Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Navigation 6 " Garmin nüvi® 67 LMT Centraleuropa

Art. nr.: 1343823
SKU: 010-01399-21 | EAN: 753759131258
Navigation 6 Garmin nüvi® 67 LMT Centraleuropa
1.669 kr Du sparer 270 kr   1.399 kr (Ekskl. moms: 1.119,20 kr)
1399.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering til døren med UPS Standard (mandag til fredag). UPS sender din pakke med omdeling, det vil sige, at de altid leverer pakken på din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads.
 • Godkendt af e-mærket
 • 14 dages returret
 • Levering på 2-3 hverdage
 • Fri fragt ved køb over 599,-
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Garmin nüvi® 67 LMT

Egenskaber

 • 15,24 cm (6") TFT-farvedisplay med hvid baggrundsbelysning
 • Opstilling i tvær- og højformat mulig
 • Kort over Centraleuropa forudinstalleret
 • Free Lifetime Maps - gratis livsvarige¹ kortopdateringer
 • Free Lifetime Traffic - ubegrænset trafikabonnementer til at undgå bilkøer²

Produktbeskrivning


ESSENTIAL-serien
Nüvi-navigation med Garmin Essential-serien er klar, nem og overkommelig. Kan betjenes via en lys, 5 eller 6 tommer stor touchscreen. Alle modeller byder på drejeanvisninger med oplæsning af gadenavne, forudinstallerede kort, visning af hastighedsbegrænsninger og en kørebaneassistent med visning af vejkryds. På visse modeller er også livsvarig kortopdatering tilgængelig. Med nüvi fra Essential-serien starter hver rejse rigtigt.

Brugervenlig GPS-navigation
nüvi 67LMT har et elegant design og et klart, 6 tommer stort display, som i kan bruges i liggende eller stående stilling. Sæt den sikkert fast i bilen med den medfølgende sugekop. Enkel betjening og en overskuelig har høj prioritet hos Garmin.

Detaljerede kort med gratis opdateringer
På nüvi 67LMT er detaljerede regionale kort forinstalleret. Gratis livslange¹ kort-opdateringer sørger for, at aktuelle kort, Points of Interest (POI'er) og navigationsinformationer medtages i dine ruter. Download gratis nye kort i løbet af hele GPS-enhedens brugstid.

Gratis, ubegrænsede trafikinformationer til undgåelse af køer
nüvi 67LMT er udstyret med Premium trafiktjenesten fra Garmin, så du skal bruge mindre tid i køer. Indgående meddelelser vises ved siden af kortet i splitscreen, så alt er i dit synsfelt, og meddelelser bliver også talt højt. Du kan få oplysninger om placering, for eksempel hvor mange minutters forsinkelse der forventes, og om der findes mulige omveje og den kan også bekræfte, om du befinder dig på den hurtigste rute. Dit abonnement på trafiktjenesten er ubegrænset og kan dermed modtages under hele nüvi 68LMT's levetid - helt uden reklamer og abonnementsudgifter. Garmin trafikoplysninger sendes direkte til din nüvi. Du behøver ikke en smartphone.

Nyt! Garmin Real Directions™
Med Garmin Real Directions definerer nüvi 67LMT drejeanvisninger med oplæsning af gadenavne. Du får letforståelige køreanvisninger og bliver ført direkte til dit mål - som af en god ven. Genkendelige seværdigheder, bygninger og lyskryds bruges som fikspunkter. Langsom læsning af gadenavne hører fortiden til. Følg i stedet letforståelige instruktioner såsom "drej til venstre efter tankstationen".

Nyt! Millioner nye POI'er takket være Foursquare
Søg med din nüvi 67LMT nemt efter adresser og millioner af POI'er (interessepunkter) som virksomheder, butikker, restauranter eller andre destinationer. Vores POI-database indeholder også nøjagtige og relaterede oplysninger fra Foursquare. Når du altså nu søger efter destinationer, bliver de bedste Foursquare-resultater vist øverst på listen. Aldrig har det været så nemt at opdage nye og populære restauranter, forretninger og meget mere.

Nyt! Find din destination helt præcist
Direct Access-funktionen gør det nemt at navigere til bestemte, store destinationer som lufthavne og indkøbscentre, da en destination bliver fundet i et større kompleks. Med Direct access navigerer du endda på parkeringspladser for at finde den næste mulige indgang til din destination. Hvis du vil køre til et indkøbscentrum, leverer Direct Access yderligere oplysninger om specifikke butikker. For eksempel: "Ankomst til pep indkøbscenter Perlach München. Douglas er placeret i stueetagen."

Uoverskuelige trafikknudepunkter? Intet problem!
Kørebaneassistenten med visning af vejkryds viser det næste kryds på displayet på din nüvi 67LMT. Den rigtige vognbane er markeret med tydelige pile.

Søg nemmere, find det hurtigere
Adresser og millioner af interessepunkter kan nemt findes på stedet ved hjælp af søgefeltet i din nüvi 67LMT. Indtast en kategori (for eksempel "Pizza"), en komplet adresse eller et navn ( "McDonalds" ), og din nüvi 67LMT viser hurtigt resultaterne.

Mere information på én gang
Slut med vejskilte, der ikke kan læses eller slet ikke er der. Et enkelt blik på din nüvi 67LMT er nok til at vide, hvilken vej du kører på. Også hastighedsbegrænsningen, den aktuelle hastighed og ankomsttid vises på din nüvi.

Du søger efter interessepunkter i nærheden, men vil ikke forlade kortsiden? Så kommer funktionen "POI'er langs ruten" som kaldet. Under navigation er du ved hjælp af funktionen til brugerdefinerede POI'er langs ruten altid informeret om servicetjenester i nærheden, herunder restauranter, tankstationer og pengeautomater. Den kan endda tilpasses, så du altid kender positionen på dine yndlingsdestinationer, mens du er på farten.

Hav altid aktuelle fartkameraer i syne
nüvi 67LMT omfatter vores unikke Cyclops-fartkontrol, som i realtid giver nøjagtige alarmer, der er relevante for din rute. Den fulde radar-info-database er allerede forudinstalleret på din navigationsenhed. Men du kan valgfrit få regelmæssige eller enkeltstående opdateringer, så du altid har de nyeste placeringer af fartkameraer og kan køre sikkert og i overensstemmelse med forskrifterne.

Sikkerhedsrelevante advarsler
Temaet sikkerhed er under udviklingen af nüvi altid et vigtigt tema - på den måde videreudvikles sikkerhedsrelevante funktioner som kørebaneassistent, vejkrydsvisning, trafik informationer eller der kommer nye funktioner til, for eksempel advarsler om skolezoner eller spøgelsesbilister.

Nærmer du dig for eksempel en skolezone lyder et akustisk signal og en advarsel vises på displayet. Desuden tilpasses den viste hastighedsbegrænsning med det samme.

Udrustning

 • Oplæsning af gadenavne (for eksempel "Efter 500 meter drej ned af Sonnenstrasse")
 • Kompatibel med TMC-trafikoplysninger
 • Kørebaneassistent (pile viser den rigtige vognbane)
 • Vejkrydsvisning med trafikskilte
 • Undgåelse af ruter (undgå motorveje, undgå afgiftsveje og så videre )
 • Oplysninger om hastighedsbegrænsning (viser den maksimale hastighed for de fleste veje)
 • Interessepunkter på motorvejen (restauranter, tankstationer og mere).

I leverancen ingår

 • nüvi 67LMT
 • Forinstalleret med regionale, detaljerede kort
 • Livsvarig kortopdatering¹ og ubegrænset digital trafikabonnement²
 • Biltilslutningskabel med trafikmeldingsantenne med ubegrænset licens
 • Sugekopholder
 • USB-kabel
 • Quick Guide.

Ydeligere information

1 Hvis du køber et nüMapsTM Lifetime-abonnement (sælges separat), eller hvis der med leveringen af et Garmin-produkt følger et nüMaps Lifetime-abonnement eller et andet ubegrænset abonnement til kortdata med, vil du modtage kortopdateringer til en (1) kompatibelt Garmin-enhed indtil slutningen af enhedens levetid eller til Garmin ikke længere modtager kortdata fra tredjepart (afhængigt af, hvilken dato, der indtræffer først, dog maksimalt en periode på 30 år), så snart og hvis disse opdateringer gøres tilgængelige på Garmins hjemmeside. Produktets "levetid" angiver den tid, hvor produktet (a) fremviser tilstrækkelig hukommelseskapacitet og andre nødvendige tekniske funktioner til brug af aktuelle kortdata og (b) fungerer efter hensigten, uden at der kræves omfattende reparationer. Et produkt betragtes som ikke længere funktionsdygtigt og har nået afslutningen på dets levetid, hvis produktet ikke har hentet opdateringer i mindst 24 måneder. Medmindre andet er angivet, er opdateringer du modtager i forbindelse med abonnementet, opdateringer af det samme geografiske område som Garmin-produktet oprindeligt indeholdt, da du købte det. Det kan ske, at dit Garmin-produkt ikke længere har tilstrækkelig hukommelse til at downloade en kortdata-opdatering. I det tilfælde skal du enten (a) reducere kortdatamaterialet for opdateringer eller (b) skaffe et microSD- eller SD-kort (afhængigt af Garmin-produkt) for at overføre en del eller alle kortdata fra opdateringen til kortet. MicroSD-kort eller SD-kort kan du anbringe i microSD- eller SD-kortholderen i Garmin-produktet. Hvis det ikke er muligt at udbedre den manglende kapacitet af produktet med tiltag (a) eller tiltag (b), kan Garmin deraf slutte, at produktets levetid er udløbet. Garmin kan når som helst opsige nüMaps Lifetime-abonnement eller et andet ubegrænset abonnement til kortdata, hvis du forbryder dig mod vilkårene i denne aftale eller abonnementen. nüMaps Lifetime-abonnementet eller et andet ubegrænset abonnement til kortdata kan ikke overdrages til en anden person eller et andet Garmin-produkt.

2 Det ubegrænsede abonnement til Premium trafikinfo kan modtages i hele din Garmin-trafikmeldingsmodtagers levetid eller indtil Garmin ikke længere modtager data fra trafikserviceudbyderen, alt afhængigt af, hvilket tidspunkt, der indtræffer først. Trafikmodtagerens "levetid" angiver den periode, hvor modtageren (a) har de nødvendige tekniske funktioner til at benytte aktuelle trafikinformationstjenester og (b) fungerer efter hensigten, uden at der kræves omfattende reparationer. Trafikoplysninger er ikke tilgængelige i alle områder.

Tekniske detaljer & specifikationer

Display-diagonal (i cm)15.4 cm
Display-diagonal (i tommer)6 "
KortmaterialeCentraleuropa
Kortopdateringer inkl.Levetid
Mål, bredde168 mm
Mål, dybde21 mm
Navigationsenhed-type (kategorisering)Navigation
Produkt dimension, højde94 mm
TMC-reportsTMC
Vægt (værdi)244 g

Manualer

Brugervejledning
GARMIN NUEVI 67LMT CE NAVIGATIONSGERAET Ver. 1
GARMIN NUEVI 67LMT CE NAVIGATIONSGERAET Ver. 1
Teknisk information
GARMIN NUEVI 67LMT CE NAVIGATIONSGERAET Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Garmin, Navigationsudstyr, Navigation, Navigationsudstyr-Tilbehør
Spar penge på tilbehør
Anmeldelser af produktet Navigation 6 " Garmin nüvi® 67 LMT Centraleuropa
Luk
Navigation 6 " Garmin nüvi® 67 LMT Centraleuropa