Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
10% rabat på alt!

Navigation Garmin nüvi® 2498LMT-D EU 4.3 " Europa

Art. nr.: 1371501
SKU: 010-01124-35 | EAN: 753759999346
Navigation Garmin nüvi® 2498LMT-D EU 4.3  Europa
1.879 kr (Ekskl. moms: 1.503,20 kr)
1879.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering til døren med UPS Standard (mandag til fredag). UPS sender din pakke med omdeling, det vil sige, at de altid leverer pakken på din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads.
  • Godkendt af e-mærket
  • 14 dages returret
  • Levering på 2-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 499,-
Styk
FRI FRAGT ved køb over 499,-

Navigationsudstyr

Produktbeskrivning

Bemærk! Denne tekst er maskineoversat.

Bright display
Den lyse 4,3-tommer skærm nüvi 2498LMT-Digital giver en valgbar orientering og kan bruges i liggende og stående tilstande.

Detaljerede kort med gratis opdateringer
De nüvi 2498LMT digitale detaljerede kort for Europa er forudinstalleret. Gratis levetid * kortopdateringer sikre, at de nuværende kort, POI'er (Points of Interest) og navigation oplysninger er indeholdt i dine ruter. Nye kort kan downloades op til 4 gange om året, uden straf for livet af din enhed.

Nüvi 2498LMT Digital omfatter en flerhed af data. Så kan du søge nemt efter adresse eller millioner af POI'er som virksomheder, butikker, restauranter og andre steder. Som POI'er på nüvi 2498LMT-Digital er forudinstalleret, behøver du ikke indtaste passende adresseoplysninger. Du skal blot vælge et eller flere POI'er og navigere til den. Hurtig og nem. Du kan også tilføje nüvi 2498LMT digitale brugerdefinerede POI'er.

Det bedste af vores transportløsninger
Den digitale trafikinformation er vores bedste transportløsning. Hvornår kan modtages digitale trafik opdateringer hvert 30. sekund. Det er 10 gange hurtigere end andre trafiksystemer. Så hvis du er 60 mi / h er på rejse, kan nüvi 2498LMT-Digital modtager hver halve mile trafikmeldinger. Flyt en hurtigere udsende trafikmeldinger spare flere minutter eller endda timer rejsetid.

Den digitale trafik har et stort dækningsområde, skæringspunkterne, motorveje og større veje dækker. Dækningen af ​​biveje kan være større i forhold til almindelig trafik op til 3 gange. Om den digitale trafik modtage et betydeligt højere antal trafikmeldinger er mulig. Beslut på grundlag af nyttige oplysninger, hvis du ønsker at søge efter en anden rute eller fortsætte. Den digitale trafikinformation er beregnet til trafikinformation og er gratis. Foruroligende reklame og abonnementsudgifter elimineres. Altid.

Nüvi 2498LMT digitale trafik information vises ved siden af ​​kortet, som altid er synlige på skærmen. Trafik rapporter udstedes godt talt. Garmin trafik understøtter stemmestyring og dermed reagerer på talte instruktioner. Garmin trafik kan give oplysninger om placering, z. B. antallet af minutters forsinkelse kan forventes, og om der er mulige omveje. Du kan også bekræfte, om du er på den hurtigste rute.

Under de ubegrænsede trafikrettigheder abonnementer ** kan modtage trafikoplysninger gratis for livet af din enhed, nüvi 2498LMT-Digital.

Garmin Live-Trafik via DAB +
Garmin Live-Trafik via DAB + er en ny digital levende trafik tjeneste uden ekstra omkostninger, men med dobbelt så hyppige opdateringer ligesom andre transportydelser. Mængden af ​​trafik vises realistisk og præcist. Derved kan du omgå foreslås kortere ruter. Medmindre du har en DAB + modtager, Garmin Premium Traffic Avis information tilgængelig.

Effekten af ​​din stemme
Nüvi 2498LMT digital understøtter stemmestyring. Resultatet er en navigation klasse oplevelse. Tal en erklæring, og enheden vil reagere. Så hold dine hænder sikkert på rattet. Selvfølgelig kan du også navigere ved hjælp af touch screen.

Garmin Rigtige Kørselsvejledning ™ med Garmin Fast Voice ™
Med Garmin nüvi Rigtige Kørselsvejledning 2498LMT digital sving for sving retninger, der taler gadenavne redefineret. Det giver klare instrukser kørsel og være ligesom ud af en god ven til destinationen. Genkendelige vartegn, bygninger og trafiklys fungerer som ledetråde. De kedelige læsning gadenavne er en saga blot. Garmin Virkelige Voice er en høj kvalitet voice teknologi med en naturlig og venlig stemme. Funktionerne "Garmin Rigtige Kørselsvejledning" og "Garmin Virkelige Voice" er kun tilgængelige med vores serie af GPS-navigationsenheder.

Understøtter Bluetooth®
Synkronisering en Bluetooth-enhed, som f.eks. Som en smartphone, nüvi 2498LMT-Digital. derefter bruge takket være de indbyggede mikrofon og højttaler håndfri funktioner. Når telefonen sikkert stuvet i

Tekniske detaljer & specifikationer

BluetoothJa
Display-diagonal (i cm)10.9 cm
Display-diagonal (i tommer)4.3 "
GPS-specifikationerLive Traffic via DAB+
KortmaterialeEuropa
Kortopdateringer inkl.Levetid
Mål, bredde122 mm
Mål, dybde19 mm
Navigationsenhed-type (kategorisering)Navigation
Produkt dimension, højde76 mm
TMC-reportsLive Service

Manualer

Brugervejledning
GARMIN NUEVI 2498LMT D NAVIGATIONSGERAET Ver. 1
GARMIN NUEVI 2498LMT D NAVIGATIONSGERAET Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Garmin, Navigationsudstyr, Navigation, Navigationsudstyr-Tilbehør
Spar penge på tilbehør
Anmeldelser af produktet Navigation Garmin nüvi® 2498LMT-D EU 4.3 " Europa
Luk
Navigation Garmin nüvi® 2498LMT-D EU 4.3 " Europa