Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Navigation 7 " Becker Europa

Art. nr.: 1426686
SKU: 1502380000 | EAN: 4260140575059
Navigation 7  Becker Europa
2.389 kr Du sparer 490 kr   1.899 kr (Ekskl. moms: 1.519,20 kr)
1899.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering til døren med UPS Standard (mandag til fredag). UPS sender din pakke med omdeling, det vil sige, at de altid leverer pakken på din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads.
  • Godkendt af e-mærket
  • 14 dages returret
  • Levering på 2-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 599,-
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Navigationsudstyr

Produktbeskrivning

Bemærk! Denne tekst er maskineoversat!

Premium er på BECKER Standard! Den BECKER active.7s EU kommer i flad produktdesign med en bestemt plan display overflade, omgivet af en elegant udseende antracit stel. Den ekstra store, kapacitive 7 "(17,8 cm) ægte glas display viser menuen og kortvisning sprød. Hertil kommer, at innovative magnet holder koncept sikrer nem integration i dit køretøj.
 
 Højdepunktet i BECKER active.7s EU er den gennemprøvede Becker MagClick Aktiv Holder System. Den aktive holder med sin patenterede magnetiske kontakt til stabil vedligeholdelse af navigationsenheden i bilen. Enheden kan monteres med et enkelt klik på adapteren og fjernet. Polpladerne af magneten samtidigt tillader en pålidelig sendeeffekt fra holderen på enheden. Dette koncept ubelejligt tilstopning og Entkabeln hørte med forbindelser til fortiden. Desuden er den aktive adapter som standard udstyret med Herbert Richter (HR) 4-huls låsesystem og er derfor forenelig med en bred vifte af køretøjsspecifikke montering adaptere. Dette giver dig de bedste betingelser for en permanent installation af navigationsanlægget i bilen.
 
 Inkluderet med enheden får mulighed for et år helt at forholde kamera detektor opdateringer gratis *. Kameraet detektor kan hjælpe dig med at tilpasse sig hastighedsgrænser i tide. kan detekteres kendte farlige punkter på forhånd og undgås risici. Advarslen er både visuelt og akustisk (justerbar).
 
 Selvfølgelig kan du sætte i din rejse på de andre, der allerede bevist top funktioner fra BECKER:
 - Lane Assistant Pro 3D shows i en kommende Spurwechel at afgøre valget af bane i en medløbende animation. At anerkende tidligt, hvis en vognbane ændring er nødvendig. Den optimale bane synes at rydde visualisering i rødt.
 - 3D-terræn visning viser på høj opløsning skærm, højde profilen af ​​landskabet og mange attraktioner langs ruten til virkelighed.
 - For alle rejsende er forudinstalleret med den medfølgende MARCO POLO Rejseguide rejseguide indhold til hele Europa på enheden.
 - Med BECKER Route Flyt Du kan flytte din rute med et enkelt svirp af fingeren og tilpasse.
 
 Den BECKER active.7s EU indeholder kort til 46 europæiske lande. Dette giver dig mulighed for at opdatere altid gratis takket være Lifetime kortopdateringer. **
 
  Becker MagClick Aktiv Adapter
 Den innovative Becker MagClick aktiv adapter kan med sin patenterede magnetiske kontakt en stabil fastgørelse af navigationsanlæg og en pålidelig transmission strøm fra holderen på enheden. Den gennemprøvede HR holder teknologi muliggør nem installation i køretøjet.
 
  Becker situationerkan
 Becker situationerkan tilbyder en pakke af intelligente bistand funktioner, der understøtter dig, afhængigt af ruten fremskridt og faktiske kørsel situationen med nyttige oplysninger og rådgivning. Med Becker situationerkan du altid har det rette assistent om bord.
 
  Lane Assistant Pro 3D
 The Lane Assistant Pro 3D viser i en kommende Spurwechel at afgøre valget af bane i en medløbende animation. Dette gør det muligt for føreren at hurtigt stedet, om en bane ændring er nødvendig. Den optimale bane synes at rydde visualisering i rødt.
 
  3D-terræn visning inkl. 3D landemærker
 Under turen vil give dig det landskab, du krydser, der vises i kortvisningen i 3D. Dette giver dig mulighed, for eksempel, forberedt tidligt op- og nedstigninger eller snoede veje og kørsel standarder kan vurdere på forhånd. Forbedre rumlige orientering sikre karakteristiske vartegn, såsom prominente bygninger, kirker og tårne.

Tekniske detaljer & specifikationer

Display-diagonal (i cm)17.8 cm
Display-diagonal (i tommer)7 "
KortmaterialeEuropa
Kortmateriale, detaljerAlbanien, Andorra, Belgien, Bosnien, Bulgarien, Danmark, Tyskland, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Storbritannien, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Makedonien, Moldavien, Monaco, Montenegro, Nederlandene, Norge, Østrig, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Sverige, Schweiz, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Tjekkiet, Ungarn, Vatikanstaten, Hviderusland
Kortopdateringer inkl.Levetid
Mål, bredde182 mm
Mål, dybde13.5 mm
Navigationsenhed-type (kategorisering)Navigation
Produkt dimension, højde114 mm
TMC-reportsTMC
Vægt (værdi)335 g

Manualer

Brugervejledning
BECKER GPS ACTIVE 7S EU Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Becker, Navigationsudstyr, Navigation, Navigationsudstyr-Tilbehør
Spar penge på tilbehør
Anmeldelser af produktet Navigation 7 " Becker Europa
Luk
Navigation 7 " Becker Europa