Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Navigation 6.1 " Garmin Drive™ 60LMT EU Europa

Art. nr.: 1429814
SKU: 010-01533-11 | EAN: 753759155308
Navigation 6.1  Garmin Drive™ 60LMT EU Europa
1.699 kr Du sparer 100 kr   1.599 kr (Ekskl. moms: 1.279,20 kr)
1599.00
Inkl. moms. Fragt

Levering: 6 til 7 hverdage


Levering med GLS Flex Delivery Service. Som kunde vælger du selv om du ønsker at få din pakke leveret til din hoveddør, en valgfri PakkeShop eller en alternativ leveringsadresse som fx. din arbejdsplads.
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Navigationsudstyr

Produktbeskrivning

Bemærk! Denne tekst er maskineoversat!

Nyttige alarmer for hyppige bilister
 Garmin Drive 60 GPS Navi giver alarmer for bilister at øge køresikkerheden. Få u. A. Advarsler for skarpe sving, hastighedsændringer, jernbaneoverskæringer og Wildwechsel. Hvis du kører på en ensrettet gade i den forkerte retning, eller er i nærheden af ​​skole områder, vil informere Garmin Drive 60 også informere. Selv med trafiklys og Geschwindigkeitsblitzern³ nærheden af ​​dig vil blive advaret og forberedt af advarsler overbelastning på pludselige stop. For længere ture de Müdigkeitswarner4 pauser og mulige rasteområder foreslår efter kørsel i timer. Funktionen for POI'er langs ruten viser POI'er og vigtige spørgsmål såsom Restauranter eller butikker på. Du skal ikke engang forlade kortet side.
 
  Gratis, ubegrænset trafik abonnement for at undgå papirstop
 Den frie Garmin (premium) trafik via RDS-TMC (Mere information for kunder fra DE, AT og CH) indeholder oplysninger om situationen for eksempel fremstilles hvordan der kan forventes mange minutters forsinkelse, og om der er potentielle tidsbesparende omveje. Du kan også bekræfte, om du er på den hurtigste rute. Under de ubegrænsede trafikrettigheder abonnementer Garmin Drive 60 kan modtage gratis trafikinformation gennem hele livet af din enhed - alle uden reklamer og abonnement. Garmin trafik sendes direkte til Garmin Drive 60
 
  navigationsinstruktioner baseret letgenkendelige punkter
 Med Garmin Rigtige Kørselsvejledning ™ definerer Garmin Drive 60 sving retninger med talte gadenavne nye. Det giver klare instrukser kørsel og være ligesom ud af en reel passager til destinationen. Nå genkendelige vartegn, bygninger og trafiklys tjener som bevis (f.eks. Som "Drej til højre efter den røde bygning" eller "Drej til venstre efter McDonalds"). Takket Foursquare million ekstra nye og populære seværdigheder er præ-installeret på enheden.
 
  Find præcis Dit mål
 Den direkte adgang Funktionen forenkler navigere til visse store steder, såsom lufthavne og indkøbscentre, som et mål er fundet i en større kompleks. Hvis du går til et indkøbscenter, DirectAccess indeholder yderligere oplysninger om specifikke transaktioner. For eksempel: ". Ankomst til Centro Oberhausen Saturn er i bygningen i stueetagen"
 
  Søg Enkel, find hurtigere
 Adresser og millioner af interessepunkter (POI'er) kan 60 nemt findes ved hjælp af søgefeltet i Garmin Drive. Indtast kun én kategori (f.eks. "Pizza"), en komplet adresse eller et navn ( "McDonalds"), og Garmin Drive 60 lister de straks resultaterne. Du laver en fejl? Den mastering Garmin Drive 60 klassikere og viser flere søgeresultater ligner dit input.
 
  Ekstra tilbehør: et kamera
 Du kører endnu flere oplysninger til rådighed, når Garmin-drevet 60 kombineret med den trådløse bageste kamera BC ™ 30 (købes separat; installation af kvalificeret personale anbefales). Når enheden er tilsluttet, kan du se biler, fodgængere og andre forhindringer direkte på displayet på Garmin Drive 60, når du nulstiller. For rejser med en baby eller lille barn, Garmin Baby Cam ™ tilbyder som tilbehør. Baby Cam er en Baby overvågningskamera i køretøjet, som du kan se direkte på skærmen af ​​Navis et levende billede af passageren på bagsædet.
 BEMÆRK: I nogle lande er brugen af ​​kamera udstyr reguleres eller forbudt ved lov. Du skal være bekendt med de gældende love og privatlivets fred, den. I de jurisdiktioner, hvor du vil bruge et kamera enhed, gælder med hensyn til brugen af ​​disse enheder, og du skal overholde disse love og rettigheder
 
  Simple Device Management
 Brug Garmin Express ™ (Mere information til kunder fra DE, AT og CH), at holde Garmin Drive 60 til dato. Med Garmin Express du være i stand til nemt at opdatere kort og software, favoritter overført til og fra enheder og downloade gratis brugerdefinerede køretøjer og dele.
Anmeldelser af produktet Navigation 6.1 " Garmin Drive™ 60LMT EU Europa
Luk
Navigation 6.1 " Garmin Drive™ 60LMT EU Europa