdere. Cisco IP Phone Portfolio indeholder brugervenlige IP-telefoner med alle de funktioner, der er nødvendige for at opfylde behovene i hele din organisation.

Se alle VoIP telefonsystemer fra Cisco >>

 

Routere, switches og VoIP Telefoni

Se alle produkter fra Cisco >>