Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.

Skadedyrsbekæmpelse

Mest populære
Vi anbefaler

Med outdoor-udstyr fra Conrad Elektronik bliver du klar til det herlige udendørsliv!


Velkommen til vores verden af outdoor-udstyr! På mindre udflugter er det relevant at medbringe en smule udstyr lommeknive, univesalværktøj, vejrstationer, håndvarmere, rygsække og grilltænger kan du alt sammen finde under Outdoor-udstyr, øvrigt. Til længere ture finder du også velegnet udstyr hos Conrad:

I dagtimerne kan du måle, finde og lave koordinater med førsteklasses outdoor-udstyr fra Conrad. For at finde vej har du brug for et af vores GPS-systemer. Mønter og værdifulde kuriositeter kan du gå på opdagelse efter med vores metaldetektorer. Takket være vores højdemålere er du altid på højde med tiden. Et ekkolod hjælper dig med at kunne observere det fascinerende liv under vandet ude i den ægte natur.

Om natten og ved skumring er det ikke altid nemt at finde vej. Så kommer outdoor-udstyr virkelig til sin ret: Vi har et bredt udvalg af forskellige lygter, som kan lyse for dig: Med neonstave, camping-, outdoor- eller dykkerlygter, petroleumslamper eller night view-udstyr outdoor-udstyr fra Conrad lader dig aldrig i stikken i mørket!

Vores optiske outdoor-udstyr hjælper dig med at kunne se det hele. Teleskoper forstørrer interessante himmellegemer. Og med vores kikkerter ved du hele tiden, hvad du skal forberede dig på! Fascinerende øjeblikke i den frie natur kan du forevige med et sports- og outdoor-kamera. Og hvis du ikke ønsker at pakke alt dit udstyr ind, er et letvægts engangskamera måske lige sagen for dig!

Hus & Have: Pift op med Conrad Elektronik!


• Skab et moderne og flot hjem! Med flere tusinde artikler kan du forskønne og optimere dit hjem. Besøg Conrads Hus & Have webshop! Vores omfattende sortiment indeholder naturligvis også sæsonens tilbud. Uanset om du har brug for en havedam eller vinterudstyr – det er en god idé regelmæssigt at klikke dig ind både forår, sommer, efterår og vinter!

• Grundlaget for at skabe et hjem og en have, hvor man føler sig godt tilpas, er sikker og faglig korrekt elektronik. Det finder du hos Conrad i form af alt lige fra fordelerskabe til stikdåser – og naturligvis i en professionel kvalitet!

• Med Conrads verden af udstyr til Hus & Have kan du gøre dit hjem mere sikkert, lysere, praktisk og behageligt. Nyd din fritid mere med assistance fra elektrisk hjælpemidler: Robotplæneklippere, filtre til havedammen, vandingssystemer eller timere giver dig frie hænder – og letter dit arbejde i boligen og i haven!

• Certificeret sikkerhedsteknik, førsteklasses samtaleanlæg, bevægelsesfølsom lysteknik og solcellelys minimerer risikoen for uvedkommende besøg på kontoret og i familiens hjem. Indendørs kan du føle dig sikker og godt tilpas med attraktive lamper samt varmeapparater og klimaudstyr – bo med et skønt lys og en behagelig temperatur. Og takket være innovative vejrstationer kan du få klar besked om, hvordan du skal klæde dig på, når du bevæger dig udenfor.

• Til det perfekte look hører ikke alene en passende påklædning. I vores husholdningssortiment under Hus & Have finder du alt, der skal til for at bevare det gode look og føle sig sund: Febertermometre, massageapparater, elektriske tandbørster og barbermaskiner til den gennemførte personlige pleje!