Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Navigation 5 " Garmin Drive™ 50LMT EU Europa

Art. nr.: 1429812
SKU: 010-01532-11 | EAN: 753759155070
Navigation 5  Garmin Drive™ 50LMT EU Europa
1.299 kr (Ekskl. moms: 1.039,20 kr)
1299.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering til døren med UPS Standard (mandag til fredag). UPS sender din pakke med omdeling, det vil sige, at de altid leverer pakken på din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads.
  • Godkendt af e-mærket
  • 14 dages returret
  • Levering på 2-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 599,-
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Navigationsudstyr

Produktbeskrivning

Bemærk! Denne tekst er maskineoversat!

Nyttige alarmer for hyppige bilister
 Garmin Drive 50 GPS Navi giver alarmer for bilister at øge køresikkerheden. Få u. A. Advarsler for skarpe sving, hastighedsændringer, jernbaneoverskæringer og Wildwechsel. Hvis du kører på en ensrettet gade i den forkerte retning, eller er i nærheden af ​​skole områder, vil informere Garmin Drive 50 også informere. Selv med trafiklys og Geschwindigkeitsblitzern³ nærheden af ​​dig vil blive advaret og forberedt af advarsler overbelastning på pludselige stop. For længere ture de Müdigkeitswarner4 pauser og mulige rasteområder foreslår efter kørsel i timer. Funktionen for POI'er langs ruten viser POI'er og vigtige spørgsmål såsom Restauranter eller butikker på. Du skal ikke engang forlade kortet side.
 
  Gratis, ubegrænset trafik abonnement for at undgå papirstop
 Den frie Garmin (premium) trafik via RDS-TMC (Mere information for kunder fra DE, AT og CH) indeholder oplysninger om situationen for eksempel fremstilles hvordan der kan forventes mange minutters forsinkelse, og om der er potentielle tidsbesparende omveje. Du kan også bekræfte, om du er på den hurtigste rute. Under de ubegrænsede trafikrettigheder abonnementer Garmin Drive 50 kan modtage gratis trafikinformation gennem hele livet af din enhed - alle uden reklamer og abonnement. Garmin trafik sendes direkte til Garmin Drive 50th
 
  navigationsinstruktioner baseret letgenkendelige punkter
 Med Garmin Rigtige Kørselsvejledning ™ Garmin Drive 50 sving for sving omdefineret med talte gadenavne. Det giver klare instrukser kørsel og være ligesom ud af en reel passager til destinationen. Nå genkendelige vartegn, bygninger og trafiklys tjener som bevis (f.eks. Som "Drej til højre efter den røde bygning" eller "Drej til venstre efter McDonalds"). Takket Foursquare million ekstra nye og populære seværdigheder er præ-installeret på enheden.
 
  Find præcis Dit mål
 Den direkte adgang Funktionen forenkler navigere til visse store steder, såsom lufthavne og indkøbscentre, som et mål er fundet i en større kompleks. Hvis du går til et indkøbscenter, DirectAccess indeholder yderligere oplysninger om specifikke transaktioner. For eksempel: ". Ankomst til Centro Oberhausen Saturn er i bygningen i stueetagen".
 
  Søg Enkel, find hurtigere
 Adresser og millioner af interessepunkter (POI'er) findes 50 nemt ved hjælp af søgefeltet i Garmin Drive. Indtast kun én kategori (f.eks. "Pizza"), en komplet adresse eller et navn ( "McDonalds"), og Garmin Drive 50 lister straks resultaterne. Du laver en fejl? Den mastering Garmin Drive 50 klassikere og viser flere søgeresultater ligner dit input.
 
  Ekstra tilbehør: et kamera
 Du kører endnu flere oplysninger til rådighed, når Garmin-drevet 50 med den trådløse bageste kamera BC ™ 30 par (sælges separat installation af kvalificeret personale anbefales). Når enheden er tilsluttet, kan du se biler, fodgængere og andre forhindringer direkte på displayet på Garmin Drive 50, når du nulstiller. For rejser med en baby eller lille barn, Garmin Baby Cam ™ tilbyder som tilbehør. Baby Cam er en Baby overvågningskamera i køretøjet, som du kan se direkte på skærmen af ​​Navis et levende billede af passageren på bagsædet.
 BEMÆRK: I nogle lande er brugen af ​​kamera udstyr reguleres eller forbudt ved lov. Du skal være bekendt med de gældende love og privatlivets fred, den. I de jurisdiktioner, hvor du vil bruge et kamera enhed, gælder med hensyn til brugen af ​​disse enheder, og du skal overholde disse love og rettigheder
 
  Simple Device Management
 Brug Garmin Express ™ (Mere information til kunder fra DE, AT og CH), 50 for at holde Garmin Drive til dato. Med Garmin Express du være i stand til nemt at opdatere kort og software, favoritter overført til og fra enheder og downloade gratis brugerdefinerede køretøjer og dele.
 
 Det kan afhænge af kvaliteten af ​​de kortdata, hvis du nå dit

Tekniske detaljer & specifikationer

BluetoothNej
Display-diagonal (i cm)12.7 cm
Display-diagonal (i tommer)5 "
KortmaterialeEuropa
Kortopdateringer inkl.Levetid
Mål, bredde140 mm
Mål, dybde20 mm
Navigationsenhed-type (kategorisering)Navigation
Produkt dimension, højde84 mm
TMC-reportsTMC
Vægt (værdi)170.8 g

Manualer

Brugervejledning
GARMIN DRIVE 50 LMT EU NAVI Ver. 1
GARMIN DRIVE 50 LMT EU NAVI Ver. 1
GARMIN DRIVE 50 LMT EU NAVI Ver. 1
GARMIN DRIVE 50 LMT EU NAVI Ver. 1
GARMIN DRIVE 50 LMT EU NAVI Ver. 1
GARMIN DRIVE 50 LMT EU NAVI Ver. 1
GARMIN DRIVE 50 LMT EU NAVI Ver. 1
GARMIN DRIVE 50 LMT EU NAVI Ver. 1
GARMIN DRIVE 50 LMT EU NAVI Ver. 1
GARMIN DRIVE 50 LMT EU NAVI Ver. 1
GARMIN DRIVE 50 LMT EU NAVI Ver. 1
GARMIN DRIVE 50 LMT EU NAVI Ver. 1
GARMIN DRIVE 50 LMT EU NAVI Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Garmin, Navigationsudstyr, Navigation, Navigationsudstyr-Tilbehør
Spar penge på tilbehør
Anmeldelser af produktet Navigation 5 " Garmin Drive™ 50LMT EU Europa
Luk
Navigation 5 " Garmin Drive™ 50LMT EU Europa