Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Navigation 5 " Garmin nüvi® 58 LMT Europa

Art. nr.: 1343815
SKU: 010-01400-12 | EAN: 753759131876
Navigation 5  Garmin nüvi® 58 LMT Europa
1.299 kr (Ekskl. moms: 1.039,20 kr)
1299.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering til døren med UPS Standard (mandag til fredag). UPS sender din pakke med omdeling, det vil sige, at de altid leverer pakken på din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads.
  • Godkendt af e-mærket
  • 14 dages returret
  • Levering på 2-3 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 599,-
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Navigationsudstyr

Produktbeskrivning

Bemærk! Denne tekst er maskineoversat.

Essential Series:
De nüvi navigationsenheder med Garmin Essential-serien er klar, enkel og økonomisk overkommelig. De betjenes via en lys, 5 eller 6-tommer touch screen. Alle modeller tilbyder sving for sving retninger, der taler gadenavne, forudindlæste kort, en hastighedsgrænse display og lane assist med junction view. På visse modeller, levetid kortopdateringer er tilgængelige. Med nüvi Essential serien starter Enhver rejse ordentligt.

Brugervenlig GPS navigation
Nüvi 68LMT har et elegant design og en lys, 5 tommer skærm, som kan bruges i liggende eller stående format. Fastgør den med den medfølgende sugekopmonteringen sikkert i bilen. Let at bruge og enkel menu er en prioritet på Garmin.

detaljerede kort med gratis opdateringer
På nüvi 58LMT detaljerede kort til Europa er forudinstalleret. Gratis lebenslange¹ kortopdateringer sikre, at de nuværende kort, interessepunkter (POI'er) og navigation oplysninger er indeholdt i dine ruter. Hent nye kort over levetiden af ​​GPS-enheden til gratis download.

Gratis, ubegrænset præmie trafikinformation for at undgå papirstop
Nüvi 58LMT er udstyret med Premium Traffic Service Garmin, så du bruger mindre tid i trafikpropper. Indgående meddelelser vises ved siden af ​​kortet i split screen, så alt forbliver i betragtning, og meddelelser vises også talt. Du vil modtage oplysninger om situationen til at give en sådan. Som hvor mange minutters forsinkelse kan forventes, og om der er mulige omveje og kan også bekræfte, om du er på den hurtigste rute. Abonnementet til trafikserviceudbyderen er ubegrænset og kan modtages i hele levetid nüvi 68LMT - uden reklamer og abonnement. Garmin trafik oplysninger sendes direkte til nüvi. En smartphone, du ikke har brug for.

Nyt! Garmin Rigtige Kørselsvejledning ™
Med Garmin Rigtige Kørselsvejledning definerer nüvi 58LMT sving for sving retninger, der taler gadenavne nyt. Det giver klare instrukser kørsel og være ligesom ud af en god ven til destinationen. Genkendelige vartegn, bygninger og trafiklys fungerer som ledetråde. De kedelige læsning gadenavne er en saga blot. I stedet følger let at forstå instruktioner som "drej til venstre efter benzinstationen".

Nyt! Millioner af nye POI'er tak Foursquare
Søg nüvi 58LMT nemt efter adresse eller millioner af POI'er (interessepunkter), såsom virksomheder, butikker, restauranter eller andre steder. Vores POI-databasen indeholder også præcis og relevant information fra Foursquare. Nu, hvis du søger efter destinationer, der bedst Foursquare hits er opført på toppen. Så simpelt som det aldrig har været at opdage nye og populære restauranter, butikker og meget mere.

Nyt! Find præcis Dit mål
Den direkte adgang Funktionen forenkler navigere til visse store steder, såsom lufthavne og indkøbscentre, som et mål er fundet i en større kompleks. Med DirectAccess navigere selv på parkeringspladser, for at finde den næste tilgængelige indgang til din destination. Hvis du går til et indkøbscenter, DirectAccess indeholder yderligere oplysninger om specifikke transaktioner. For eksempel: ". Ankomst til Pep Shopping Center München Perlach Douglas ligger i stueetagen."

Uklare udfletninger? Intet problem
Lane assist med junction view displays vises på nüvi 58LMT ved næste korsvej. Den højre bane er markeret med meget synlige pile.

Søg Enkel, find hurtigere
Adresser og millioner af POI'er kan findes ved hjælp af søgefeltet på nüvi 58LMT let på ét sted. Indtast en kategori (f.eks. "Pizza"), en komplet adresse eller et navn ( "McDonalds"), og nüvi 58LMT viser hurtigt resultaterne.

Flere oplysninger på et øjeblik
Ikke flere vejskilte, som ikke er til rådighed til at læse eller ej. Et kig på din nüvi 58LMT nok til at vide, hvilken vej, du kører. Også fartgrænsen, det aktuelle tempo, og ankomsttidspunktet vises på din nüvi.

Du søge efter POI

Tekniske detaljer & specifikationer

Display-diagonal (i cm)12.7 cm
Display-diagonal (i tommer)5 "
KortmaterialeEuropa
Kortopdateringer inkl.Levetid
Mål, bredde139 mm
Mål, dybde20 mm
Navigationsenhed-type (kategorisering)Navigation
Produkt dimension, højde86 mm
TMC-reportsTMC
Vægt (værdi)180 g

Manualer

Brugervejledning
GARMIN NUEVI 58LMT EU NAVIGATIONSGERAET Ver. 1
GARMIN NUEVI 58LMT EU NAVIGATIONSGERAET Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Garmin, Navigationsudstyr, Navigation, Navigationsudstyr-Tilbehør
Spar penge på tilbehør
Anmeldelser af produktet Navigation 5 " Garmin nüvi® 58 LMT Europa
Luk
Navigation 5 " Garmin nüvi® 58 LMT Europa