Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Navigation 5 " Garmin Nüvi 2599LMT-D EU Europa / DAB+ Premium TMC Europa

Art. nr.: 1274870
SKU: 010-01187-20 | EAN: 753759115159
Navigation 5 Garmin Nüvi 2599LMT-D EU Europa / DAB+ Premium TMC Europa
1.462 kr Du sparer 163 kr   1.299 kr (Ekskl. moms: 1.039,20 kr)
1299.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering til døren med UPS Standard (mandag til fredag). UPS sender din pakke med omdeling, det vil sige, at de altid leverer pakken på din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads.
 • Godkendt af e-mærket
 • 14 dages returret
 • Levering på 2-3 hverdage
 • Fri fragt ved køb over 599,-
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Garmin Nüvi 2599 LMT-D EU

Egenskaber

 • 12,7 cm (5") ægte glas-display med 2-finger-zoomfunktion og justerbar orientering
 • Livslang kortopdatering for 45 EU-lande
 • Livslang live trafikoplysninger over DAB+ (Garmin live Traffic)
 • Digital trafikradio², den bedste Garmin-løsning for at undgå trafikpropper
 • Søg efter nye og populære restauranter, forretninger og meget mere med Foursquare®
 • Bluetooth® -teknologi til at bruge den håndfri talefunktion
 • Stemmestyring, så du kan beholde begge hænder på rattet
 • PhotoReal™ 3D vejkrydsvisning og aktiv kørebaneassistent
    

Produktbeskrivning


Klart display
Nüvi 2599LMT-D har et klart 5" ægte glas-display med 2-finger-zoomfunktion. Dermed kan du hurtigt zoome ind på oplysninger på skærmen. Den valgfri retning gør det muligt at bruge din nüvi 2599LMT-D i liggende eller stående format.

Detaljerede kort med gratis opdateringer
På Nüvi 2599LMT-D er der forinstalleret detaljerede kort til Europa. Gratis livslang¹ kort-opdateringer sørger for, at aktuelle kort, interessepunkter (POI'er) og navigationsinformationer medtages i dine ruter. Hent nye gratis nye kort ned i løbet af hele GPS-enhedens brugstid.

Millioner nye brugerdefinerede POI'er takket være Foursquare
På Foursquare finder du alle de populæreste restauranter, caféer, butikker og meget mere. Du kan se anmeldelser af community- POI'er via smartphone-links direkte på din nyeste generation nüvi® og dele din mening med dine venner via check-in-funktionen.
Fordele:
- Opdag noget nyt: Takket være de 1,5 mio. ekstra forudinstallerede Community-brugerdefinerede POI'er er bestemte lokationer som f. eks. restauranter i fremmede byer nemme at finde.
- Udforsk nærmiljøet: alle interessante steder findes i en oversigt.
- Hvor er det værd at gå hen?: anmeldelser, åbningstider og priser på ingen tid (fungerer kun med smartphone link).
- Hold kontakten: Udforsk tips, og check ind hvor du er for at dele med dine venner.

De bedste af vores trafikløsninger
Det digitale trafikprogram er den bedste trafikløsning, som Garmin tilbyder i øjeblikket. Det digitale trafikprogram er hurtigt og gratis² - forstyrrende reklamer og abonnementsudgifter bortfalder under hele enhedens levetid. Derudover har den digitale trafikradio et stort dækningsområde, som omfatter motorveje og sidegader.

På nüvi 2599LMT-D vises trafikoplysninger ved siden af kortet, som altid bliver på skærmen. Trafikmeldinger gives også mundtligt. Den digitale trafikradio Garmin Live Traffic understøtter stemmestyring og reagerer hermed på talte instruktioner. Den kan give bærmere oplysninger om placeringer, for eksempel hvor mange minutters forsinkelse der forventes, og om det mulige at tage en alternativ rute. Vil du vide, om du befinder dig på den hurtigste rute? Den digitale trafik kan bekræfte det for dig. Desuden sendes trafikoplysninger direkte til din nüvi. Du behøver ikke en smartphone.

Garmin Real Directions™Ingen stress, når du er på farten - selv hvis du ikke har mobildækning.
Med Garmin Real Directions definerer nüvi 2599LMT-D direktioner med oplæsning af gadenavne. Du får let forståelige køreanvisninger og bliver ført direkte til dit mål - som med en god ven. Genkendelige seværdigheder, bygninger og lyskryds bruges som fikspunkter. Langsom læsning af gadenavne hører fortiden til. Følg i stedet let forståelig instruktion såsom "drej til venstre efter tankstationen".

Du kan finde lige præcis din destination
Du skal ikke søge, men finde! Med Direct Access™ finder du nu dit mål overalt og med det samme. Du kan se hvilke butikker, caféer og restauranter, der befinder sig i shoppingcenteret og blive ledt direkte derhen.

Uoverskuelige trafikknudepunkter? Intet problem!
Den aktive vognbaneassistent med talestemme sørger for, at du klarer knudepunkter uden stress. Når du nærmer dig vil en animeret model med pile i lysende farver vise dig den rigtige vognbane. En venlig stemme hjælper dig med yderligere information. BirdsEye-sidens vejkrydsvisningen giver en detaljeret visning af knudepunkter fra fugleperspektiv. PhotoReal 3D-vejkrydsvisningen viser vejkryds og knudepunkter på ruten på fotorealistisk vis, herunder i landskabet i nærheden. Pilene i lysende farver angiver den rigtige vognbane. Også vejskilte, som du kan støde på på din rute, vises på din nüvi 2599LMT-D.

Understøttelse af Bluetooth®
Synkroniser en Bluetooth® -aktiveret enhed³, f. eks. en smartphone, med din nüvi 2599LMT-D. Brug derefter takket være den integrerede mikrofon og højttaler de håndfri talefunktioner. Når telefonen er sikkert opbevaret i din taske eller i handskerummet, kan du stadig foretage telefonopkald.

Og det bare med din stemme
Nüvi 2599LMT-D understøtter stemmestyring. Resultatet er en navigationsoplevelse i særklasse. Sig en anvisning og apparatet svarer dig. Sådan forbliver hænderne på rattet. Naturligvis kan du også navigere ved hjælp af berøringsskærmen.

Understøttelse af Smartphone Link
Smartphone Link er en gratis mobil app til at oprette en forbindelse mellem din nüvi 2599LMT-D og din iPhone eller Android™-smartphone. Når enhederne er parret, kan nüvi'en ved at bruge dit eksisterende mobile dataabonnement4 videregive oplysninger, for ekesmpel om din parkeringsplads, POI'er og destinationen. Med Smartphone Link-app'en kan du sende positioner og adresser direkte fra telefonen til din nüvi. Meget nemt.

Smartphone Link gør det også muligt at få adgang til Garmin-Live-Tjeneste5, så du får oplysninger i realtid, for eksempel om vejret. Smartphone Link er kompatibel med iPhone 4S eller nyere og nogle Android-enheder.

Få mere information på én gang
Kortet er altid på skærmen på din nüvi 2599LMT-D. Yderligere oplysninger vises ved siden af. Nærmere oplysninger kan fås ved blot at trykke på skærmen. Under navigation er du ved hjælp af funktionen til brugerdefinerede POI'er langs ruten altid informeret om servicetjenester i nærheden, herunder restauranter, tankstationer og pengeautomater.

nüvi 2599LMT-D viser oplysninger om hastighedsbegrænsning, din aktuelle hastighed og det forventede ankomsttidspunkt. Kast et kort blik på skærmen, og så kender du navnet på den vej, du er på. Der er også advarsler om skoleområder på din nüvi 2599LMT-D.

Udrustning

 • Displayopløsning: 480 x 272 pixel
 • Genopladeligt Litium-Ion-batteri (op til 2 timers driftstid på batteriet)
 • Meget følsom GPS-modtager
 • microSD-kortindgang
 • Talemeddelelser
 • Oplæsning af gadenavne
 • Ægte stemmestyring (navigation og menufunktion med stemme)
 • Kompatibel med TMC-trafikoplysninger

I leverancen ingår

 • nüvi® 2599LMT-D
 • Sugekopholder
 • Livsvarig kortopdatering¹ og ubegrænset digital trafikradioabonnement² (kendetegnet på emballagen med "LMT-D" efter modelnummer)
 • Antenne/bil-tilslutningskabel
 • USB-kabel
 • Produktdokumentation.

Ydeligere information

1 Hvis du vil købe et nüMapsTM Lifetime-abonnement (sælges separat), eller hvis der med leveringen af et Garmin-produkt fulgte et nüMaps Lifetime-abonnement eller et andet ubegrænset abonnement til kortdata med, vil du modtage kortopdateringer til en (1) kompatibelt Garmin-enhed indtil slutningen af enhedens levetid eller til Garmin ikke længere modtager kortdata fra tredjepart (afhængigt af, hvilken dato der indtræffer tidligere, dog maksimalt en periode på 30 år), når og hvis disse opdateringer gøres tilgængelige på Garmins hjemmeside.

2 Det ubegrænsede abonnement til Premium trafikinfo kan modtages i hele din Garmin-trafikmodtagers levetid eller indtil Garmin ikke længere modtager data fra trafikserviceudbyderen, alt afhængigt af, hvilket tidspunkt der indtræffer først. Trafikmodtagerens "Levetid" angiver den periode, hvor modtageren (a) har de nødvendige tekniske funktioner til at benytte nuværende trafikinformationstjenester og (b) fungerer efter hensigten, uden at der kræves omfattende reparationer. Trafikoplysninger er ikke tilgængelige i alle områder.

3 Bluetooth® -kompatibel smartphone påkrævet.

4 Der opkræves ved brug gebyrer inden for rammen af dit mobile dataabonnement. * Yderligere oplysninger om data- og roaming-takster kan fås hos din udbyder af trådløse tjenester.

5 Måske er et abonnement påkrævet.

Tekniske detaljer & specifikationer

BluetoothJa
Display-diagonal (i cm)12.7 cm
Display-diagonal (i tommer)5 "
Driftstid2 h
GPS-specifikationerLive Traffic via DAB+
KortmaterialeEuropa
Kortopdateringer inkl.Levetid
Mål, bredde138 mm
Mål, dybde19 mm
Navigationsenhed-type (kategorisering)Navigation
Produkt dimension, højde84 mm
Vægt (værdi)184 g

Manualer

Brugervejledning
GARMIN NUEVI 2599LMT D EU DAB PREMIUM TM Ver. 1

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Garmin, Navigationsudstyr, Navigation, Navigationsudstyr-Tilbehør
Spar penge på tilbehør
Anmeldelser af produktet Navigation 5 " Garmin Nüvi 2599LMT-D EU Europa / DAB+ Premium TMC Europa
Luk
Navigation 5 " Garmin Nüvi 2599LMT-D EU Europa / DAB+ Premium TMC Europa