Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Navigation 7 " Garmin DriveSmart™ 70LMT-D Europa

Art. nr.: 1429808
SKU: 010-01538-10 | EAN: 753759158842
Navigation 7 Garmin DriveSmart™ 70LMT-D Europa
2.799 kr (Ekskl. moms: 2.239,20 kr)
2799.00
Inkl. moms. Fragt

Levering: 7 til 8 hverdage


Levering med GLS Flex Delivery Service. Som kunde vælger du selv om du ønsker at få din pakke leveret til din hoveddør, en valgfri PakkeShop eller en alternativ leveringsadresse som fx. din arbejdsplads.
 • Godkendt af e-mærket
 • 14 dages returret
 • Levering på 2-3 hverdage
 • Fri fragt ved køb over 599,-
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Garmin DriveSmart™ 70LMT-D

Egenskaber

 • GPS-navigationssystem med lyst, 7 tommer stort glasdisplay med justerbar orientering og 2-finger-zoomfunktion
 • Forudinstallerede detaljerede kort til Europa med gratis livsvarige¹ kortopdateringer og digital trafikradio²
 • Gratis DIGITAL trafik fra Garmin via DAB
 • Bluetooth®-håndfri telefonfunktioner³ og stemmestyring
 • Køreassistentfunktion, for eksempel advarsel mod farlige kurver og hastighedsændringer, træthed, skoleområder, fotofælder og meget mere
 • Justerbare smartphone-meddelelser4 til visning af opkald, SMS-beskeder og andre app-alarmer på skærmen

Produktbeskrivning


Nyttige alarmer til hyppigt rejsende
Garmin DriveSmart-GPS-navigationssystem har alarmer til føreren, for at øge sikkerheden under kørsel. Du får blandt andet advarsler ved skarpe kurver, hastighedsændringer, togskinner, skift i terrænet og så videre. Garmin DriveSmart advarer dig også, hvis du kører i den forkerte retning på en ensrettet gade, eller hvis du befinder dig i et skoleområde. Du bliver advaret, hvis der er rødt lys eller hastighedskontroller5 forude, og du får også en advarsel mod kødannelse6, så du er forberedt på pludselige stop. På længere ture foreslår træthedsalarmen7 pausetider og mulige rastepladser, efter at du har kørt i timevis. Funktionen til brugerdefinerede POI'er på ruten viser dig POI'er og vigtige punkter langs ruten, som for eksempel restauranter og butikker. Til dette skal du ikke engang forlade kortsiden.

Hej Garmin DriveSmart
Garmin DriveSmart er også god til at lytte. Brug den praktiske stemmestyring. Betjen din Garmin DriveSmart med din stemme - så begge hænder forbliver sikkert på rattet.

Omfattende Smart-funktioner
Synkroniser en bluetooth-kompatibel enhed, for eksempel en smartphone, med Garmin DriveSmart for at bruge håndfri telefonfunktioner samt modtage Smart Notifications på Garmin DriveSmarts display. Modtag opkald, SMS-beskeder og kalenderpåmindelser uden at tage hænderne fra rattet. Koncentrer dig om at køre, men hold dig alligevel ajour takket være de justerbare Smart Notifications, som vises direkte på navigationssystemets skærm.

Hvis realtidsoplysninger om vejr- og vejforhold er vigtige for dig, kan du downloade den mobile app Smartphone Link8. Dermed bliver Garmin DriveSmart-GPS-navigationssystemet forbundet med din kompatible smartphone.

Uoverskuelige trafikknudepunkter? Intet problem!
Den aktive vognbaneassistent med talestemme sørger for, at du klarer knudepunkter uden stress. Når du nærmer dig, vil en animeret model med farvede pile vise dig den rigtige vognbane. BirdsEye-sidens vejkrydsvisningen giver en detaljeret visning af knudepunkter fra fugleperspektiv. Derudover viser PhotoReal-vejkryds-info vejkryds på ruten på realistisk vis, herunder også landskabet i nærheden.

Vores bedste kørselsløsning
Den digitale Garmin-trafikradio via DAB (flere oplysninger til kunder fra DE, AT og CH) er den bedste, straks anvendelige trafikløsning fra Garmin. Den digitale trafikradio er hurtig og gratis under hele enhedens levetid². Trafikupdates er tilgængelige på blot 60 sekunder. Derudover har den digitale trafikradio et stort dækningsområde, som omfatter motorveje, hoved- og sideveje - overalt*. Den digitale trafikradio understøtter stemmestyring og reagerer således på talte instruktioner (kun modellen til hele Europa). Den kan give bærmere oplysninger om placeringer, for eksempel hvor mange minutters forsinkelse der forventes, og om det mulige at tage en alternativ rute. Vil du vide, om du befinder dig på den hurtigste rute? Trafikoplysninger bliver sendt direkte til enheden og er tilgængelige straks efter udpakning.

Navigationsmeddelelser ved nemt genkendelige punkter
Med Garmin Real Directions™ definerer Garmin DriveSmart direktioner med oplæsning af gadenavne. Du får let forståelige køreanvisninger og bliver ført direkte til dit mål - som med en god ven. Nemt genkendelige orienteringspunkter, bygninger og lyskryds tjener som fikspunkter (for eksempel "drej til højre efter den røde bygning" eller "drej til venstre efter McDonalds"). Takket være Foursquare® er millioner af ekstra nye og populære Points of Interest forudinstalleret på enheden.

Du kan finde lige præcis din destination
Direct Access-funktionen gør det nemt at navigere til bestemte store destinationer som lufthavne og indkøbscentre, da en destination bliver fundet i et større kompleks. Hvis du vil køre til et indkøbscenter, leverer Direct Acess ekstra informationer om bestemte butikker. For eksempel: "Ankomst til Odense McDonalds er placeret i bygningens stueetage."

Nemmere at søge, hurtigere at finde
Adresser og millioner af POI'er (Points of Interest) kan nemt findes ved brug af Garmin DriveSmarts søgefelt. Angiv blot en kategori (for eksempel "pizza" ), en komplet adresse eller et navn ("McDonalds") og Garmin DriveSmart viser resultaterne med det samme. Du har stavet forkert? Det klarer Garmin DriveSmart helt suverænt og viser flere søgeresultater, der ligner din indtastning.

Tilbehør, der kan købes særskilt: Et kamera
Under kørslen har du endnu mere information til rådighed, hvis du forbinder din Garmin DriveSmart med det trådløse bakkamera BC™ 30 (fås separat; installation af fagfolk anbefales). Når enheden er tilsluttet, kan du se køretøjer, fodgængere og andre forhindringer direkte på Garmin DriveSmarts display, når du bakker. Til kørsel med en baby eller småbørn kan Garmin BabyCam™ fås som tilbehør. BabyCam er et babyovervågningskamera til køretøjet, hvor du direkte på navigationssystemets skærm kan se et live-billede af passagerer på bagsædet.
BEMÆRK: I nogle lande er brug af kameraenheder lovmæssigt reguleret eller forbudt. Du skal gøre dig fortrolig med regler og rettigheder for privatsfære gældende i de retskredse, hvor du ønsker at bruge en kameraenhed, vedrørende brugen af denne enhed, og du skal handle i henhold til disse lovgivninger og rettigheder.

Nem administration af apparatet
Brug Garmin Express™ (flere oplysninger til kunder fra DE, AT og CH), for at holde Garmin DriveSmart opdateret. Med Garmin Express kan du helt uden problemer opdatere kort og software, overføre favoritter til og fra enheden og gratis downloade brugerdefinerede køretøjer og stemmer.

I leverancen ingår

 • Garmin DriveSmart 70LMT-D
 • Livsvarig kortopdatering¹ og ubegrænset digital trafikradioabonnement² (kendetegnet på emballagen med "LMT-D" efter modelnummer)
 • BIL-tilslutningskabel med trådløs trafikantenne med ubegrænset licens
 • Sugekopholder
 • USB-kabel
 • Quick Guide.

Ydeligere information

1 Hvis du vil købe et nüMapsTM Lifetime-abonnement (sælges separat), eller hvis der med leveringen af et Garmin-produkt fulgte et nüMaps Lifetime-abonnement eller et andet ubegrænset abonnement til kortdata med, vil du modtage kortopdateringer til en (1) kompatibelt Garmin-enhed indtil slutningen af enhedens levetid eller til Garmin ikke længere modtager kortdata fra tredjepart (afhængigt af, hvilken dato der indtræffer tidligere, dog maksimalt en periode på 30 år), når og hvis disse opdateringer gøres tilgængelige på Garmins hjemmeside. "Backup" af produktet angiver den tid, hvor produktet (a) tilstrækkelig hukommelseskapacitet og andre nødvendige tekniske funktioner til brug aktuel kortdata er i orden og (b) fungerer efter hensigten, uden at der kræves omfattende reparationer. Et produkt betragtes ikke længere som funktionsdueligt, og har opnået enden af sin levetid, hvis der ikke er downloadet updates til produktet mere end 24 måneder. Medmindre andet er angivet, handler det om updates, der ligger indenfor rammerne af abonnementet, om updates indenfor det samme geografiske område, som oprindeligt var indeholdt ved anskaffelse af Garmin-produktet. Det kan ske, at dit Garmin-produkt ikke længere har tilstrækkelig hukommelse til at loade en kortdata-update. I dette tilfælde skal du enten (a) at reducere kortdatamaterialet for at reducere opdateringer (b) købe et microSD- eller SD-kort (afhængigt af Garmin-produkt) for at overføre og opdatere en del af eller alle kortdata på kortet. MicroSD-kort eller SD-kort kan du sætte i microSD- eller SD-kort i Garmin-produktet. Hvis det ikke er muligt at omgå den manglende resterende kapacitet på produktet ved foranstaltning (a) eller foranstaltning (b), kan Garmin konkludere, at produktets levetid er udløbet. Garmin kan til enhver tid opsige nüMaps Lifetime-abonnementet eller et andet ubegrænset abonnemt til kortdata, hvis bestemmelserne i aftalen eller i abonnementet overtrædes. nüMaps Lifetime-abonnement eller et andet ubegrænset abonnement til kortdata kan ikke overdrages til en anden person eller et andet Garmin-produkt.
2 Det ubegrænsede abonnement til Premium trafikinfo kan modtages i hele din Garmin-trafikmodtagers levetid eller indtil Garmin ikke længere modtager data fra trafikserviceudbyderen, alt afhængigt af, hvilket tidspunkt der indtræffer først. Trafikmodtagerens "Levetid" angiver den periode, hvor modtageren (a) har de nødvendige tekniske funktioner til at benytte nuværende trafikinformationstjenester og (b) fungerer efter hensigten, uden at der kræves omfattende reparationer. Trafikoplysninger er ikke tilgængelige i alle områder.
3 Bluetooth-kompatibel smartphone kræves (sælges separat).
4 Til modtagelse af Smart Notifications på din GPS skal du downloade den gratis smartphone link-app. Der opkræves ved brug gebyrer inden for rammen af dit mobile dataabonnement. Bluetooth-kompatibel smartphone kræves (sælges separat).
5 Alarmer for fotofælder til trafiklys og radarkontroller er ikke tilgængelig i alle områder
6 Brugere skal nærme sig langsom eller stillestående trafik med en hastighed på mere end 95 km/t.
7 Træthedsalarmen aktiveres efter en længere periode med kontinuerlig kørsel uden pauser.
* Dækslet er blevet udvidet takket være forbedret positionsreferenceteknologi og TPEG i forhold til den almindelige radiotrafiktjeneste via TMC-positioner. TPEG er den nyeste generation inden for trafikradioprotokol, den nye trafikradiostandard, og har de højeste data til overførsel af udvidede, globale trafikoplysninger.

Tekniske detaljer & specifikationer

BluetoothJa
Display-diagonal (i cm)17.6 cm
Display-diagonal (i tommer)7 "
GPS-specifikationerLive Traffic via DAB+
KortmaterialeEuropa
Kortopdateringer inkl.Levetid
Mål, bredde189 mm
Mål, dybde20 mm
Navigationsenhed-type (kategorisering)Navigation
Produkt dimension, højde111 mm
TMC-reportsTMC
Vægt (værdi)306 g

Manualer

Brugervejledning
GARMIN DRIVESMART 70 LMT D EU Ver. 1
GARMIN DRIVESMART 70 LMT D EU Ver. 1
GARMIN DRIVESMART 70 LMT D EU Ver. 1
GARMIN DRIVESMART 70 LMT D EU Ver. 1
GARMIN DRIVESMART 70 LMT D EU Ver. 1
GARMIN DRIVESMART 70 LMT D EU Ver. 1
GARMIN DRIVESMART 70 LMT D EU Ver. 1
GARMIN DRIVESMART 70 LMT D EU Ver. 1
GARMIN DRIVESMART 70 LMT D EU Ver. 1
GARMIN DRIVESMART 70 LMT D EU Ver. 1
GARMIN DRIVESMART 70 LMT D EU Ver. 1
GARMIN DRIVESMART 70 LMT D EU Ver. 1
GARMIN DRIVESMART 70 LMT D EU Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Garmin, Navigationsudstyr, Navigation, Navigationsudstyr-Tilbehør
Anmeldelser af produktet Navigation 7 " Garmin DriveSmart™ 70LMT-D Europa
Luk
Navigation 7 " Garmin DriveSmart™ 70LMT-D Europa