Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

TÆPPE TIL HØJTTALERBOKSE

Art. nr.: 379278
SKU: LT-SCHWARZ | EAN: 4016631002593
TÆPPE TIL HØJTTALERBOKSE
119 kr (Ekskl. moms: 95,20 kr)
119.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering til døren med UPS Standard (mandag til fredag). UPS sender din pakke med omdeling, det vil sige, at de altid leverer pakken på din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads.
  • Godkendt af e-mærket
  • 14 dages returret
  • Levering på 2-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 599,-
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Tæppe til højttalerbokse

Produktbeskrivning

Robust overtræksmateriale med jævn overflade til højttalerbokse og kuffertforinger. Skæres nemt med tæppekniv eller saks.

Ydeligere information

Sammenklæbningen foretages utroligt nemt med en kraftig spraylim, produktnr. 37 92 87. Overtræksmaterialerne giver dig mulighed for at tilpasse den bagerste vindueshylde eller kabinen til din bils interiørfarver. Har du farvede sæder eller sædebetræk eller et farvet rat med tilsvarende gearknop? Så kan du ganske nemt kombinere dette tilbehør med en bagerste vindueshylde i farver. Alle materialer er lys- og farveægte, falmer ikke og leveres i den allerbedste kvalitet. De kan bruges universelt, også til din selvbyggede bagerste vindueshylde og beskytter dine højttalere mod støv og også mod tyveri, da de ikke er synlige udefra. Robust overtræksmateriale med jævn overflade til højttalerbokse og kuffertforinger. Skæres nemt med tæppekniv eller saks.
Spar penge på tilbehør
Anmeldelser af produktet TÆPPE TIL HØJTTALERBOKSE
Luk
TÆPPE TIL HØJTTALERBOKSE