Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Navigation 5 " Garmin nüvi® 57 LMT Centraleuropa

Art. nr.: 1343820
SKU: 010-01400-21 | EAN: 753759131456
Navigation 5 Garmin nüvi® 57 LMT Centraleuropa
1.099 kr (Ekskl. moms: 879,20 kr)
1099.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering til døren med UPS Standard (mandag til fredag). UPS sender din pakke med omdeling, det vil sige, at de altid leverer pakken på din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads.
 • Godkendt af e-mærket
 • 14 dages returret
 • Levering på 2-3 hverdage
 • Fri fragt ved køb over 599,-
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Garmin nüvi® 57 LMT

Egenskaber

 • 12,7 cm (5 ") TFT-farvedisplay med hvid baggrundsbelysning
 • Nivellering i tvær- og højformat er muligt
 • Kort over Centraleuropa er forudinstalleret
 • Free Lifetime Maps - gratis livslange¹ kortopdateringer¹
 • Free Lifetime Traffic - ubegrænset trafikabonnementer til at undgå bilkøer²

Produktbeskrivning


ESSENTIAL-serien
Nüvi-navigation med Garmin Essential-serien er klart, nemt og billigt. De betjenes via en lys, 5 eller 6 tommer stor touchscreen. Alle modeller har henvisninger med oplæsning af gadenavne, forudindlæste kort, en visning af hastighedsbegrænsningen og en kørebaneassistent med vejkryds-info. På visse modeller er også livsvarig kortopdatering tilgængelig. Med nüvi i Essential-serien starter hver rejse helt rigtig.

Brugervenlig GPS-navigation
nüvi 57LMT har et elegant design og et klart, 6 tommer stort display, som kan bruges i tvær- eller højformat. Fastgør den sikkert i bilen med den medfølgende sugekop. Enkel betjening og en overskueligt menu er noget Garmen lægger stor vægt på.

Detaljerede kort med gratis opdateringer
Regionale detaljerede kort er installeret på nüvi 57LMT. Gratis livslang¹ kort-opdateringer sørger for, at aktuelle kort, interessepunkter (POI'er) og navigationsinformationer medtages i dine ruter. Hent nye gratis nye kort ned i løbet af hele GPS-enhedens brugstid.

Gratis, ubegrænsede trafikinformationer til undgåelse af køer.
nüvi 57LMT er udstyret med Premium trafiktjeneste fra Garmin, så du bruger kortere tid på at sidde i kø i trafikken. Indgående meddelelser vises ved siden af kortet i splitscreen, så alt bevares i et overblik, og meddelelserne bliver også læst højt. Du kan få oplysninger om placering, f. eks. hvor mange minutters forsinkelse du kan forvente og om der er mulige omveje og kan også få bekræftet, om du befinder dig på den hurtigste rute. Abonnementet på trafiktjenesten er ubegrænset og kan dermed modtages på hele nüvi 68LMT's levetid - helt uden reklamer og abonnementsomkostninger. Garmin-trafikoplysninger sendes direkte til din nüvi. Du behøver ikke en smartphone.

Nyt! Garmin Real directions™
Med Garmin Real Directions definerer nüvi 57LMT direktioner med oplæsning af gadenavne. Du får let forståelige køreanvisninger og bliver ført direkte til dit mål - som med en god ven. Genkendelige seværdigheder, bygninger og lyskryds bruges som fikspunkter. Langsom læsning af gadenavne hører fortiden til. Følg i stedet let forståelig instruktion såsom "drej til venstre efter tankstationen".

Nyt! Millioner nye brugerdefinerede POI'er takket være Foursquare
Med nüvi 57LMT kan du uden problemer søge efter adresser om millioner af POI'er (Points of Interest) som firmaer, butikker, restauranter eller andre destinationer. Vores POI-database indeholder også nøjagtige og relaterede oplysninger fra foursquare. Hvis du søger efter destinationer, bliver de bedste foursquare-resultater vist øverst på listen. Det har aldrig været så nemt, at opdage nye og populære restauranter, forretninger og meget mere.

Nyt! Du kan finde lige præcis din destination
Direct Access-funktionen gør det nemt at navigere til bestemte store destinationer som lufthavne og indkøbscentre, da en destination bliver fundet i et større kompleks. Med Direct access navigerer du endda på parkeringspladser, for at finde den næste indgang til din destination. Hvis du vil køre til et indkøbscenter, leverer Direct Acess ekstra informationer om bestemte butikker. For eksempel: "ankomst til Pep indkøbs-center Perlach München. Douglas er placeret i stueetagen."

Uoverskuelige trafikknudepunkter? Intet problem!
Vognbaneassistenten med vejkryds-info viser de næste vejkryds på displayet på din nüvi 57LMT. Den rigtige vognbane er mærket med godt synlige pile.

Nemmere at finde, hurtigere at finde
Adresser og millioner af POI'er i området kan findes ved hjælp af søgefeltet på nüvi 57LMT. Indtast en kategori (for eksempel "Pizza" ), en komplet adresse eller et navn ( "McDonalds" ), og din nüvi 57LMT viser hurtigt resultaterne.

Få mere information på én gang
Slut med vejskilte, der ikke kan læse eller slet ikke er der. Et enkelt blik på din nüvi 57LMT er nok til at vide, på hvilken vej du kører. Også hastighedsbegrænsningen, det aktuelle tempo og ankomsttiden vises på din nüvi.

Du vil gerne søge efter POI'er i nærheden, men vil ikke forlade siden med kortet? Så kommer funktionen "POI'er langs en rute" som sendt fra himlen. Under navigation er du ved hjælp af funktionen til brugerdefinerede POI'er langs ruten altid informeret om servicetjenester i nærheden, herunder restauranter, tankstationer og pengeautomater. Funktionen kan endda tilpasses, så du altid kan kende positionen på dine yndlingsdestinationer når du er undervejs.

Overblik over fotofælder
nüvi 57LMT omfatter vores unikke Cyclops-fotofælder, som giver advarsler i realtid, som er relevante for din rute. Den fulde Radar-info-database, er allerede forudinstalleret på din navigationsenhed. Du kan vælge mellem at få periodiske eller faste updates, så du altid er informeret om de nyeste placeringer af fotofælder og kan køre sikkert og korrekt.

Sikkerhedsrelevante advarsler
Spørgsmålet om sikkerhed er et vigtigt tema ved udviklingen af nüvi'er - de sikkerhedsrelevante features som vognbaneassistent, vejkrydsvisning, trafikinformation er enten blevet videreudviklet eller har fået nye tilføjelser såsom advarsler om skoleveje eller om hvis man er kørt forkert.

Nærmer du dig f. eks. en skolevej lyder der et akustisk signal og en advarsel vises på displayetet. Desuden bliver den definerede fartbegrænsning tilpasset med det samme.

Udrustning

 • Oplæsning af gadenavne (for eksempel "Efter 500 meter drej til højre ved SONNENSTRASSE")
 • Kompatibel med TMC-trafikoplysninger
 • Kørebaneassistent (pile viser den rigtige vognbane)
 • Vejkrydsvisning med trafikskilte
 • Undgåelse af ruter (undgå motorveje, betalingsveje osv. )
 • Oplysninger om hastighedsbegrænsning (viser den maksimale hastighed for de fleste veje)
 • POI'er for motorvejse (restauranter, tankstationer og mere).

I leverancen ingår

 • nüvi 57LMT
 • Forinstalleret med regionale detaljerede kort
 • Livsvarig kortopdatering¹ og ubegrænset digital trafikabonnement²
 • BIL-tilslutningskabel med trådløs trafikantenne med ubegrænset licens
 • Sugekopholder
 • USB-kabel
 • Quick Guide.

Ydeligere information

¹Hvis du vil købe et nüMapsTM Lifetime-abonnement (sælges separat), eller hvis der med leveringen af et Garmin-produkt fulgte et nüMaps Lifetime-abonnement eller et andet ubegrænset abonnement til kortdata med, vil du modtage kortopdateringer til en (1) kompatibelt Garmin-enhed indtil slutningen af enhedens levetid eller til Garmin ikke længere modtager kortdata fra tredjepart (afhængigt af, hvilken dato der indtræffer tidligere, dog maksimalt en periode på 30 år), når og hvis disse opdateringer gøres tilgængelige på Garmins hjemmeside. "Backup" af produktet angiver den tid, hvor produktet (a) tilstrækkelig hukommelseskapacitet og andre nødvendige tekniske funktioner til brug aktuel kortdata er i orden og (b) fungerer efter hensigten, uden at der kræves omfattende reparationer. Et produkt betragtes ikke længere som funktionsdueligt, og har opnået enden af sin levetid, hvis der ikke er downloadet updates til produktet mere end 24 måneder. Medmindre andet er angivet, handler det om updates, der ligger indenfor rammerne af abonnementet, om updates indenfor det samme geografiske område, som oprindeligt var indeholdt ved anskaffelse af Garmin-produktet. Det kan ske, at dit Garmin-produkt ikke længere har tilstrækkelig hukommelse til at loade en kortdata-update. I dette tilfælde skal du enten (a) at reducere kortdatamaterialet for at reducere opdateringer (b) købe et microSD- eller SD-kort (afhængigt af Garmin-produkt) for at overføre og opdatere en del af eller alle kortdata på kortet. MicroSD-kort eller SD-kort kan du sætte i microSD- eller SD-kort i Garmin-produktet. Hvis det ikke er muligt at omgå den manglende resterende kapacitet på produktet ved foranstaltning (a) eller foranstaltning (b), kan Garmin konkludere, at produktets levetid er udløbet. Garmin kan til enhver tid opsige nüMaps Lifetime-abonnementet eller et andet ubegrænset abonnemt til kortdata, hvis bestemmelserne i aftalen eller i abonnementet overtrædes. nüMaps Lifetime-abonnement eller et andet ubegrænset abonnement til kortdata kan ikke overdrages til en anden person eller et andet Garmin-produkt.

²Det ubegrænsede abonnement til Premium trafikinfo kan modtages i hele din Garmin-trafikmodtagers levetid eller indtil Garmin ikke længere modtager data fra trafikserviceudbyderen, alt afhængigt af, hvilket tidspunkt der indtræffer først. Trafikmodtagerens "Levetid" angiver den periode, hvor modtageren (a) har de nødvendige tekniske funktioner til at benytte nuværende trafikinformationstjenester og (b) fungerer efter hensigten, uden at der kræves omfattende reparationer. Trafikoplysninger er ikke tilgængelige i alle områder.

Tekniske detaljer & specifikationer

Display-diagonal (i cm)12.7 cm
Display-diagonal (i tommer)5 "
KortmaterialeCentraleuropa
Kortopdateringer inkl.Levetid
Mål, bredde139 mm
Mål, dybde20 mm
Navigationsenhed-type (kategorisering)Navigation
Produkt dimension, højde86 mm
TMC-reportsTMC
Vægt (værdi)180 g

Manualer

Brugervejledning
GARMIN NUEVI 57LMT CE NAVIGATIONSGERAET Ver. 1
GARMIN NUEVI 57LMT CE NAVIGATIONSGERAET Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Garmin, Navigationsudstyr, Navigation, Navigationsudstyr-Tilbehør
Spar penge på tilbehør
Anmeldelser af produktet Navigation 5 " Garmin nüvi® 57 LMT Centraleuropa
Luk
Navigation 5 " Garmin nüvi® 57 LMT Centraleuropa