Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Navigation 6 " Garmin DriveSmart™ 60LMT-D Europa

Art. nr.: 1429807
SKU: 010-01540-10 | EAN: 753759155919
Navigation 6  Garmin DriveSmart™ 60LMT-D Europa
2.399 kr (Ekskl. moms: 1.919,20 kr)
2399.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering til døren med UPS Standard (mandag til fredag). UPS sender din pakke med omdeling, det vil sige, at de altid leverer pakken på din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads.
  • Godkendt af e-mærket
  • 14 dages returret
  • Levering på 2-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 599,-
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Navigationsudstyr

Produktbeskrivning

Bemærk! Denne tekst er maskineoversat!

Nyttige alarmer for hyppige bilister
 Garmin Drive Smart GPS Navi giver alarmer for bilister at øge køresikkerhed. Få u. A. Advarsler for skarpe sving, hastighedsændringer, jernbaneoverskæringer, Wildwechsel og mere. Hvis du kører på en ensrettet gade i den forkerte retning, eller er i nærheden af ​​skole områder, vil informere Garmin DriveSMART ligeledes med. Ved trafiklys og Geschwindigkeitsblitzern5 nærheden af ​​dig vil blive advaret og udarbejdet af Stauwarnungen6 til pludselige stop. På lange ture, de Müdigkeitswarner7 pauser og mulige rasteområder foreslår efter kørsel i timer. Funktionen for POI'er langs ruten viser POI'er og vigtige punkter langs ruten, sådan. Som restauranter og butikker på. Du skal ikke engang forlade kortet side.
 
  Hej Garmin Drive Smart
 Garmin DriveSMART kan være en god lytter. Brug den praktiske stemmestyring. Betjen Garmin Drive Smart med din stemme - begge hænder sikkert på rattet
 
  Omfattende Smarte funktioner
 Synkroniser en Bluetooth-kompatibel enhed, f.eks. Som en smartphone med Garmin DriveSMART at bruge håndfri funktioner og til at modtage smarte meddelelser vises på Garmin Drive Smart. Modtag opkald, SMS-beskeder og kalender påmindelser, uden at tage hænderne fra rattet. Koncentrer dig om håndtering køretøj, men stadig ajour med tilpasselig smarte meddelelser, der vises direkte på skærmen af ​​Navis.
 
 Hvis realtidsinformation om vejr og trafikforhold er vigtige for dig, downloade mobile app smartphone Link8. Således er Garmin Drive Smart GPS Navi tilsluttet din kompatible smartphone.
 
  Uklare udfletninger? Intet problem
 Den aktive vognbaneassistent med voice meddelelse sikrer, at du mestrer udfletninger og kryds problemfri. Når man nærmer den rigtige vognbane vises i en animeret model med farvede pile. Den BirdsEye- junction view giver en detaljeret visning af vejkryds fugl. Desuden foto real junction view vejkryds på din rute fotorealistisk repræsenterer, herunder landskabet omkring.
 
  Vores bedste transportløsninger
 Den digitale Garmin trafik over DAB (Mere information til kunder fra DE, AT og CH) er det bedste, nøglefærdige transport løsning fra Garmin. Den digitale trafik er hurtig og kostenlos² gennem hele livet af din enhed. Trafik opdateringer er tilgængelige ved en frekvens på op til 60 sekunder. Hertil kommer, at digitale trafik har et stort dækningsområde, motorveje, hovedveje og biveje dækker - overalt *. Den digitale trafik radio understøtter stemmestyring og dermed reagerer på talte instruktioner (kun model for hele Europa). Det kan give oplysninger om placering, z. B. antallet af minutters forsinkelse kan forventes, og om der er mulige omveje. Du kan endda finde ud af, om du er på den hurtigste rute. Trafikinformation sendes direkte til enheden og er tilgængelig umiddelbart efter udpakning.
 
  navigationsinstruktioner baseret letgenkendelige punkter
 Med Garmin Rigtige Kørselsvejledning ¢ Garmin DriveSMART sving for sving retninger, der taler gadenavne redefineret. Det giver klare instrukser kørsel og være ligesom ud af en god ven til destinationen. Nå genkendelige vartegn, bygninger og trafiklys tjener som bevis (f.eks. Som "Drej til højre efter den røde bygning" eller "Drej til venstre efter McDonalds"). Tak Foursquare® millioner yderligere nye og populære seværdigheder er præ-installeret på enheden.
 
  Find præcis Dit mål
 Den direkte adgang Funktionen forenkler navigere til visse store steder, såsom lufthavne og indkøbscentre, så at et mål er fundet i en større kompleks. Hvis du går til et indkøbscenter, DirectAccess indeholder yderligere oplysninger om specifikke transaktioner. For eksempel: ". Ankomst til Centro Oberhausen Saturn er i bygningen i stueetagen".
 
  Søg Enkel, find hurtigere
 Adresser og millioner af POI'er (Points of Interest) kan bruge søgefeltet for Garmin DriveSMART nemt finde. Indtast

Tekniske detaljer & specifikationer

BluetoothJa
Display-diagonal (i cm)15.4 cm
Display-diagonal (i tommer)6 "
GPS-specifikationerLive Traffic via DAB+
KortmaterialeEuropa
Kortopdateringer inkl.Levetid
Mål, bredde170 mm
Mål, dybde19 mm
Navigationsenhed-type (kategorisering)Navigation
Produkt dimension, højde94 mm
TMC-reportsTMC
Vægt (værdi)241 g

Manualer

Brugervejledning
GARMIN DRIVESMART 60 LMT D EU Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Garmin, Navigationsudstyr, Navigation, Navigationsudstyr-Tilbehør
Spar penge på tilbehør
Anmeldelser af produktet Navigation 6 " Garmin DriveSmart™ 60LMT-D Europa
Luk
Navigation 6 " Garmin DriveSmart™ 60LMT-D Europa