Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Navigation 5 " Garmin DriveLuxe™ 50LMT-D Europa

Art. nr.: 1429815
SKU: 010-01531-10 | EAN: 753759155599
Navigation 5  Garmin DriveLuxe™ 50LMT-D Europa
3.199 kr (Ekskl. moms: 2.559,20 kr)
3199.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering med GLS Flex Delivery Service. Som kunde vælger du selv om du ønsker at få din pakke leveret til din hoveddør, en valgfri PakkeShop eller en alternativ leveringsadresse som fx. din arbejdsplads.
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Navigationsudstyr

Produktbeskrivning

Bemærk! Denne tekst er maskineoversat!

Tiltalende design
 The Drive Luxe har en slank og stilfuld metalhus, der sikrer høj æstetisk der er optisk egnet til alle køretøjer. Tak en magnetisk holder med strømforsyning Drive Luxe vil være sikker under kørslen og er opladet på samme tid. Den vælges orientering muliggør displayet i liggende og stående tilstande. The Drive Luxe registrerer, når den blev skudt og justerer displayet automatisk.
 
  Nyttige alarmer for hyppige bilister
 Garmin Drive Luxe GPS Navi giver alarmer for bilister at øge køresikkerheden og situationsfornemmelse. Få u. A. Advarsler for skarpe sving, temposkift, jernbaneoverskæringer, Wildwechsel og mere. Hvis du kører på en ensrettet gade i den forkerte retning, eller er i nærheden af ​​skole områder, vil informere Garmin Drive Luxe ligeledes med. Ved trafiklys og Geschwindigkeitsblitzern5 nærheden af ​​dig vil blive advaret og udarbejdet af Stauwarnungen6 til pludselige stop. På lange ture, de Müdigkeitswarner7 pauser og mulige rasteområder tyder hvis du er gået i timevis. Funktionen for POI'er langs ruten viser POI'er og vigtige punkter langs ruten, uden at forlade siden Kort.
 
  Hej Garmin Drive Luxe
 Garmin Drive Luxe kan være en god lytter. Brug den praktiske stemmestyring. Betjen Garmin Drive Luxe med din stemme - hænder forbliver sikkert på rattet.
 
  Omfattende Smarte funktioner
 Synkronisering en Bluetooth-enhed, som f.eks. Som en smartphone med Garmin Drive Luxe at bruge håndfri funktioner og til at modtage smarte meddelelser vises på Garmin Drive Luxe. Modtag opkald, SMS-beskeder og kalender påmindelser, uden at tage hænderne fra rattet. Koncentrer dig om håndtering køretøj, men stadig ajour med tilpasselig smarte meddelelser, der vises direkte på skærmen af ​​Navis.
 
 Hvis realtidsinformation om vejr og trafikforhold er vigtige for dig, downloade mobile app smartphone Link8. Således er Garmin Drive Luxe GPS Navi tilsluttet din kompatible smartphone.
 
  Uklare udfletninger? Intet problem
 Den aktive vognbaneassistent med voice meddelelse sikrer, at du mestrer udfletninger og kryds problemfri. Når man nærmer vises i en animeret model med pile i lyse farver til den korrekte vognbane. En venlig stemme vil hjælpe dig med yderligere oplysninger. Den BirdsEye- junction view giver en detaljeret visning af vejkryds fugl. Desuden foto real junction view vejkryds på din rute fotorealistisk repræsenterer, herunder landskabet omkring.
 
  Vores bedste transportløsninger
 Den digitale Garmin trafik over DAB (Mere information til kunder fra DE, AT og CH) er det bedste, nøglefærdige transport løsning fra Garmin. Den digitale trafik er Free2 hurtigt og gennem hele livet af din enhed. Trafik opdateringer er tilgængelige ved en frekvens på op til 60 sekunder. Hertil kommer, at digitale trafik har et stort dækningsområde, motorveje, hovedveje og biveje dækker - overalt *. Den digitale trafik radio understøtter stemmestyring og dermed reagerer på talte instruktioner. Det kan give oplysninger om placering, z. B. antallet af minutters forsinkelse kan forventes, og om der er mulige omveje. Du kan endda finde ud af, om du er på den hurtigste rute. Trafikinformation sendes direkte til enheden og er tilgængelig umiddelbart efter udpakning.
 
  navigationsinstruktioner baseret letgenkendelige punkter
 Med Garmin Rigtige Kørselsvejledning ™ Garmin definerede Drive Luxe sving for sving retninger, der taler gadenavne nyt. Det giver klare instrukser kørsel og være ligesom ud af en god ven til destinationen. Nå genkendelige vartegn, bygninger og trafiklys tjener som bevis (f.eks. Som "Drej til højre efter den røde bygning" eller "Drej til venstre efter McDonalds"). Tak Foursquare® millioner yderligere nye og populære seværdigheder er præ-installeret på enheden.
 
  Find præcis Dit mål
 Den direkte adgang Funktionen forenkler navigere til visse store steder, såsom luf

Tekniske detaljer & specifikationer

BluetoothJa
Display-diagonal (i cm)12.9 cm
Display-diagonal (i tommer)5 "
GPS-specifikationerLive Traffic via DAB+
KortmaterialeEuropa
Kortopdateringer inkl.Levetid
Mål, bredde141 mm
Mål, dybde16 mm
Navigationsenhed-type (kategorisering)Navigation
Produkt dimension, højde80 mm
TMC-reportsTMC (value.1299807)
Vægt (værdi)231 g

Manualer

Brugervejledning
GARMIN DRIVELUXE 50 LMT D EU NAVI Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Garmin, Navigationsudstyr, Navigation, Navigationsudstyr-Tilbehør
Anmeldelser af produktet Navigation 5 " Garmin DriveLuxe™ 50LMT-D Europa
Luk
Navigation 5 " Garmin DriveLuxe™ 50LMT-D Europa