Min overvågningsliste
Du har ingen produkter i din overvågningsliste. Tilføj venligst dine produkter.
Min varekurv
Din varekurv er tom.
Fri fragt ved køb over 499,-

Navigation 5 " Garmin DriveAssist™ 50LMT-D Europa

Art. nr.: 1429805
SKU: 010-01541-10 | EAN: 753759155490
Navigation 5  Garmin DriveAssist™ 50LMT-D Europa
2.699 kr (Ekskl. moms: 2.159,20 kr)
2699.00
Inkl. moms. Fragt

På lager
Levering: 2 til 3 hverdage


Levering med GLS Flex Delivery Service. Som kunde vælger du selv om du ønsker at få din pakke leveret til din hoveddør, en valgfri PakkeShop eller en alternativ leveringsadresse som fx. din arbejdsplads.
Styk
FRI FRAGT ved køb over 599,-

Navigationsudstyr

Produktbeskrivning

Bemærk! Denne tekst er maskineoversat!

Integreret dashcam
 kontinuerligt Garmin Drive Assist med sit kompakte, integrerede dashcam tager på den drivende historie. Så du har altid med dig et øjenvidne, der gik glip af noget. Hvis der er en kollision, begivenheden ID (G-sensor) lagrer data automatisk ved anslaget. Brug af GPS derved registreres tiden og positionen af ​​handlingen.
 
 Indtast video uden problemer direkte på enheden igen, og at pege på på et kort, hvor de var på tidspunktet for hændelsen. Vores Dash Cam Player (Mere information til kunder fra DE, AT og CH) kan afspilles senere på computeren, den video on demand. Deltag i snapshot funktion af enhedens billeder og fjerne enheden fra køretøjet, selv at fotografere ulykke skade på tæt hold. Den optagede video gemmes på et flytbart MicroSD ™ hukommelseskort (klasse 10), som allerede er inkluderet.
 
 funktioner Innovativ førerstøttesystemer
 Garmin Drive Assist giver kamera-kontrolleret driver funktioner og alarmer bistand for bilister at øge køresikkerheden og situationsfornemmelse .. Den Losfahralarm bruges, når du er på et kryds eller i trafikken og køre køretøjerne foran dig igen. Kollisionsadvarslen vil advare dig, hvis du kommer for tæt på forankørende køretøjer. Hvis du afviger fra vejen eller falder i den modkørende trafik, advarsel lane afgang minder dig med visuelle og akustiske advarsler. Tak til Garmin Fast Vision ™ tilhører svær at læse husnumre fra fortiden. Når man nærmer visse mål Navi skifte til kamera visning, og en farvet pil viser dit mål.
 
  Nyttige alarmer for hyppige bilister
 Hvis du kører på en ensrettet gade i den forkerte retning, eller er i nærheden af ​​skole områder, vil informere Garmin Drive Assist med dette. Ved trafiklys eller Geschwindigkeitsblitzern6 nærheden af ​​dig vil blive advaret og udarbejdet af Stauwarnungen7 til pludselige stop. På lange ture, de Müdigkeitswarner8 pauser og mulige rasteområder foreslår efter kørsel i timer. Andre sikkerhedsfunktioner er u. A. Advarsler i skarpe sving, temposkift, jernbaneoverskæringer, Wildwechsel og mere tilgængelig. Funktionen for POI'er langs ruten viser POI'er og vigtige punkter langs ruten, sådan. Som restauranter og butikker, til. , Du skal ikke engang forlade kortet side.
 
  Hej Garmin Drive Assist
 Garmin Drive Assist kan være en god lytter. Brug den praktiske stemmestyring. Betjen Garmin Drive Assist med din stemme - begge hænder så sikkert på rattet og føreren kan koncentrere sig om vejen.
 
  Omfattende Smarte funktioner
 Synkronisering en Bluetooth-enhed, som f.eks. Som en smartphone med Garmin Drive Assist at bruge håndfri funktioner og til at modtage smarte meddelelser vises på Garmin Drive Assist. Modtag opkald, SMS-beskeder og kalender påmindelser, ingen .. tager hænderne fra rattet Koncentrer dig om at køre bilen, men du stadig holde dig ajour med tilpasselig smarte meddelelser, der vises direkte på skærmen af ​​Navis.
 
 Hvis realtidsinformation om vejr og trafikforhold er vigtige for dig, downloade mobile app smartphone Link9. Således Garmin Drive Assist GPS Navi er sluttet til din kompatible smartphone.
 
  Vores bedste transportløsninger
 Den digitale Garmin trafik over DAB (Mere information til kunder fra DE, AT og CH) er det bedste, nøglefærdige transport løsning fra Garmin. Den digitale trafik er Free2 hurtigt og gennem hele livet af din enhed. Trafik opdateringer er tilgængelige ved en frekvens på op til 60 sekunder. Hertil kommer, at digitale trafik har et stort dækningsområde, motorveje, hovedveje og biveje dækker - overalt *. Den digitale trafik radio understøtter stemmestyring og dermed reagerer på talte instruktioner. Det kan give oplysninger om placering, z. B. antallet af minutters forsinkelse kan forventes, og om der er mulige omveje. Du kan endda finde ud af, om du er på den hurtigste rute. Trafikinformation sendes direkte til enheden og er tilgængelig umiddelbart efter

Tekniske detaljer & specifikationer

BluetoothJa
Display-diagonal (i cm)12.7 cm
Display-diagonal (i tommer)5 "
GPS-specifikationerLive Traffic via DAB+
KortmaterialeEuropa
Kortopdateringer inkl.Levetid
Mål, bredde140 mm
Mål, dybde21 mm
Navigationsenhed-type (kategorisering)Navigation
Produkt dimension, højde84 mm
TMC-reportsTMC
Vægt (værdi)191.4 g

Hvad vores kunder er interesseret i lige nu

Garmin, Navigationsudstyr, Navigation, Navigationsudstyr-Tilbehør
Anmeldelser af produktet Navigation 5 " Garmin DriveAssist™ 50LMT-D Europa
Luk
Navigation 5 " Garmin DriveAssist™ 50LMT-D Europa